Hagitech Energiesystemen
Hagitech Energiesystemen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Breda

Uw regionale specialist voor zonnepanelen en thuisbatterij in Breda

U woont in Breda en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen en thuisbatterijen. Wij kunnen u optimaal adviseren over de thuisbatterij met zonnepanelen op het dak van uw woning in Breda.

Gerealiseerde projecten
 

Breda - Rozenlaan 2a

Aantal panelen geplaatst 16 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen 300Wp. per paneel van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 

Breda - Staartblauwtje 16

Aantal panelen geplaatst 6 Platdak installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 

Breda - Schrijnwerkerstraat 40

Aantal panelen geplaatst 20 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m een SMA omvormer.
 

Breda - Lange Weide 212

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie geplaatst op een plat dak volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SMA omvormer.
 

Breda - zonnepanelen

Aantal panelen geplaatst 36 Gecombineerde plat dak en schuin dak installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m een omvormersyteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
4
Breda - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Breda.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Breda passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Breda - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Breda - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen Breda

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen of een thuisbatterij, en wat wij voor u in Breda kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

0% BTW op zonnepanelen

Voor zonnepanelen op of bij een woning  geldt het 0% btw tarief. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning wordt bijvoorbeeld ook een garage of schuur bedoeld bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Breda!

Lees meer over BTW zonnepanelen

Breda - 0% BTW op zonnepanelen
Breda - Installatie thuisbatterij

Thuisbatterij Breda

Hagitech levert en installeert meerdere thuisbatterij merken van de hoogste kwaliteit in Breda. Bij een nieuwe thuisbatterij installatie bekijken we welk merk het beste bij uw situatie past. Met het toevoegen van een thuisbatterij of ook wel thuisaccu genoemd wordt het eigen gebruik van zonnestroom in uw woning in Breda meer dan verdubbeld!

Duracell thuisbatterij   SMA thuisbatterij BYD thuisbatterijSolarEdge thuisbatterij Meer informatie

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Breda! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Breda. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Breda - Topkwaliteit zonnepanelen
Breda - Installatie zonnepanelen en thuisbatterij

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Breda met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Breda! Onze vakmensen plaatsen de zonnepanelen of de thuisbatterij met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Breda!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Meer informatie over zonnepanelen en de thuisbatterij

Lees meer over

Breda - Meer informatie over zonnepanelen en de thuisbatterij
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf