Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Groot Ammers

Uw regionale specialist voor zonnepanelen en thuisbatterij in Groot Ammers

U woont in Groot Ammers en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen en thuisbatterijen. Wij kunnen u optimaal adviseren over de thuisbatterij met zonnepanelen op het dak van uw woning in Groot Ammers.

Gerealiseerde projecten
 

Groot Ammers - Peilmolen 14

Aantal panelen geplaatst 7 Uitbreiding van de installatie met Hyundai zonnepanelen en SMA omvormer.
 

Groot Ammers - Fuutlaan 1

Aantal panelen geplaatst 12 Uitbreiding van de installatie met Trina zonnepanelen en nieuwe SMA omvormer voor het beide installaties
 

Groot Ammers - Molenlaan 29

Aantal panelen geplaatst 16 Installatie met Hyundai zonnepanelen en SMA omvormer
 

Groot Ammers - Molenlaan 39

Aantal panelen geplaatst 8 Installatie met Trina zonnepanelen en SMA omvormer
 

Groot Ammers - Merelplantsoen 13

Aantal panelen geplaatst 8 Installatie met Meyer Burger zonnepanelen en SMA omvormer
Vorige1
Groot Ammers - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Groot Ammers.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Groot Ammers passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Groot Ammers - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Groot Ammers - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen Groot Ammers

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen of een thuisbatterij, en wat wij voor u in Groot Ammers kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

0% BTW op zonnepanelen

Voor zonnepanelen op of bij een woning  geldt het 0% btw tarief. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning wordt bijvoorbeeld ook een garage of schuur bedoeld bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Groot Ammers!

Lees meer over BTW zonnepanelen

Groot Ammers - 0% BTW op zonnepanelen
Groot Ammers - Installatie thuisbatterij

Thuisbatterij Groot Ammers

Hagitech levert en installeert meerdere thuisbatterij merken van de hoogste kwaliteit in Groot Ammers. Bij een nieuwe thuisbatterij installatie bekijken we welk merk het beste bij uw situatie past. Met het toevoegen van een thuisbatterij of ook wel thuisaccu genoemd wordt het eigen gebruik van zonnestroom in uw woning in Groot Ammers meer dan verdubbeld!

Duracell thuisbatterij   SMA thuisbatterij BYD thuisbatterijSolarEdge thuisbatterij Meer informatie

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Groot Ammers! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Groot Ammers. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Groot Ammers - Topkwaliteit zonnepanelen
Groot Ammers - Installatie zonnepanelen en thuisbatterij

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Groot Ammers met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Groot Ammers! Onze vakmensen plaatsen de zonnepanelen of de thuisbatterij met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Groot Ammers!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Meer informatie over zonnepanelen en de thuisbatterij

Lees meer over

Groot Ammers - Meer informatie over zonnepanelen en de thuisbatterij
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf