Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Nieuwegein
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Zonnepanelen Nieuwegein

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Nieuwegein

U woont in Nieuwegein en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Nieuwegein.

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Nieuwegein.

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Nieuwegein passen!

Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vul het contactformulier in op onze website en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Nieuwegein kunnen betekenen!

Tijdelijk BTW terugvorderen voor particulieren!

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om de BTW op een particuliere zonnepaneelinstallatie terug te vragen. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Nieuwegein!

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Nieuwegein! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Nieuwegein. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Installatie zonnepanelen Nieuwegein

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Nieuwegein met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Nieuwegein! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Nieuwegein!

Meer informatie over zonnepanelen

Lees meer over:

Gerealiseerde projecten
 
Reinoutsgaarde 18

Nieuwegein - Reinoutsgaarde 18

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie van 10 zonnepanelen volgens de productlijn: Excellent i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Weesperveste 15

Nieuwegein - Weesperveste 15

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Efficient Black met 9 zonnepanelen om een dak met Singles.
 
Alblasserschans 1

Nieuwegein - Alblasserschans 1

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie met 14 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent.
 
Prof. Dr. Kramerslaan 3

Nieuwegein - Prof. Dr. Kramerslaan 3

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie in oost/west opstelling o.b.v. 20 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Prinsessenweg 117

Nieuwegein - Prinsessenweg 117

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SMA omvormer.
 
De Malapertweg 21

Nieuwegein - De Malapertweg 21

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Klippermonde 7

Nieuwegein - Klippermonde 7

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Powerline met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Gravin Adelheidlaan 8

Nieuwegein - Gravin Adelheidlaan 8

Aantal panelen geplaatst: 19 Installatie volgens de Powerline Prime, met LG Neon R Prime zonnepanelen en een 3-fase SMA omvormer.
 
Hendrik Marsmanhove 12

Nieuwegein - Hendrik Marsmanhove 12

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Hendrik Marsmanhove 14

Nieuwegein - Hendrik Marsmanhove 14

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Elite Glas-Glas, met SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
Nieuwegein

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug