Hagitech Energiesystemen
Hagitech Energiesystemen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen den Bosch

Uw regionale specialist voor zonnepanelen en thuisbatterij in den Bosch

U woont in den Bosch en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen en thuisbatterijen. Wij kunnen u optimaal adviseren over de thuisbatterij met zonnepanelen op het dak van uw woning in den Bosch.

Gerealiseerde projecten
 

den Bosch - Kleine wijken 25

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie met Trina zonnepanelen en SMA omvormer.
 

den Bosch - Duitlaan 18

Aantal panelen geplaatst 39 Zonnepanelen installatie met 39 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 

den Bosch - de Vutter 29

Aantal panelen geplaatst 52 Zakelijk platdak systeem met 52 zonnepanelen. Bij dit project is het platdak systeem van Flatfix Fusion toegepast. Met een minimum aan ballast kan het gekoppelde systeem voor zowel grote als kleine systemen worden gebruikt. FlatFix Fusion heeft een opstellingshoek van 13 graden, dit zorgt ervoor dat het PV-systeem bij nagenoeg iedere oriëntatie zeer goede opbrengsten kan behalen.
den Bosch - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in den Bosch.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in den Bosch passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
den Bosch - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
den Bosch - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen den Bosch

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen of een thuisbatterij, en wat wij voor u in den Bosch kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

0% BTW op zonnepanelen

Voor zonnepanelen op of bij een woning  geldt het 0% btw tarief. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning wordt bijvoorbeeld ook een garage of schuur bedoeld bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in den Bosch!

Lees meer over BTW zonnepanelen

den Bosch - 0% BTW op zonnepanelen
den Bosch - Installatie thuisbatterij

Thuisbatterij den Bosch

Hagitech levert en installeert meerdere thuisbatterij merken van de hoogste kwaliteit in den Bosch. Bij een nieuwe thuisbatterij installatie bekijken we welk merk het beste bij uw situatie past. Met het toevoegen van een thuisbatterij of ook wel thuisaccu genoemd wordt het eigen gebruik van zonnestroom in uw woning in den Bosch meer dan verdubbeld!

Duracell thuisbatterij   SMA thuisbatterij BYD thuisbatterijSolarEdge thuisbatterij Meer informatie

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in den Bosch! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio den Bosch. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

den Bosch - Topkwaliteit zonnepanelen
den Bosch - Installatie zonnepanelen en thuisbatterij

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in den Bosch met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in den Bosch! Onze vakmensen plaatsen de zonnepanelen of de thuisbatterij met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit den Bosch!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Meer informatie over zonnepanelen en de thuisbatterij

Lees meer over

den Bosch - Meer informatie over zonnepanelen en de thuisbatterij
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf