Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl
Zakelijke projecten - Zakelijke projecten
Zakelijke projecten - Zakelijke projecten

Zakelijke referentie projecten

 

Ridderkerk - Florijnstraat 4F

Aantal panelen geplaatst 28 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 

Gorinchem - Haarweg 71

Aantal panelen geplaatst 28 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met optimizers.
 

Meerkerk - Steenstraat 9

Aantal panelen geplaatst 16 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een Solis omvormer.
 

Meerkerk - Houtstraat 8

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een Solis omvormer.
 

Meerkerk - Steenstraat 9a

Aantal panelen geplaatst 20 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een Solis omvormer.
 

's Gravendeel - Smitsweg 42

Aantal panelen geplaatst 186 Zakelijke zonnepanelen installatie op een bibliotheek in 's Gravendeel, met Qcells zonnepanelen en SMA omvormers.
 

Papendrecht - Willem Dreeslaan

Aantal panelen geplaatst 72 Installatie op de Brandweerkazerne in Papendrecht, met 72st Qcells panelen en een SMA omvormer.
 

Papendrecht - Willem Dreeslaan 4

Aantal panelen geplaatst 274 Zakelijke zonnepanelen installatie op de gemeentewerf in Papendrecht met Trina zonnepanelen en drie SMA omvormers.
 

Hardinxveld-Giessendam - Moerbei 10

Aantal panelen geplaatst 72 Zakelijke plat dak installatie met 72st Qcells zonnepanelen en een SMA STP25000TL-30 omvormer.
4....  
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf