Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
De omvormer
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Omvormer zonnepanelen

De omvormer is het middelpunt van elk zonnepanelen systeem. De belangrijkste functie is natuurlijk het omzetten van de opgewekte gelijkstroom in bruikbare 230V of 400V wisselstroom.

Laptop

Een omvormer doet echter veel meer. Een omvormer bezit meer processorvermogen dan een laptop! Hiermee wordt er continue gezocht naar de hoogst mogelijke opbrengst van het moment. Een voorbijschuivende wolk bijvoorbeeld, zorgt voor tijdelijk minder licht. De omvormer speelt hier direct op in, om een optimaal rendement te behouden.

"Een goede omvormer maakt het verschil in efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid!"


 

Monitoring

Online monitoring van de opbrengst is bij ons standaard. Op het toestel zelf is het af te lezen, maar inloggen met de PC of tablet is ook mogelijk. Onze visie is dat een zonnepaneelsysteem eenvoudig gecontroleerd moet kunnen worden op werking en opbrengst. Daarnaast is het zeer interessant om bij te houden hoeveel u verdient!

De juiste omvormer

Wij leveren voor elk zonnepaneelsysteem de juiste omvormer. Een juiste omvormer is van het grootste belang voor een correcte werking van het systeem. Er zijn vele merken omvormers met verschillende prijzen en kwaliteit. Wij hechten aan hoge kwaliteit, en zijn selectief in onze gevoerde merken.

Bekijk onze productlijnenKies uit 4 kwalitatieve productlijnen
De omvormer

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag een installatie, ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaald pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?