Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl
Referenties - Referenties
Referenties - Referenties

Zakelijke referentie projecten

 

Barendrecht - Bijdorp West 4

Aantal panelen geplaatst 136 Zakelijke installatie met 136 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met SMA omvormers. De geplaatste zonnepanelen op de dakrand stralen uit dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijke rol speelt bij dit bedrijf.
 

Leerdam - Glashof 1

Aantal panelen geplaatst 49 Zonnepanelen systeem bij een VvE in Leerdam. Het systeem is uitgevoerd met zonnepanelen van het Europese merk Bisol i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA.
 

Oosterhout - Gooikensdam 20

Aantal panelen geplaatst 49 Zakelijke zonnepanelen installatie met 49 zonnepanelen van het Europese merk REC. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 

Oosterhout - Gooikensdam 16

Aantal panelen geplaatst 36 Zakelijke zonnepanelen installatie met 36 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 

Etten Leur - Concordialaan 235

Aantal panelen geplaatst 22 Installatie bij een tandartsenpraktijk met 22 zwarte zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De omvormer is van het merk SMA.
 

Barendrecht - Voordijk 319a

Aantal panelen geplaatst 240 Installatie in oost-west opstelling met Europese zonnepanelen van Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer systeem van SolarEdge.
 

Waalwijk - Hollandsestraat 5

Aantal panelen geplaatst 18 Installatie bij het Hervormd Gemeentecentrum in Waalwijk. De installatie is uitgevoerd met Europese panelen van Bisol i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 

Mijnsheerenland - Raadhuislaan 69

Aantal panelen geplaatst 417 Zakelijk project van 417 zonnepanelen. Deze installatie komt in aanmerking voor de SDE subsidie. De SDE stimuleert de producten van duurzame energie met zonnepanelen en richt zich op bedrijven en (non-profit) instellingen. Met deze installatie wordt de CO2 met 51 ton gereduceerd!
 

den Bosch - de Vutter 29

Aantal panelen geplaatst 52 Zakelijk platdak systeem met 52 zonnepanelen. Bij dit project is het platdak systeem van Flatfix Fusion toegepast. Met een minimum aan ballast kan het gekoppelde systeem voor zowel grote als kleine systemen worden gebruikt. FlatFix Fusion heeft een opstellingshoek van 13 graden, dit zorgt ervoor dat het PV-systeem bij nagenoeg iedere oriëntatie zeer goede opbrengsten kan behalen.
....  17
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf