Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs

U woont in Berkel en Rodenrijs en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Berkel en Rodenrijs.

Gerealiseerde projecten
 

Berkel en Rodenrijs - Celsiusstraat 5

Aantal panelen geplaatst 44 Zakelijke installatie op een bedrijfspand met 44 Qcells zonnepanelen en een SMA STP15000TL-30 omvormer.
 

Berkel en Rodenrijs - Rodenrijseweg 487

Aantal panelen geplaatst 30 Een schuin dak installatie met zonnepanelen van Qcells en een Solax omvormer.
 

Berkel en Rodenrijs - Koekoeksbloemstraat 35

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel. Geplaatst om het schuine en platte dak.
 

Berkel en Rodenrijs - Koekoeksbloemstraat 42

Aantal panelen geplaatst 11 Installatie volgens de productlijn PowerLine met 11 zonnepanelen van LG i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 

Berkel en Rodenrijs - Leeweg 11a

Aantal panelen geplaatst 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met 15 zonnepanelen direct tijdens de nieuwbouw meegenomen. De woning wordt binnenkort opgeleverd.
Vorige1
Berkel en Rodenrijs - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Berkel en Rodenrijs passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Berkel en Rodenrijs - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Berkel en Rodenrijs - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen Berkel en Rodenrijs

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Berkel en Rodenrijs kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

0% BTW op zonnepanelen

Voor zonnepanelen op of bij een woning  geldt het 0% btw tarief. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning wordt bijvoorbeeld ook een garage of schuur bedoeld bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Berkel en Rodenrijs!

Lees meer over BTW zonnepanelen

Berkel en Rodenrijs - 0% BTW op zonnepanelen
Berkel en Rodenrijs - Topkwaliteit zonnepanelen

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Berkel en Rodenrijs! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Berkel en Rodenrijs. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Berkel en Rodenrijs met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Berkel en Rodenrijs! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Berkel en Rodenrijs!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Berkel en Rodenrijs - Installatie zonnepanelen
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf