Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Referenties (2253 projecten)

Hagitech heeft ruime ervaring met alle soorten projecten. Bekijk ons portfolio of voer uw postcode in en zoek een referentie project bij u in de buurt!

 

Bekijk projecten bij u in de buurt

 

Papendrecht - Watermolen 48

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie van 10 zonnepanelen uit onze productlijn Excellent Black, zonnepanlen van het Europese merk Bisol (mooi egaal zwart en top prestaties) i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge en bijbehorende PowerOptimizers.
 

Zwijndrecht - Perkstraat 51

Aantal panelen geplaatst 10 Schuin dak zonnepanelen installatie van 10 zonnepanelen (Bisol) i.c.m. een omvormer van SMA.
 

Giessenburg - Johan de Kreijstraat 28

Aantal panelen geplaatst 14 Installatie met 14 zonnepanelen van het Europese merk: Bisol. Een paneel van hoge kwaliteit met zeer goede prestaties i.c.m. een omvormer van het merk SMA.
 

Giessenburg - Bogerd 6

Aantal panelen geplaatst 13 Installatie met Europese zonnepanelen van het merk Bisol. Een uitstekende keuze voor een kwalitatief hoogwaardig en ook op termijn goed presterend paneel. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het merk SMA.
 

Barendrecht - Slotermeer 19

Aantal panelen geplaatst 9 Installatie van 9 zonnepanelen en een omvormer van SMA. Wilt u meer weten over deze producten? Kijk dan bij onze productlijn: Excellent.
 

Tiel - Lingeweg 27

Aantal panelen geplaatst 32 Installatie van 32 Europese zonnepanelen van het merk REC. De installatie is uitgevoerd met een omvormer systeem van SolarEdge. Dit systeem is uitgevoerd met een PowerOptimizer achter elk individueel paneel voor maximale opbrengst per paneel. De zonnepanelen zijn gemonteerd op een stalen golfplaten dakconstructie.
 

Ridderkerk - Lorentzstraat 52

Aantal panelen geplaatst 10 Zonnepanelen installatie van 10 zonnepanelen op een maatwerk platdak systeem. De installatie is uitgevoerd i.v.m. een omvormer van SMA.
 

Prinsenbeek - Groenstraat 91

Aantal panelen geplaatst 18 Zonnepanelen installatie met mooie zwarte zonnepanelen van het Europese merk Bisol. Met Bisol zonnepanelen kiest u voor top kwaliteit, ook op termijn. Daarnaast zijn het ook de mooiste zwarte zonnepanelen op de markt. Het systeem is uitgevoerd met een omvormer van SMA.
 

Leerdam - Glashof 1

Aantal panelen geplaatst 49 Zonnepanelen systeem bij een VvE in Leerdam. Het systeem is uitgevoerd met zonnepanelen van het Europese merk Bisol i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA.
....  249
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf