Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Bleiswijk

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Bleiswijk

U woont in Bleiswijk en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Bleiswijk.

Gerealiseerde projecten
 

Bleiswijk - Cederdreef 15

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie met Trina zonnepanelen en SMA omvormer
 

Bleiswijk - Prismalaan 6

Aantal panelen geplaatst 72 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en 2st SMA omvormers.
Bleiswijk - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Bleiswijk.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Bleiswijk passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Bleiswijk - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Bleiswijk - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen Bleiswijk

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Bleiswijk kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

0% BTW op zonnepanelen

Voor zonnepanelen op of bij een woning  geldt het 0% btw tarief. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning wordt bijvoorbeeld ook een garage of schuur bedoeld bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Bleiswijk!

Lees meer over BTW zonnepanelen

Bleiswijk - 0% BTW op zonnepanelen
Bleiswijk - Topkwaliteit zonnepanelen

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Bleiswijk! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Bleiswijk. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Bleiswijk met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Bleiswijk! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Bleiswijk!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Bleiswijk - Installatie zonnepanelen
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf