Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Breda
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Zonnepanelen Breda

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Breda

U woont in Breda en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Breda.

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Breda.

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Breda passen!

Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vul het contactformulier in op onze website en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Breda kunnen betekenen!

Tijdelijk BTW terugvorderen voor particulieren!

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om de BTW op een particuliere zonnepaneelinstallatie terug te vragen. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Breda!

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Breda! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Breda. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Installatie zonnepanelen Breda

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Breda met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Breda! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Breda!

Meer informatie over zonnepanelen

Lees meer over:

Gerealiseerde projecten
 
Lange Weide 220 - 222 - 228

Breda - Lange Weide 220 - 222 - 228

Aantal panelen geplaatst: 16 - 16 - 15 Gecombineerd project bij 3 woningen aan de Lange Weide in Breda. Productlijn Excellent Blue. Bericht van opdrachtgever Lange Weide 222; de eerste dag leverde het systeem van 16 panelen van 250Wp. al 28 kWh op!
 
Lange Weide 238

Breda - Lange Weide 238

Aantal panelen geplaatst: 17 17 zonnepanelen uit de productlijn: Efficiënt i.c.m. een omvormer van SMA en een platdak systeem ingewerkt in het aanwezige grind en maximale ballast.
 
Hartelweg 5

Breda - Hartelweg 5

Aantal panelen geplaatst: 50 Plat dak installatie met 50 zonnepanelen van het merk: Solar Frontier i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA. De panelen zijn gemonteerd op een speciaal maatwerk montage systeem i.v.m. wensen opdrachtgever en architect.
 
Jorisstraat 39

Breda - Jorisstraat 39

Aantal panelen geplaatst: 22 Oost - West installatie met zonnepanelen van Solar Frontier volgens de productlijn: Design. De Design Line is uiterst geschikt voor woningen die gebouwd zijn of gebouwd worden met een zeer hoog esthetisch niveau! Daarnaast zijn de Solar Frontier zonnepanelen bovenal aan te bevelen bij daken die buiten de optimale ligging (tussen zuid-oost en zuid-west) gesitueerd zijn, aangezien de CIS panelen buiten de optimale ligging veel hogere rendementen leveren t.o.v. kristallijne zonnepanelen.
 
zonnepanelen

Breda - zonnepanelen

Aantal panelen geplaatst: 36 Gecombineerde plat dak en schuin dak installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m een omvormersyteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Schrijnwerkerstraat 40

Breda - Schrijnwerkerstraat 40

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m een SMA omvormer.
 
Lange Weide 212

Breda - Lange Weide 212

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie geplaatst op een plat dak volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SMA omvormer.
 
Staartblauwtje 16

Breda - Staartblauwtje 16

Aantal panelen geplaatst: 6 Platdak installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Rozenlaan 2a

Breda - Rozenlaan 2a

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen 300Wp. per paneel van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Woning Breda

Breda - Woning Breda

Aantal panelen geplaatst: 21 Plat dak installatie uitgevoerd volgens de PowerLine met SMA omvormer.
 
Julianalaan 7

Breda - Julianalaan 7

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent PowerLine met LG zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Lange Weide 152

Breda - Lange Weide 152

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen en SMA omvormer
 
Lange Weide 148

Breda - Lange Weide 148

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt.
 
Postillonstraat 64

Breda - Postillonstraat 64

Aantal panelen geplaatst: 19 Installatie volgens de productlijn Excellent Black XL met zonnepanelen van Bisol en SMA omvormer
 
Valentijnlaan 47

Breda - Valentijnlaan 47

Aantal panelen geplaatst: 24 Platdak installatie volgens de productlijn Efficiënt met zonnepanelen van Q Cells en SMA omvormer
 
Barbaralaan 43

Breda - Barbaralaan 43

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormer
 
Loopakker 1

Breda - Loopakker 1

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Elite met zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer
 
Jan Darkenisstraat 36

Breda - Jan Darkenisstraat 36

Aantal panelen geplaatst: 6 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Groot Zand 5

Breda - Groot Zand 5

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Burgemeester Serrarislaan 14

Breda - Burgemeester Serrarislaan 14

Aantal panelen geplaatst: 14 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Lange Weide 220

Breda - Lange Weide 220

Aantal panelen geplaatst: 48 Een Oost / West indak systeem, met 48 LG zonnepanelen van de productlijn Excellent Full Black en een SMA omvormer.
Breda

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug