Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Delft
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Zonnepanelen Delft

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Delft

U woont in Delft en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Delft.

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Delft.

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Delft passen!

Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vul het contactformulier in op onze website en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Delft kunnen betekenen!

Tijdelijk BTW terugvorderen voor particulieren!

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om de BTW op een particuliere zonnepaneelinstallatie terug te vragen. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Delft!

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Delft! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Delft. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Installatie zonnepanelen Delft

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Delft met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Delft! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Delft!

Meer informatie over zonnepanelen

Lees meer over:

Gerealiseerde projecten
 
Dijkshoornseweg 146a

Delft - Dijkshoornseweg 146a

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie van 15 zonnepanelen volgens de productlijn Efficient Black.
 
Leehoeve 49

Delft - Leehoeve 49

Aantal panelen geplaatst: 36 Plat dak installatie in Oost-West opstelling met dunne film zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Brasserskade 1

Delft - Brasserskade 1

Aantal panelen geplaatst: 319 Installatie van 82,94kWp op het platte dak van de sporthal van het ROC Mondriaan in Delft.
 
Laan van Lansbergen

Delft - Laan van Lansbergen

Aantal panelen geplaatst: 30 Installatie bij een nieuwbouw woning volgens de productlijn Efficiënt Black.
 
Lookwatering 45

Delft - Lookwatering 45

Aantal panelen geplaatst: 9 Schuin dak installatie met zonnepanelen van Qcells en een Solax omvormer.
Delft

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug