Particulier
Particulier
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Hardinxveld-Giessendam

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Hardinxveld-Giessendam

U woont in Hardinxveld-Giessendam en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Hardinxveld-Giessendam.

Gerealiseerde projecten
 

Hardinxveld-Giessendam - Breedewaij 31

Aantal panelen geplaatst 16 Installatie volgens de productlijn Black Design
 

Hardinxveld-Giessendam - Damstraat 36

Aantal panelen geplaatst 18 Installatie volgens de productlijn Excellent PowerLine met zonnepanelen van LG en SMA omvormer gemonteerd op een platdak portrait montagesysteem.
 

Hardinxveld-Giessendam - Parallelweg 50

Aantal panelen geplaatst 32 Oost - West installatie volgens de productlijn Black Design. (16 panelen oost/ 16 panelen west)
 

Hardinxveld-Giessendam - Albert Cuijpstraat 5 en 11

Aantal panelen geplaatst 36 2 oost/west installaties volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 

Hardinxveld-Giessendam - Groot Veldsweer 21

Aantal panelen geplaatst 14 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black, gelijk aan eerder door ons geplaatste installatie bij de buren.
....  43
Hardinxveld-Giessendam - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Hardinxveld-Giessendam.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Hardinxveld-Giessendam passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Hardinxveld-Giessendam - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Hardinxveld-Giessendam - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Hardinxveld-Giessendam kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

Tijdelijk BTW terugvorderen voor particulieren!

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om de BTW op een particuliere zonnepaneelinstallatie terug te vragen. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Hardinxveld-Giessendam!

Lees meer over de BTW teruggave

Hardinxveld-Giessendam - Tijdelijk BTW terugvorderen voor particulieren!
Hardinxveld-Giessendam - Topkwaliteit zonnepanelen

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Hardinxveld-Giessendam! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Hardinxveld-Giessendam. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Hardinxveld-Giessendam met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Hardinxveld-Giessendam! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Hardinxveld-Giessendam!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Hardinxveld-Giessendam - Installatie zonnepanelen
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf