Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl
Zakelijke projecten - Zakelijke projecten
Zakelijke projecten - Zakelijke projecten

Zakelijke referentie projecten

 

Waalwijk - Hollandsestraat 5

Aantal panelen geplaatst 18 Installatie bij het Hervormd Gemeentecentrum in Waalwijk. De installatie is uitgevoerd met Europese panelen van Bisol i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 

Mijnsheerenland - Raadhuislaan 69

Aantal panelen geplaatst 417 Zakelijk project van 417 zonnepanelen. Deze installatie komt in aanmerking voor de SDE subsidie. De SDE stimuleert de producten van duurzame energie met zonnepanelen en richt zich op bedrijven en (non-profit) instellingen. Met deze installatie wordt de CO2 met 51 ton gereduceerd!
 

den Bosch - de Vutter 29

Aantal panelen geplaatst 52 Zakelijk platdak systeem met 52 zonnepanelen. Bij dit project is het platdak systeem van Flatfix Fusion toegepast. Met een minimum aan ballast kan het gekoppelde systeem voor zowel grote als kleine systemen worden gebruikt. FlatFix Fusion heeft een opstellingshoek van 13 graden, dit zorgt ervoor dat het PV-systeem bij nagenoeg iedere oriëntatie zeer goede opbrengsten kan behalen.
 

Noordeloos - Overslingerland

Aantal panelen geplaatst 16 16 zonnepanelen uit de PowerLine serie. Panelen van LG met een SolarEdge omvormer. Garantie voor maximaal rendement.
 

Groot Ammers - Graafland 83

Aantal panelen geplaatst 35 35 zonnepanelen i.c.m. een omvormer van SMA. De panelen zijn uitgevoerd als glas-glas panelen en onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit, superieure betrouwbaarheid en topprestaties. De zonnepanelen zijn gemonteerd op sandwich elementen.
 

Asperen - Voorstraat 3

Aantal panelen geplaatst 18 18 zonnepanelen op het verenigingsgebouw 'Salem' van de Hervormde Kerk in Asperen. Productlijn: Excellent Blue - Zonnepanelen van REC. Omdat wij REC Solar professional zijn kunnen wij deze panelen met 12 jaar garantie aanbieden.
 

Alblasserdam - Ohmweg 84

Aantal panelen geplaatst 149 Zakelijk project van 149 zonnepanelen bij een bouwbedrijf uitgevoerd als platdak systeem.
 

Schalkwijk - Overeind 88

Aantal panelen geplaatst 25 25 zonnepanelen op garage in Schalkwijk. Productlijn: Efficiënt
 

Terheijden - Moerdijkseweg 4a

Aantal panelen geplaatst 72 72 zonnepanelen bij Snoeren Cultuurtechniek in Terheijden. Productlijn: Excellent Black.
....  12
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf