Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Referenties (2152 projecten)

Hagitech heeft ruime ervaring met alle soorten projecten. Bekijk ons portfolio of voer uw postcode in en zoek een referentie project bij u in de buurt!

 

Bekijk projecten bij u in de buurt

 

Bosschenhoofd - Irenestraat 10

Aantal panelen geplaatst 12 Zonnepanelen installatie met Europese zonnepanelen van het topmerk: Bisol. Deze panelen staan bekend om hun zeer lage degradatie, de panelen hebben een vermogensgarantie van 85% van het vermogen in het 25e jaar. Het systeem is uitgevoerd met een omvormer van SMA.
 

Sprang Capelle - van Steenhuijsstraat 16

Aantal panelen geplaatst 8 Systeem van 8 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA. Het montagesysteem is een geschroefd systeem met voldoende ruimte tussen pannen en panelen voor een optimaal ventilerend systeem, één van de aspecten voor het behalen van een goed rendement is een systeem wat zo koel mogelijk blijft omdat deze hierdoor beter presteert!
 

Houten - Lelietuin 47

Aantal panelen geplaatst 18 Zonnepanelen installatie van 18 panelen van het Europese topmerk Bisol. De panelen zijn in twee windrichtingen gemonteerd i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge.
 

Oosterhout - Gooikensdam 20

Aantal panelen geplaatst 49 Zakelijke zonnepanelen installatie met 49 zonnepanelen van het Europese merk REC. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 

Geldermalsen - Tuindorp 1a

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie met 12 Bisol zonnepanelen i.c.m. een SMA omvormer en een geschroefd montagesysteem voor een degelijke stormvaste zonnepanelen installatie.
 

Oosterhout - Gooikensdam 16

Aantal panelen geplaatst 36 Zakelijke zonnepanelen installatie met 36 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 

Berkel en Rodenrijs - Planetenweg 23

Aantal panelen geplaatst 40 Platdak zonnepanelen installatie met zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA.
 

Nieuw Lekkerland - Middelweg 72b

Aantal panelen geplaatst 16 Zonnepanelen systeem met 16 zonnepanelen van het Europese topmerk Bisol. De installatie is uitgevoerd met en omvormer van het Duitse merk SMA.
 

Nieuw Lekkerland - Middelweg 72a

Aantal panelen geplaatst 22 Systeem met 22 zonnepanelen van Solar Frontier (dunne film zonnepanelen) i.c.m. een omvormer van SMA.
....  239
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf