Particulier
Particulier
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Breda

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Breda

U woont in Breda en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Breda.

Gerealiseerde projecten
 

Breda - Jan Darkenisstraat 36

Aantal panelen geplaatst 6 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 

Breda - Postillonstraat 64

Aantal panelen geplaatst 19 Installatie volgens de productlijn Excellent Black XL met zonnepanelen van Bisol en SMA omvormer
 

Breda - Loopakker 1

Aantal panelen geplaatst 8 Installatie volgens de productlijn Elite met zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer
 

Breda - Valentijnlaan 47

Aantal panelen geplaatst 24 Platdak installatie volgens de productlijn Efficiënt met zonnepanelen van Q Cells en SMA omvormer
 

Breda - Barbaralaan 43

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormer
2
Breda - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Breda.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Breda passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Breda - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Breda - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Breda kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

Tijdelijk BTW terugvorderen voor particulieren!

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om de BTW op een particuliere zonnepaneelinstallatie terug te vragen. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Breda!

Lees meer over de BTW teruggave

Breda - Tijdelijk BTW terugvorderen voor particulieren!
Breda - Topkwaliteit zonnepanelen

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Breda! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Breda. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Breda met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Breda! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Breda!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Breda - Installatie zonnepanelen
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf