Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Stroom terugleveren
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Stroom terugleveren - salderen aan de netbeheerder

Als u zelf energie opwekt met zonnepanelen, gebruikt u de energie eerst voor uw eigen huishouden of bedrijf. Op de momenten dat uw zonnepanelen meer energie opwekken dan u nodig heeft, wordt de opgewekte elektriciteit teruggeven aan het elektriciteitsnetwerk. Uw elektriciteitsmeter geeft aan hoeveel u teruglevert. Aan het eind van het jaar wordt de door u afgenomen stroom verrekend met de stroom die u heeft teruggeleverd. Deze verrekening heet salderen. U betaalt alleen de resterende afgenomen stroom van uw leverancier. 

"Hagitech meldt uw zonnepaneel installatie aan bij uw netbeerder''


Energiemeter:

Er zijn diverse energiemeters op de markt. Wanneer u een zonnepanelen systeem heeft aangeschaft melden wij u aan bij de Netbeheerder. U kunt dit eventueel ook zelf doen. Met de aanmelding wordt de installatie voorzien van een EAN-code, daarnaast beoordeeld de Netbeheerder of uw meter geschikt is voor teruglevering. 

Voorbeeld salderen:

Met uw zonnepanelen wekt u 2000 kWh per jaar op. U verbruikt 3000 kWh per jaar. Uw energieleverancier brengt u nog 1000 kWh in rekening.

Voorbeeld terugleveren:

Met uw zonnepanelen wekt u 4000 kWh per jaar op. U verbruikt 3000 kWh per jaar. Uw energieleverancier geeft u een teruglever vergoeding voor 1000 kWh. Het tarief is afhankelijk bij welke leverancier u bent aangesloten. Wij adviseren echter om maximaal uw huidige stroomverbruik op te wekken.

"Wij adviseren u om maximaal uw huidige verbruik aan energie op te wekken."


  

Bekijk onze productlijnenKies uit 4 kwalitatieve productlijnen
Stroom terugleveren

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag een installatie, ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaald pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?