Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Leerdam

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Leerdam

U woont in Leerdam en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Leerdam.

Gerealiseerde projecten
 

Leerdam - Hooikamp 36

Aantal panelen geplaatst 8 Installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 

Leerdam - Gerbrandylaan

Aantal panelen geplaatst 40 Plat dak installatie bij een VvE in Leerdam. Uitgevoerd volgens de productlijn Elite.
 

Leerdam - Drossaardslaan 17

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 

Leerdam - Frans L. Blomlaan 7

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormer met paneeloptimalisatie.
 

Leerdam - Prins Clausstraat 1

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black.
....  9
Leerdam - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Leerdam.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Leerdam passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Leerdam - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Leerdam - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Leerdam kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

0% BTW op zonnepanelen

Voor zonnepanelen op of bij een woning  geldt het 0% btw tarief. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning wordt bijvoorbeeld ook een garage of schuur bedoeld bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Leerdam!

Lees meer over BTW zonnepanelen

Leerdam - 0% BTW op zonnepanelen
Leerdam - Topkwaliteit zonnepanelen

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Leerdam! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Leerdam. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Leerdam met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Leerdam! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Leerdam!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Leerdam - Installatie zonnepanelen
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf