Hagitech Energiesystemen
Hagitech Energiesystemen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl
SMA Solar Partner - SMA Solar Partner
SMA Solar Partner - SMA Solar Partner

SMA Solar Partner

Hagitech is SMA Solar Partner, een garantie dat we ervaren zijn en alles weten van het merk, voor zowel installatie en after-sales.

De SMA omvormers zijn standaard uitgevoerd met ShadeFix, een slim geïntegreerd schaduwbeheer. Hierdoor vormt schaduw op een  zonnepaneel geen probleem. Bij lichte schaduwvorming zorgt het geïntegreerde schaduwbeheer ShadeFix voor maximale opbrengst. De rendementen liggen aan de top van de markt. Daarnaast heeft SMA al meer dan 40 jaar ervaring met omvormers.

Hagitech is er van overtuigd dat SMA de beste string omvormers levert, daarnaast biedt SMA een kosteloze en automatische monitoring van de omvormer aan middels Smart Connected, die ons in staat stelt om u een snelle en nauwkeurige service te bieden.

SMA Solar Partner - SMA solarpartner contenblok

SMA Solarpartner

Om 100% SMA expert te zijn en te blijven zijn we SMA  Solar Partner. Door regelmatige cursussen en trainingen  zijn we steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken, daarnaast staan we in nauw contact met het SMA team Benelux. Als eindklant profiteert u van deze interactie tussen SMA en Hagitech. U krijgt een perfect werkend systeem aangeboden, waar we vervolgens ook de juiste after-sales bij kunnen geven.

Meer informatie SMA omvormers

 

Is uw dak geschikt?

  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf