Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Zonnepanelen zakelijk
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Zonnepanelen (groot) zakelijk

Specialist in (groot) zakelijke zonnepanelen installaties

Hagitech is Zonnekeur installateur en specialist in het installeren van zonnepanelen installaties voor bedrijven. Wij onderscheiden ons met onze ruime ervaring in groot zakelijke zonnepanelen installaties. Met onze optimale ontwerp- en systeemkennis worden de systemen optimaal ingericht afgestemd op uw situatie en behoefte. Daarnaast beschikken we over de nodige bouwkundige kennis van daken. Uiteindelijk zorgen we met ons eigen montage team voor een degelijke en nette montage. Met onze service gerichte aanpak ontzorgen we u met alles.

Veilig werken - Het monteren van een zonnepanelen installaties is vrijwel altijd op hoogte. Dit brengt gevaren met zich mee. Veilig werken staat voor ons voorop. Wij zorgen ervoor dat onze montage medewerkers altijd beschikken over de nodige veiligheidsvoorzieningen om uw installatie op een verantwoorde manier te kunnen monteren. 

SDE-project - Bij een project die in aanmerking komt voor de SDE subsidie (SDE-project) verzorgen wij kosteloos de subsidie aanvraag bij het RVO.  Er is sprake van 2 subsidie rondes per jaar, zowel in het voorjaar als in het najaar. Indien u gebruik wenst te maken van deze service dan nemen wij de subsidie-aanvraag op in onze planning voor de eerst volgende ronde. Na toekenning van de subsidie wordt de verdere uitwerking van het zonnepanelen systeem in gang gezet. 

Service en aftersales - Voor ons is het net zo belangrijk: Een goede service en aftersales. Mocht er onverhoopt een service aanvraag ontstaan? Ook dan staan wij graag voor u klaar! Wie bieden u servicepakketten op diverse niveaus. Hiermee bent u ook na de installatie verzekerd van een adequate opvolging en afhandeling van uw service aanvraag. 

 
Subsidie zakelijk

Subsidie zakelijk

Voor bedrijven zijn er verschillende zakelijke regelingen en subsidies die het investeren in zonne-energie nog aantrekkelijker maken, zoals de EIA, SDE+ en KIA, lees hier meer over deze subsidies....
 
Voordelen zonnepanelen zakelijk

Voordelen zonnepanelen zakelijk

Lage vaste lasten, fiscale voordelen en subsidies en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn allemaal voordelen bij het investeren in zonnepanelen

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug