Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Breda

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Breda

U woont in Breda en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Breda.

Gerealiseerde projecten
 

Breda - Staartblauwtje 16

Aantal panelen geplaatst 6 Platdak installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 

Breda - Schrijnwerkerstraat 40

Aantal panelen geplaatst 20 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m een SMA omvormer.
 

Breda - Lange Weide 212

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie geplaatst op een plat dak volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SMA omvormer.
 

Breda - zonnepanelen

Aantal panelen geplaatst 36 Gecombineerde plat dak en schuin dak installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m een omvormersyteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 

Breda - Jorisstraat 39

Aantal panelen geplaatst 22 Oost - West installatie met zonnepanelen van Solar Frontier volgens de productlijn: Design. De Design Line is uiterst geschikt voor woningen die gebouwd zijn of gebouwd worden met een zeer hoog esthetisch niveau! Daarnaast zijn de Solar Frontier zonnepanelen bovenal aan te bevelen bij daken die buiten de optimale ligging (tussen zuid-oost en zuid-west) gesitueerd zijn, aangezien de CIS panelen buiten de optimale ligging veel hogere rendementen leveren t.o.v. kristallijne zonnepanelen.
4
Breda - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Breda.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Breda passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Breda - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Breda - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Breda kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

0% BTW op zonnepanelen

Voor zonnepanelen op of bij een woning  geldt het 0% btw tarief. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning wordt bijvoorbeeld ook een garage of schuur bedoeld bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Breda!

Lees meer over BTW zonnepanelen

Breda - 0% BTW op zonnepanelen
Breda - Topkwaliteit zonnepanelen

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Breda! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Breda. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Breda met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Breda! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Breda!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Breda - Installatie zonnepanelen
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf