Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Dongen

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Dongen

U woont in Dongen en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Dongen.

Gerealiseerde projecten
 

Dongen - Hof 91

Aantal panelen geplaatst 11 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black met Qcells zonnepanelen en SolarEdge omvormer.
 

Dongen - Boterweide 2

Aantal panelen geplaatst 11 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Elite Full Black met SolarWatt zonnepanelen en een SolarEdge omvormer. Rondom elk paneel op het schuine dak is een vogelschroot geplaatst, ter preventie van nesten onder de panelen.
 

Dongen - Sint Josephstraat 149

Aantal panelen geplaatst 14 Installatie volgens de productlijn Elite met zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer
 

Dongen - Polarisstraat 41 + 43

Aantal panelen geplaatst 11 + 9 Bureninstallatie volgens de productlijnen Elite & Efficiënt met zonnepanelen van SolarWatt & Q Cells en SMA omvormer
 

Dongen - Lage Ham 58

Aantal panelen geplaatst 16 Installatie volgens de productlijn Efficiënt met Q Cells zonnepanelen en SolaX omvormer
Vorige1
Dongen - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Dongen.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Dongen passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Dongen - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Dongen - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen Dongen

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Dongen kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

0% BTW op zonnepanelen

Voor zonnepanelen op of bij een woning  geldt het 0% btw tarief. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning wordt bijvoorbeeld ook een garage of schuur bedoeld bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Dongen!

Lees meer over BTW zonnepanelen

Dongen - 0% BTW op zonnepanelen
Dongen - Topkwaliteit zonnepanelen

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Dongen! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Dongen. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Dongen met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Dongen! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Dongen!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Dongen - Installatie zonnepanelen
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf