Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Culemborg

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Culemborg

U woont in Culemborg en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Culemborg.

Gerealiseerde projecten
 

Culemborg - Bosuilstraat 41

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie met Hyundai zonnepanelen en SMA omvormer
 

Culemborg - Duizendblad 21

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie met SolarWatt zonnepanelen en SMA omvormer
 

Culemborg - Fazantstraat 10

Aantal panelen geplaatst 17 Schuin dak Oost/West installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met zonnepanelen van het merk LG en een SMA omvormer.
 

Culemborg - Amstelsingel 21

Aantal panelen geplaatst 14 Schuin dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 

Culemborg - Ravelijnstraat 46

Aantal panelen geplaatst 8 Installatie volgens de Powerline met zonnepanelen van LG en een SolarEdge omvormer.
Vorige1
Culemborg - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Culemborg.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Culemborg passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Culemborg - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Culemborg - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen Culemborg

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Culemborg kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

0% BTW op zonnepanelen

Voor zonnepanelen op of bij een woning  geldt het 0% btw tarief. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning wordt bijvoorbeeld ook een garage of schuur bedoeld bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Culemborg!

Lees meer over BTW zonnepanelen

Culemborg - 0% BTW op zonnepanelen
Culemborg - Topkwaliteit zonnepanelen

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Culemborg! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Culemborg. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Culemborg met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Culemborg! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Culemborg!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Culemborg - Installatie zonnepanelen
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf