Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Referenties (2330 projecten)

Hagitech heeft ruime ervaring met alle soorten projecten. Bekijk ons portfolio of voer uw postcode in en zoek een referentie project bij u in de buurt!

 

Bekijk projecten bij u in de buurt

 

Leerdam - de Waterloop 23

Aantal panelen geplaatst 10 10 zonnepanelen op plat dak, bij dit project zijn de panelen van REC toegepast uit onze productlijn Excellent Blue. Omdat wij erkend REC Solar professional zijn kunnen wij deze panelen met 12 jaar garantie aanbieden.
 

Vianen - Margaretha van Daunstraat 18

Aantal panelen geplaatst 26 Een oost-west systeem van 26 panelen geplaatst in Vianen. Dit houdt in dat aan beide kanten van het dak zonnepanelen zijn geplaatst. Productlijn: Excellent Black.
 

Sliedrecht - Kievitlaan 37

Aantal panelen geplaatst 6 Beperkt dak oppervlakte. In deze situatie zijn er 3 panelen op het platte dak van de dakkapel geplaatst en 3 panelen op het schuine dak boven de dakkapel. Productlijn: Efficiënt
 

Sleeuwijk - De Hoogjens 20a

Aantal panelen geplaatst 24 24 Zonnepanelen i.c.m. plat daksysteem. Productlijn: Efficiënt
 

Alblasserdam - Fregat 16

Aantal panelen geplaatst 14 14 Zonnepanelen op schuin dak. I.v.m. schaduw door de dakkapel is er gekozen voor een omvormer van SolarEdge, die er voor zorgt dat elk paneel wordt geoptimaliseerd. Deze omvormer werkt met de bijbehorende PowerOptimizers die achter elk paneel worden gemonteerd. Productlijn: Excellent Black.
 

Papendrecht - Watermolen 48

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie van 10 zonnepanelen uit onze productlijn Excellent Black, zonnepanlen van het Europese merk Bisol (mooi egaal zwart en top prestaties) i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge en bijbehorende PowerOptimizers.
 

Zwijndrecht - Perkstraat 51

Aantal panelen geplaatst 10 Schuin dak zonnepanelen installatie van 10 zonnepanelen (Bisol) i.c.m. een omvormer van SMA.
 

Giessenburg - Johan de Kreijstraat 28

Aantal panelen geplaatst 14 Installatie met 14 zonnepanelen van het Europese merk: Bisol. Een paneel van hoge kwaliteit met zeer goede prestaties i.c.m. een omvormer van het merk SMA.
 

Giessenburg - Bogerd 6

Aantal panelen geplaatst 13 Installatie met Europese zonnepanelen van het merk Bisol. Een uitstekende keuze voor een kwalitatief hoogwaardig en ook op termijn goed presterend paneel. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het merk SMA.
....  257
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf