Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Hardinxveld-Giessendam
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Zonnepanelen Hardinxveld-Giessendam

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Hardinxveld-Giessendam

U woont in Hardinxveld-Giessendam en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Hardinxveld-Giessendam.

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Hardinxveld-Giessendam.

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Hardinxveld-Giessendam passen!

Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vul het contactformulier in op onze website en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Hardinxveld-Giessendam kunnen betekenen!

Tijdelijk BTW terugvorderen voor particulieren!

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om de BTW op een particuliere zonnepaneelinstallatie terug te vragen. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Hardinxveld-Giessendam!

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Hardinxveld-Giessendam! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Hardinxveld-Giessendam. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Installatie zonnepanelen Hardinxveld-Giessendam

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Hardinxveld-Giessendam met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Hardinxveld-Giessendam! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Hardinxveld-Giessendam!

Meer informatie over zonnepanelen

Lees meer over:

Gerealiseerde projecten
 
Rivierdijk 10

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 10

Aantal panelen geplaatst: 18 18 zonnepanelen gemonteerd op geïsoleerde stalen dakpanplaten. Productlijn: Excellent Blue met zonnepanelen van REC die wij standaard kunnen aanbieden met 12 jaar garantie De omvormer is van SMA, een Duits top product. De omvormers van SMA zijn een garantie voor een goed rendement en een zorgeloze installatie die jarenlang meegaat!
 
Pauwtjesmolen 12

Hardinxveld-Giessendam - Pauwtjesmolen 12

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen van REC uit onze productlijn: Excellent Blue. Maatwerk systeem op plat dak constructie met 2 panelen boven elkaar geplaatst.
 
Wolfseind 11

Hardinxveld-Giessendam - Wolfseind 11

Aantal panelen geplaatst: 18 Totaal 18 zonnepanelen, waarvan 10 stuks op het dak van de woning en 8 op het platte dak van de schuur.
 
Groot Veldsweer 23

Hardinxveld-Giessendam - Groot Veldsweer 23

Aantal panelen geplaatst: 13 Zonnepanelen installatie met 13 zonnepanelen. De installatie is uitgevoerd met Europese zonnepanelen van het merk Bisol en een omvormer van het Europese merk SMA.
 
Damstraat 11

Hardinxveld-Giessendam - Damstraat 11

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen, plat dak systeem. Productlijn: Efficiënt.
 
Kievit 25

Hardinxveld-Giessendam - Kievit 25

Aantal panelen geplaatst: 22 22 panelen in oost-west situatie. Productlijn: Excellent Black.
 
Rijshaak 4

Hardinxveld-Giessendam - Rijshaak 4

Aantal panelen geplaatst: 21 21 zonnepanelen op platdak bij Graveerservice van Wijngaarden in Hardinxveld-Giessendam. Productlijn: Excellent Blue.
 
Schapendrift 142

Hardinxveld-Giessendam - Schapendrift 142

Aantal panelen geplaatst: 14 14 Zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Blue - deze installatie is geleverd met een monitoring met Sunny View, leuk voor in de woonkamer om dagelijks de rendementen en opbrengst bij te houden! Zelfs de kinderen gaan het leuk vinden...!
 
Hallehuis 2

Hardinxveld-Giessendam - Hallehuis 2

Aantal panelen geplaatst: 6 6 hoogrendement zonnepanelen i.v.m. beperkt dak oppervlakte. Productlijn: Power Line
 
Nieuweweg 176

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 176

Aantal panelen geplaatst: 23 Installatie van totaal 23 panelen. Er zijn 13 zwarte panelen op de mansarde kap van de woning geplaatst, 9 op het bovenste deel en 4 op het onderste deel van de kap. Daarnaast zijn er 10 blauwe panelen op het platte dak van de schuur geplaatst. Beide van het merk Bisol. Het systeem is uitgevoerd met een SolarEdge omvormer.
 
Breedewaij 31

Hardinxveld-Giessendam - Breedewaij 31

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Black Design
 
Dreesstraat 14

Hardinxveld-Giessendam - Dreesstraat 14

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een SMA omvormer.
 
Groot Veldsweer 28

Hardinxveld-Giessendam - Groot Veldsweer 28

Aantal panelen geplaatst: 12 Project met 12 zonnepanelen van Bisol. Een Europees topmerk i.c.m. een Europese omvormer van het merk SMA. Garantie voor een probleemloos systeem met de beste opbrengstrendementen.
 
Brooshooftstraat 1

Hardinxveld-Giessendam - Brooshooftstraat 1

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Nieuweweg 25

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 25

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie op bijgebouw volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Damstraat 36

Hardinxveld-Giessendam - Damstraat 36

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent PowerLine met zonnepanelen van LG en SMA omvormer gemonteerd op een platdak portrait montagesysteem.
 
Groot Veldsweer 21

Hardinxveld-Giessendam - Groot Veldsweer 21

Aantal panelen geplaatst: 14 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black, gelijk aan eerder door ons geplaatste installatie bij de buren.
 
Parallelweg 50

Hardinxveld-Giessendam - Parallelweg 50

Aantal panelen geplaatst: 32 Oost - West installatie volgens de productlijn Black Design. (16 panelen oost/ 16 panelen west)
 
Schapedrift 30

Hardinxveld-Giessendam - Schapedrift 30

Aantal panelen geplaatst: 8 8 zonnepanelen uit onze productlijn Excellent Black, een Europees top paneel met een mooi egaal zwarte uitstraling, zonder onderlinge kleurverschillen op het dak. In combinatie met een omvormer van SMA, en een geschroefd montagesysteem, een systeem van top kwaliteit.
 
Albert Cuijpstraat 5 en 11

Hardinxveld-Giessendam - Albert Cuijpstraat 5 en 11

Aantal panelen geplaatst: 36 2 oost/west installaties volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Rivierdijk 228

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 228

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Black. Om aan de EPC norm te voldoen is deze nieuwbouw woning voorzien van een zonnepanelen installatie. Omdat er door de schoorsteen gedeeltelijk schaduw op het systeem valt is er een omvormer systeem van SolarEdge toegepast (i.c.m. de bijbehorende PowerOptimizers achter ieder paneel), die ervoor zorgen dat er een maximale opbrengst per paneel wordt opgewekt.
 
Schaepmanstraat 23

Hardinxveld-Giessendam - Schaepmanstraat 23

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Black Design met dunne film panelen van Solar Frontier.
 
Geemansweer 45

Hardinxveld-Giessendam - Geemansweer 45

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie van 11 zonnepanelen volgens onze productlijn: 'Efficiënt'
 
Nieuweweg 141

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 141

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie met 10 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Prins Hendrikstraat 9

Hardinxveld-Giessendam - Prins Hendrikstraat 9

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie met 8 zonnepanelen volgens de productlijn Efficient Black.
 
Apollostraat 21

Hardinxveld-Giessendam - Apollostraat 21

Aantal panelen geplaatst: 14 Zonnepanelen installatie met 14 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design met CIS zonnepanelen van Solar Frontier (ook wel dunne film panelen genoemd)
 
Houweningeweer 12

Hardinxveld-Giessendam - Houweningeweer 12

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie met 13 zonnepanelen in een Oost/West opstelling volgens de productlijn Efficient Black.
 
Lijnbaan 9

Hardinxveld-Giessendam - Lijnbaan 9

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie op maatwerk montagesysteem volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier
 
den Bogerd 30

Hardinxveld-Giessendam - den Bogerd 30

Aantal panelen geplaatst: 45 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue voor de nieuwe winkel van Primera Boogaard, Plan Giessenhof te Hardinxveld-Giessendam.
 
Ekster 8

Hardinxveld-Giessendam - Ekster 8

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. SMA omvormer.
 
Drijverschuit 37

Hardinxveld-Giessendam - Drijverschuit 37

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productgroep Design i.c.m. een SMA omvormer.
 
Drijverschuit 39

Hardinxveld-Giessendam - Drijverschuit 39

Aantal panelen geplaatst: 20 Oost/West installatie volgens productlijn Design i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Albert Cuijpstraat 17

Hardinxveld-Giessendam - Albert Cuijpstraat 17

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie volgens de productlijn Design i.c.m een SMA omvormer.
 
Lijnbaan 11

Hardinxveld-Giessendam - Lijnbaan 11

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Design met panelen van Solar Frontier i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Troelstrastraat 39

Hardinxveld-Giessendam - Troelstrastraat 39

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productgroep Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Tiendweg 38

Hardinxveld-Giessendam - Tiendweg 38

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie met panelen van Panasonic HIT 330Wp i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Nieuweweg 26

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 26

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie geplaatst op een plat dak volgens productgroep Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
SolarCabin

Hardinxveld-Giessendam - SolarCabin

Aantal panelen geplaatst: 26 SolarCabin voorzien van 26 zonnepanelen. De SolarCabin is een nieuwe en flexibele huisvesting voor diverse doeleinden: een dak onder de zon! Voor meer info: www.solarcabin.eu
 
Buitendams 19

Hardinxveld-Giessendam - Buitendams 19

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie met 20 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design.
 
Weideveld 14

Hardinxveld-Giessendam - Weideveld 14

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Maasstraat 1

Hardinxveld-Giessendam - Maasstraat 1

Aantal panelen geplaatst: 60 Installatie op het dak van de Gereformeerde Kerk 'de Bron' o.b.v. de productlijn Excellent Blue
 
Nassaustraat 4

Hardinxveld-Giessendam - Nassaustraat 4

Aantal panelen geplaatst: 36 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, op het schuine dak van het bijgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente te Boven Hardinxveld.
 
Loodreep 18

Hardinxveld-Giessendam - Loodreep 18

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Maasstraat 19

Hardinxveld-Giessendam - Maasstraat 19

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgende de productlijn Excellent Blue.
 
Schapedrift 21

Hardinxveld-Giessendam - Schapedrift 21

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie volgens de productlijn Effiecient i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Kromme Gat 29

Hardinxveld-Giessendam - Kromme Gat 29

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Albert Cuypstraat 23

Hardinxveld-Giessendam - Albert Cuypstraat 23

Aantal panelen geplaatst: 20 Plat dak installatie in Boven Hardinxveld volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Watersnip 11

Hardinxveld-Giessendam - Watersnip 11

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black
 
Schapedrift 52

Hardinxveld-Giessendam - Schapedrift 52

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Houting 3

Hardinxveld-Giessendam - Houting 3

Aantal panelen geplaatst: 16 Oost/West installatie met 16 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black, met zwarte zonnepanelen van Bisol en SMA omvormer.
 
Sluisweg 112

Hardinxveld-Giessendam - Sluisweg 112

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Blue met zonnepanelen van Bisol i.c.m. een SMA omvormer
 
Nieuweweg 77

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 77

Aantal panelen geplaatst: 13 Gecombineerde schuin en plat dak installatie volens de productlijn Excellent Black met Bisol zonnepanelen en SolarEdge omvormer
 
Rivierdijk 151

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 151

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zwarte zonnepanelen van Bisol i..cm. een SolarEdge omvormersysteem.
 
Pauwtjesmolen 76

Hardinxveld-Giessendam - Pauwtjesmolen 76

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. het leveren en plaatsen van een Velux dakraam.
 
Blauwe Reiger 56

Hardinxveld-Giessendam - Blauwe Reiger 56

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met SolarEdge omvormer systeem.
 
Blauw Reiger 58

Hardinxveld-Giessendam - Blauw Reiger 58

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent met SolarEdge omvormer systeem.
 
Rivierdijk 15

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 15

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer geplaatst op een door opdrachtgever gemaakte veldopstelling - constructie.
 
Afvalbrengstation Hardinxveld

Hardinxveld-Giessendam - Afvalbrengstation Hardinxveld

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie op schans bij afvalbrengstation Hardinxveld-Giessendam.
 
van Leijdenstraat 17

Hardinxveld-Giessendam - van Leijdenstraat 17

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Buitendams 61

Hardinxveld-Giessendam - Buitendams 61

Aantal panelen geplaatst: 40 Plat dak installatie voor het stroomverbruik van de algemene ruimte van de VvE de Symfonie in Hardinxveld-Giessendam. Uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Blue met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Rivierdijk 416

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 416

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Efficiënt met SMA omvormer.
 
Lijnbaan 36

Hardinxveld-Giessendam - Lijnbaan 36

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem.
 
Koningin Wilhelminalaan 100c

Hardinxveld-Giessendam - Koningin Wilhelminalaan 100c

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Excellent Black en SMA omvormer
 
Botenwerf 21

Hardinxveld-Giessendam - Botenwerf 21

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black.
 
Vinkeweer 5

Hardinxveld-Giessendam - Vinkeweer 5

Aantal panelen geplaatst: 13 Gecombineerde plat en schuindak installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine en SolarEdge omvormersysteem
 
Tonneband 23

Hardinxveld-Giessendam - Tonneband 23

Aantal panelen geplaatst: 19 Oost/West installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Patrijs 11

Hardinxveld-Giessendam - Patrijs 11

Aantal panelen geplaatst: 7 Installatie volgens de productlijn Efficiënt.
 
Drijverschuit 18

Hardinxveld-Giessendam - Drijverschuit 18

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met SolarWatt zonnepanelen met 305Wp.
 
Blauwe Reiger 5

Hardinxveld-Giessendam - Blauwe Reiger 5

Aantal panelen geplaatst: 20 Zonnepanelen installatie volgens de Excellent Black Powerline met SMA omvormer.
 
van Leijdenstraat 19

Hardinxveld-Giessendam - van Leijdenstraat 19

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Rijnstraat 1a

Hardinxveld-Giessendam - Rijnstraat 1a

Aantal panelen geplaatst: 106 Plat dak installatie bij sportaccommodatie OKK in Hardinxveld-Giessendam. Uitgevoerd volgens de productlijn Excellent.
 
Lijnbaan 26

Hardinxveld-Giessendam - Lijnbaan 26

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent.
 
Achterdijk Oost 42

Hardinxveld-Giessendam - Achterdijk Oost 42

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie op boothuis uitgevoerd volgens de productlijn Excellent en maatwerk montagesysteem.
 
Vierling 10 - ZB

Hardinxveld-Giessendam - Vierling 10 - ZB

Aantal panelen geplaatst: 1 HR Solar zonneboilersysteem met 1 vlakkeplaat collector, verticaal geplaatst als schuin opdak systeem
 
Groot Veldsweer 36

Hardinxveld-Giessendam - Groot Veldsweer 36

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met SolarEdge omvormersysteem.
 
van Asperenstraat 2

Hardinxveld-Giessendam - van Asperenstraat 2

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de PowerLine met LG zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Rivierdijk 104

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 104

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent met SMA omvormer
 
Kemphaan 10

Hardinxveld-Giessendam - Kemphaan 10

Aantal panelen geplaatst: 20 Oost/West installatie volgens de productlijn Excellent met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer
 
Watersnip 3

Hardinxveld-Giessendam - Watersnip 3

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent met LG Solar zonnepanelen en SMA omvormer
 
Nieuweweg 28

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 28

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent met LG solar zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Binnendams 10

Hardinxveld-Giessendam - Binnendams 10

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Black XL met Bisol BXO zonnepanelen en SMA omvormer
 
van Asperenstraat 8

Hardinxveld-Giessendam - van Asperenstraat 8

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolaX omvormer
 
Graaf Adolfstraat 57

Hardinxveld-Giessendam - Graaf Adolfstraat 57

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG Solar zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
van Asperenstraat 14

Hardinxveld-Giessendam - van Asperenstraat 14

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormer
 
Binnendams 86

Hardinxveld-Giessendam - Binnendams 86

Aantal panelen geplaatst: 6 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Frans Halsstraat 2

Hardinxveld-Giessendam - Frans Halsstraat 2

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Kerkweg 44a

Hardinxveld-Giessendam - Kerkweg 44a

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormer
 
Prinses Marijkestraat 51

Hardinxveld-Giessendam - Prinses Marijkestraat 51

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Weteringstraat 21

Hardinxveld-Giessendam - Weteringstraat 21

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Efficiënt met zonnepanelen van Q Cells en SMA omvormer
 
Koningin Wilhelminalaan 100a

Hardinxveld-Giessendam - Koningin Wilhelminalaan 100a

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Loodreep 2

Hardinxveld-Giessendam - Loodreep 2

Aantal panelen geplaatst: 7 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Prinses Marijkestraat 59

Hardinxveld-Giessendam - Prinses Marijkestraat 59

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Efficiënt met zonnepanelen van Q Cells en SMA omvormer
 
Tonneband 19

Hardinxveld-Giessendam - Tonneband 19

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Blauwe Reiger 1

Hardinxveld-Giessendam - Blauwe Reiger 1

Aantal panelen geplaatst: 21 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Pietersweer 13

Hardinxveld-Giessendam - Pietersweer 13

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Ferdinand Bolstraat 5

Hardinxveld-Giessendam - Ferdinand Bolstraat 5

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormer
 
Parallelweg 56

Hardinxveld-Giessendam - Parallelweg 56

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn excellent met zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormer
 
Drijverschuit 18

Hardinxveld-Giessendam - Drijverschuit 18

Aantal panelen geplaatst: 9 Platdak installatie volgens de productlijn Elite met zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer
 
Nieuweweg 182

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 182

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Graaf Lodewijkstraat 2

Hardinxveld-Giessendam - Graaf Lodewijkstraat 2

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met zonnepanelen van LG en een SMA omvormer.
 
Van Asperenstraat 20

Hardinxveld-Giessendam - Van Asperenstraat 20

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van LG met een SMA omvormer.
 
Sluisweg 96

Hardinxveld-Giessendam - Sluisweg 96

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de Powerline met zonnepanelen van LG en een SMA omvormer.
 
Drijverschuit 6

Hardinxveld-Giessendam - Drijverschuit 6

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van LG en een SMA omvormer.
 
Thorbeckestraat 92 t/m 150

Hardinxveld-Giessendam - Thorbeckestraat 92 t/m 150

Aantal panelen geplaatst: 102 Installatie volgens de productlijn Elite Bleu, Glas-Glas met zonnepanelen van SolarWatt en een SMA omvormer.
 
Koperwiek 5

Hardinxveld-Giessendam - Koperwiek 5

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van LG en een SolarEdge omvormer.
 
Het Laantje 3

Hardinxveld-Giessendam - Het Laantje 3

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol en een SMA omvormer.
 
Weideveld 28

Hardinxveld-Giessendam - Weideveld 28

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent black met zonnepanelen van LG en een SMA omvormer.
 
Hofweerstraat 39

Hardinxveld-Giessendam - Hofweerstraat 39

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Rivierdijk 535

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 535

Aantal panelen geplaatst: 21 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Efficiënt Black met zonnepanelen van Qcells en een SolarEdge omvormer.
 
Elft 21

Hardinxveld-Giessendam - Elft 21

Aantal panelen geplaatst: 18 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Rivierdijk 537

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 537

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Rembrandtstraat 28

Hardinxveld-Giessendam - Rembrandtstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 11 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Koningin Wilhelminalaan 140

Hardinxveld-Giessendam - Koningin Wilhelminalaan 140

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met LG zonnepanelen en een SolarEdge omvormer.
 
Merwedestraat 24

Hardinxveld-Giessendam - Merwedestraat 24

Aantal panelen geplaatst: 18 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Kade 30

Hardinxveld-Giessendam - Kade 30

Aantal panelen geplaatst: 400 Plat dak installatie met 400 Qcells zonnepanelen en 2 SMA omvormers.
 
Schapedrift 50

Hardinxveld-Giessendam - Schapedrift 50

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Apollostraat 17

Hardinxveld-Giessendam - Apollostraat 17

Aantal panelen geplaatst: 13 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en een SolarEdge omvormer.
 
Amerhof 23

Hardinxveld-Giessendam - Amerhof 23

Aantal panelen geplaatst: 11 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Efficiënt Black met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Pieter de Hooghstraat 30

Hardinxveld-Giessendam - Pieter de Hooghstraat 30

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Houting 5

Hardinxveld-Giessendam - Houting 5

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Uranusstraat 48

Hardinxveld-Giessendam - Uranusstraat 48

Aantal panelen geplaatst: 6 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Efficiënt Black met Qcells zonnepanelen.
 
Afvalbrengstation Hardinxveld

Hardinxveld-Giessendam - Afvalbrengstation Hardinxveld

Aantal panelen geplaatst: 8 Tweede zonnepanelen installatie op het afvalbrengstation volgens de Efficiënt line met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Boorstraat 9

Hardinxveld-Giessendam - Boorstraat 9

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black, met SolarWatt zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Rivierdijk 89

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 89

Aantal panelen geplaatst: 5 Plat dak installatie met Bisol zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Schapedrift 23

Hardinxveld-Giessendam - Schapedrift 23

Aantal panelen geplaatst: 20 Een Oost/West installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black met Qcells zonnepanelen en een 3-fase SMA omvormer.
 
Kerkweg 48

Hardinxveld-Giessendam - Kerkweg 48

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Merwedestraat 28

Hardinxveld-Giessendam - Merwedestraat 28

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een 3-fase SMA omvormer.
 
Baaijensweer 3

Hardinxveld-Giessendam - Baaijensweer 3

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Sluisweg 1b

Hardinxveld-Giessendam - Sluisweg 1b

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Sluisweg 70

Hardinxveld-Giessendam - Sluisweg 70

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen met SMA omvormer.
 
Kemphaan 5

Hardinxveld-Giessendam - Kemphaan 5

Aantal panelen geplaatst: 16 Oost / West installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een Solis omvormer.
 
Wieling 67

Hardinxveld-Giessendam - Wieling 67

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Jonathan 15

Hardinxveld-Giessendam - Jonathan 15

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Binnendams 77

Hardinxveld-Giessendam - Binnendams 77

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Oranjestraat 24

Hardinxveld-Giessendam - Oranjestraat 24

Aantal panelen geplaatst: 5 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Nijverheidsstraat 2

Hardinxveld-Giessendam - Nijverheidsstraat 2

Aantal panelen geplaatst: 132 Zakelijke installatie met 132 Duitse SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen en 2 SMA omvormers.
 
Lingestraat 9

Hardinxveld-Giessendam - Lingestraat 9

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Koetshuis 30

Hardinxveld-Giessendam - Koetshuis 30

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Koetshuis 34

Hardinxveld-Giessendam - Koetshuis 34

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Botenwerf 5

Hardinxveld-Giessendam - Botenwerf 5

Aantal panelen geplaatst: 15 Een Oost / West installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Koningin Julianastraat 60

Hardinxveld-Giessendam - Koningin Julianastraat 60

Aantal panelen geplaatst: 7 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
van Leydenstraat 11

Hardinxveld-Giessendam - van Leydenstraat 11

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Kerkweg 47

Hardinxveld-Giessendam - Kerkweg 47

Aantal panelen geplaatst: 24 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Schoolstraat 15

Hardinxveld-Giessendam - Schoolstraat 15

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Venusstraat 57

Hardinxveld-Giessendam - Venusstraat 57

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een 3-fase SMA omvormer.
 
Rembrandthof 459

Hardinxveld-Giessendam - Rembrandthof 459

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Juliana van Stolbergstraat 10

Hardinxveld-Giessendam - Juliana van Stolbergstraat 10

Aantal panelen geplaatst: 7 Installatie bij twee buren volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Juliana van Stolbergstraat 12

Hardinxveld-Giessendam - Juliana van Stolbergstraat 12

Aantal panelen geplaatst: 7 Installatie bij twee buren volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Koperwiek 8

Hardinxveld-Giessendam - Koperwiek 8

Aantal panelen geplaatst: 14 Een schuin en plat dak systeem volgens de Excellent productlijnen, met zonnepanelen van LG en Bisol. Ook zijn er twee SolarEdge omvormers met poweroptimizers geplaatst.
 
Pieter de Hooghstraat 46

Hardinxveld-Giessendam - Pieter de Hooghstraat 46

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Oranjestraat 83

Hardinxveld-Giessendam - Oranjestraat 83

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black XL, met de zonnepanelen van Bisol en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Albert Cuijpstraat 19

Hardinxveld-Giessendam - Albert Cuijpstraat 19

Aantal panelen geplaatst: 25 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een 3-fase SMA omvormer.
 
Prins Hendrikstraat 39

Hardinxveld-Giessendam - Prins Hendrikstraat 39

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Pietersweer 19

Hardinxveld-Giessendam - Pietersweer 19

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Van Leijdenstraat 13

Hardinxveld-Giessendam - Van Leijdenstraat 13

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Venusstraat 119

Hardinxveld-Giessendam - Venusstraat 119

Aantal panelen geplaatst: 20 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Schapedrift 29

Hardinxveld-Giessendam - Schapedrift 29

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Buitendams 498b

Hardinxveld-Giessendam - Buitendams 498b

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black XL, met XL zonnepanelen van het merk Bisol en een SMA omvormer.
 
Botenwerf 3

Hardinxveld-Giessendam - Botenwerf 3

Aantal panelen geplaatst: 15 Oost / West installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Spoorweg 44

Hardinxveld-Giessendam - Spoorweg 44

Aantal panelen geplaatst: 46 Schuin dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met 46st Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Rivierdijk 11

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 11

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Kerkweg 51

Hardinxveld-Giessendam - Kerkweg 51

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Kerkweg 46a

Hardinxveld-Giessendam - Kerkweg 46a

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Moerbei 10

Hardinxveld-Giessendam - Moerbei 10

Aantal panelen geplaatst: 72 Zakelijke plat dak installatie met 72st Qcells zonnepanelen en een SMA STP25000TL-30 omvormer.
 
Vinkeweer 2

Hardinxveld-Giessendam - Vinkeweer 2

Aantal panelen geplaatst: 22 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Peulenstraat 143

Hardinxveld-Giessendam - Peulenstraat 143

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met optimizers.
 
Klompéstraat 21 - 79

Hardinxveld-Giessendam - Klompéstraat 21 - 79

Aantal panelen geplaatst: 32 Plat dak installatie op VvE Wilgenstaete in Hardinxveld-Giessendam volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Kerkweg 36

Hardinxveld-Giessendam - Kerkweg 36

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Parallelweg 103

Hardinxveld-Giessendam - Parallelweg 103

Aantal panelen geplaatst: 1 Off-grid zonnepaneelsysteem op het dak van de Volkstuinvereniging, met één zonnepaneel en een accupakket van Victron.
 
Peulenstraat-zuid 51

Hardinxveld-Giessendam - Peulenstraat-zuid 51

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Boorstraat 23

Hardinxveld-Giessendam - Boorstraat 23

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Achterdijk Oost 30

Hardinxveld-Giessendam - Achterdijk Oost 30

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Max-Full Black, met Trina zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Houting 18

Hardinxveld-Giessendam - Houting 18

Aantal panelen geplaatst: 6 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Houting 1

Hardinxveld-Giessendam - Houting 1

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Parallelweg 153

Hardinxveld-Giessendam - Parallelweg 153

Aantal panelen geplaatst: 36 Installaties volgens de productlijn Efficiënt-Max, met Full Black panelen van Trina en twee SMA omvormers.
 
Parallelweg 154

Hardinxveld-Giessendam - Parallelweg 154

Aantal panelen geplaatst: 24 Installatie volgens de productlijn Efficiënt-Max, met Full Black panelen van Trina en een SMA omvormer.
 
Drijverschuit 48

Hardinxveld-Giessendam - Drijverschuit 48

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Schapedrift 7

Hardinxveld-Giessendam - Schapedrift 7

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Efficiënt-Max Full Black, met Trina zonnepanelen en een SMA omvormer.
Hardinxveld-Giessendam

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug