Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Zakelijke projecten
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Zakelijke referentie projecten

Hieronder vind u een selectie van zakelijke referentie (SDE) projecten, evenals projecten voor Vereniging van Eigenaren, scholen en instellingen.

 
Bruningsstraat 6

Werkendam - Bruningsstraat 6

Aantal panelen geplaatst: 96 Platdak installatie volgende de productlijn Excellent met SMA omvormer.
 
Hollandsestraat 5

Waalwijk - Hollandsestraat 5

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie bij het Hervormd Gemeentecentrum in Waalwijk. De installatie is uitgevoerd met Europese panelen van Bisol i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Raadhuislaan 69

Mijnsheerenland - Raadhuislaan 69

Aantal panelen geplaatst: 417 Zakelijk project van 417 zonnepanelen. Deze installatie komt in aanmerking voor de SDE subsidie. De SDE stimuleert de producten van duurzame energie met zonnepanelen en richt zich op bedrijven en (non-profit) instellingen. Met deze installatie wordt de CO2 met 51 ton gereduceerd!
 
de Vutter 29

den Bosch - de Vutter 29

Aantal panelen geplaatst: 52 Zakelijk platdak systeem met 52 zonnepanelen. Bij dit project is het platdak systeem van Flatfix Fusion toegepast. Met een minimum aan ballast kan het gekoppelde systeem voor zowel grote als kleine systemen worden gebruikt. FlatFix Fusion heeft een opstellingshoek van 13 graden, dit zorgt ervoor dat het PV-systeem bij nagenoeg iedere oriëntatie zeer goede opbrengsten kan behalen.
 
Graafland 83

Groot Ammers - Graafland 83

Aantal panelen geplaatst: 35 35 zonnepanelen i.c.m. een omvormer van SMA. De panelen zijn uitgevoerd als glas-glas panelen en onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit, superieure betrouwbaarheid en topprestaties. De zonnepanelen zijn gemonteerd op sandwich elementen.
 
Ohmweg 84

Alblasserdam - Ohmweg 84

Aantal panelen geplaatst: 149 Zakelijk project van 149 zonnepanelen bij een bouwbedrijf uitgevoerd als platdak systeem.
 
Overeind 88

Schalkwijk - Overeind 88

Aantal panelen geplaatst: 25 25 zonnepanelen op garage in Schalkwijk. Productlijn: Efficiënt
 
Moerdijkseweg 4a

Terheijden - Moerdijkseweg 4a

Aantal panelen geplaatst: 72 72 zonnepanelen bij Snoeren Cultuurtechniek in Terheijden. Productlijn: Excellent Black.
 
Rijshaak 4

Hardinxveld-Giessendam - Rijshaak 4

Aantal panelen geplaatst: 21 21 zonnepanelen op platdak bij Graveerservice van Wijngaarden in Hardinxveld-Giessendam. Productlijn: Excellent Blue.
 
Stevensweg 79a

Dordrecht - Stevensweg 79a

Aantal panelen geplaatst: 27 27 Glas-Glas zonnepanelen bij een garagebedrijf in Dordrecht. De nieuwe generatie zonnepanelen zijn uitgevoerd als glas-glas panelen.
 
Albert Schweitzerlaan 6

Andel - Albert Schweitzerlaan 6

Aantal panelen geplaatst: 72 Basisschool in Andel is zelfvoorzienend in stroom. 72 zonnepanelen op schuin pannendak constructie.
 
Concordialaan 235

Etten Leur - Concordialaan 235

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie bij een tandartsenpraktijk met 22 zwarte zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De omvormer is van het merk SMA.
 
Gooikensdam 16

Oosterhout - Gooikensdam 16

Aantal panelen geplaatst: 36 Zakelijke zonnepanelen installatie met 36 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 
Gooikensdam 20

Oosterhout - Gooikensdam 20

Aantal panelen geplaatst: 49 Zakelijke zonnepanelen installatie met 49 zonnepanelen van het Europese merk REC. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 
Witte de Withstraat 59

Hendrik Ido Ambacht - Witte de Withstraat 59

Aantal panelen geplaatst: 66 Installatie volgens de productlijn Efficient met SMA omvormer.
 
Einsteinstraat 26

Numansdorp - Einsteinstraat 26

Aantal panelen geplaatst: 60 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficient met 60 zonnepanelen en SMA omvormer
 
G.A. Brederolaan 37

Maassluis - G.A. Brederolaan 37

Aantal panelen geplaatst: 250 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt met SMA omvormers
 
Rijnstraat 1a

Hardinxveld-Giessendam - Rijnstraat 1a

Aantal panelen geplaatst: 106 Plat dak installatie bij sportaccommodatie OKK in Hardinxveld-Giessendam. Uitgevoerd volgens de productlijn Excellent.
 
Einsteinstraat 5

Gorinchem - Einsteinstraat 5

Aantal panelen geplaatst: 42 Plat dak installatie Lingeplaza in Gorinchem uitgevoerd volgens de productlijn Efficiënt met SMA omvormers.
 
Project Ritthem

Ritthem - Project Ritthem

Aantal panelen geplaatst: 352 Gecombineerde plat en schuindak installatie, volgens de productlijn Efficiënt en SMA omvormers.
 
Ippelseweg 4

Nieuwendijk - Ippelseweg 4

Aantal panelen geplaatst: 66 Plat dak installatie bij een bedrijf in Nieuwendijk. De installatie is uitgevoerd volgens de productlijn Efficiënt met SolarEdge omvormersysteem.
 
Hulsenboschstraat 12

Werkendam - Hulsenboschstraat 12

Aantal panelen geplaatst: 162 Plat dak installatie bij Swijnenburg Transport in Werkendam. Uitgevoerd met Bisol zonnepanelen en SMA omvormers.
 
Wiedhaak

Hardinxveld-Giessendam - Wiedhaak

Aantal panelen geplaatst: 1008 Platdak installatie met 1008 glas-glas zonnepanelen en 11 SMA omvormers aan de Wiedhaak in Hardinxveld-Giessendam. De opbrengst van de installatie wordt digitaal weergegeven op een SolarFox prestatiescherm met actuele gegevens van de installatie. De installatie is een SDE+ project.
 
Graaf Huibertlaan 21

Everdingen - Graaf Huibertlaan 21

Aantal panelen geplaatst: 152 Installatie met 152 zonnepanelen en nieuwe SMA omvormer: Core 1
 
Uilenkade 50

Zwijndrecht - Uilenkade 50

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen op plat dak met een omvormer van SMA uit onze productlijn Efficient Blue bij een bedrijf in Zwijndrecht.
 
IKC - Lorentz

Hilversum - IKC - Lorentz

Aantal panelen geplaatst: 257 Installatie IKC Lorentz - plat dak installatie met 257 zonnepanelen
 
Graafdijk Oost 33a

Molenaarsgraaf - Graafdijk Oost 33a

Aantal panelen geplaatst: 50 Installatie met 50 zonnepanelen bij een huisartsenpraktijk in Molenaarsgraaf. De installatie is uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Black, i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
IKC - Hilfertsheem

Hilversum - IKC - Hilfertsheem

Aantal panelen geplaatst: 272 IKC - Hilfertsheem - PV installatie van 272 zonnepanelen op Nieuwbouw Scholen te Hilversum. De installatie is uitgevoerd met Duitse zonnepanelen en omvormer en Nederlands montagesysteem.
 
Ambachtlaan 16

Etten Leur - Ambachtlaan 16

Aantal panelen geplaatst: 47 Gecombineerde plat dak/schuin dak installatie met 47 zonnepanelen bij een bedrijf in Etten-Leur. De plat dak installatie is uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Blue en de schuin dak installatie is uitgevoerd met de productlijn Black Design.
 
Wollegaastdam 1

Leeuwarden - Wollegaastdam 1

Aantal panelen geplaatst: 87 Plat dak zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Wintersweg 7

Mijnsheerenland - Wintersweg 7

Aantal panelen geplaatst: 72 Installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Bijdorp West 4

Barendrecht - Bijdorp West 4

Aantal panelen geplaatst: 136 Zakelijke installatie met 136 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met SMA omvormers. De geplaatste zonnepanelen op de dakrand stralen uit dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijke rol speelt bij dit bedrijf.
 
Oud Cromstrijensedijk OZ 54a

Klaaswaal - Oud Cromstrijensedijk OZ 54a

Aantal panelen geplaatst: 28 28 zonnepanelen op garage in Klaaswaal. Productlijn: Excellent Black.
 
Glashof 1

Leerdam - Glashof 1

Aantal panelen geplaatst: 49 Zonnepanelen systeem bij een VvE in Leerdam. Het systeem is uitgevoerd met zonnepanelen van het Europese merk Bisol i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA.
 
Voorstraat 3

Asperen - Voorstraat 3

Aantal panelen geplaatst: 18 18 zonnepanelen op het verenigingsgebouw 'Salem' van de Hervormde Kerk in Asperen. Productlijn: Excellent Blue - Zonnepanelen van REC. Omdat wij REC Solar professional zijn kunnen wij deze panelen met 12 jaar garantie aanbieden.
 
Overslingerland

Noordeloos - Overslingerland

Aantal panelen geplaatst: 16 16 zonnepanelen uit de PowerLine serie. Panelen van LG met een SolarEdge omvormer. Garantie voor maximaal rendement.
 
Voordijk 319a

Barendrecht - Voordijk 319a

Aantal panelen geplaatst: 240 Installatie in oost-west opstelling met Europese zonnepanelen van Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer systeem van SolarEdge.
 
Nieuwe Es

Sleeuwijk - Nieuwe Es

Aantal panelen geplaatst: 30 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite, Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt. De Vereniging van Eigenaren heeft bewust gekozen voor een lange termijn PV installatie door het toepassen van zonnepanelen met 30 jaar opbrengst- en productgarantie en SMA omvormer.
 
Stationssingel 80

Rotterdam - Stationssingel 80

Aantal panelen geplaatst: 10 Platdak installatie met SolarWatt zonnepanelen i.c.m. een SMA omvormer bij de Thomas More School in Rotterdam
 
den Bogerd 30

Hardinxveld-Giessendam - den Bogerd 30

Aantal panelen geplaatst: 45 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue voor de nieuwe winkel van Primera Boogaard, Plan Giessenhof te Hardinxveld-Giessendam.
 
Project Zwijndrecht

Zwijndrecht - Project Zwijndrecht

Aantal panelen geplaatst: 416 Platdak installatie in Zwijndrecht met 416 zonnepanelen, uitgevoerd met zonnepanelen van Trina Solar.
 
Voorstraat 65

Asperen - Voorstraat 65

Aantal panelen geplaatst: 60 Installatie bij Verweij Schilderscombinatie volgens de productlijn Efficiënt met zonnepanelen van Trina Solar i.c.m. een SMA omvormer
 
Korfgraaf 8

Hellouw - Korfgraaf 8

Aantal panelen geplaatst: 150 Installatie met 150 Dunne film zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een SMA omvormer.
 
Lange Broekstraat 38

Raamsdonk - Lange Broekstraat 38

Aantal panelen geplaatst: 246 Gecombineerde schuin- en platdak installatie met 246 zonnepanelen volgens de productlijn Efficient i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Thomas Edisonweg 49

Drunen - Thomas Edisonweg 49

Aantal panelen geplaatst: 252 Platdak installatie volgens de productlijn Elite met 252 glas-glas zonnepanelen i.c.m. een SolarEdge omvormer met paneeloptimalisatie.
 
Treviso 37 - 50

Krimpen aan den IJssel - Treviso 37 - 50

Aantal panelen geplaatst: 32 Deze Vereniging van Eigenaren hebben gekozen voor SolarWatt panelen i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Glasblazerstraat 7

Leerdam - Glasblazerstraat 7

Aantal panelen geplaatst: 44 Deze Vereniging van Eigenaren hebben gekozen voor Solarwatt panelen i.c.m. een SMA omvormer.
 
Rivierdijk 244

Sliedrecht - Rivierdijk 244

Aantal panelen geplaatst: 240 Installatie van 62,4kWp uitgevoerd met panelen van het Europese merk Bisol i.c.m. een SMA omvormer.
 
Brasserskade 1

Delft - Brasserskade 1

Aantal panelen geplaatst: 319 Installatie van 82,94kWp op het platte dak van de sporthal van het ROC Mondriaan in Delft.
 
Albert Schweitzersingel 69

Amersfoort - Albert Schweitzersingel 69

Aantal panelen geplaatst: 47 Installatie van 12,69kWp op het platte dak van het Leger des Heils vestiging Amersfoort
Direct contact opnemenU hoort zo spoedig mogelijk van ons

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag een installatie, ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaald pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug