Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Zonnepanelen Ameide

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Ameide

U woont in Ameide en u bent nieuwsgierig of er zonnepanelen op uw dak passen? Dan bent u bij Hagitech aan het juiste adres! Wij zijn uw regionale specialist in zonnepanelen, en kunnen u optimaal adviseren over zonnepanelen op het dak van uw woning in Ameide.

Gerealiseerde projecten
 

Ameide - De Geer 8

Aantal panelen geplaatst 15 Installatie met Trina zonnepanelen en SMA omvormer
 

Ameide - Liesveldweg 22

Aantal panelen geplaatst 11 Installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormer.
 

Ameide - Hogewaard 1

Aantal panelen geplaatst 74 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 

Ameide - Den Hoef 13

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Max-Full Black, met Trina zonnepanelen en een SMA omvormer.
 

Ameide - De Geer 9

Aantal panelen geplaatst 17 + 7 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen. Er is een SMA 3-fase omvormer geplaatst met de SMA Home Manager 2.0. Met behulp van de Sunny Home Manager 2.0 weet de klant altijd hoeveel energie er beschikbaar is en waar deze in het huishouden nodig is.
Vorige1
Ameide - Wat levert het op?

Wat levert het op?

Zonnepanelen leveren in meerdere opzichten voordeel op. Het zal voor een ieder persoonlijk zijn of de portemonnee of het milieu de belangrijkste reden is, maar voor ons is het beide! Zonnepanelen leveren een jaarlijks rendement van meer dan 12%. Bij welke bank ontvangt u zoveel rente zonder risico?! U kunt een systeem al met 5 tot 7 jaar terugverdiend hebben. Meer informatie over rendement van zonnepanelen in Ameide.

Bekijk ons aanbod

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?

Reken uit hoeveel zonnepanelen er op uw dak in Ameide passen! Met onze dakconfigurator kun u exact zien hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen! Naast het aantal ziet u gelijk wat deze zonnepanelen u opleveren en hoeveel geld u hiermee bespaart! Kijk direct wat u kunt besparen!

Bereken uw dakopbrengst
Ameide - Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak?
Ameide - Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over zonnepanelen, en wat wij voor u in Ameide kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

0% BTW op zonnepanelen

Voor zonnepanelen op of bij een woning  geldt het 0% btw tarief. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning wordt bijvoorbeeld ook een garage of schuur bedoeld bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Ameide!

Lees meer over BTW zonnepanelen

Ameide - 0% BTW op zonnepanelen
Ameide - Topkwaliteit zonnepanelen

Topkwaliteit zonnepanelen

Hagitech levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Ameide! We hechten er het grootste belang aan om onze goede naam te handhaven in de regio Ameide. We hebben een aantal productlijnen samengesteld die voldoen aan de hoogste normen.

Bekijk de productlijnen

Installatie zonnepanelen

Hagitech heeft vakkundige mensen die zonnepanelen voor uw woning in Ameide met oog voor detail plaatsen! Wij kijken of uw dak geschikt is, nemen uw wensen door, en bieden u een offerte op maat! Na opdracht plaatsen wij uw zonnepanelen veilig en professioneel in Ameide! Onze vakmensen plaatsen zonnepanelen met oog voor detail, en zorgen dat alles werkt als we weer weggaan uit Ameide!

Ontdek de ervaring van onze klanten

Ameide - Installatie zonnepanelen
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf