Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Referenties
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug
 
 

Referenties

Hagitech heeft ruime ervaring met alle soorten projecten. Bekijk ons portfolio of voer uw postcode in en zoek een referentie project bij u in de buurt!

 ....   172Volgende
 
Gooikensdam 20

Oosterhout - Gooikensdam 20

Aantal panelen geplaatst: 49 Zakelijke zonnepanelen installatie met 49 zonnepanelen van het Europese merk REC. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 
Tuindorp 1a

Geldermalsen - Tuindorp 1a

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met 12 Bisol zonnepanelen i.c.m. een SMA omvormer en een geschroefd montagesysteem voor een degelijke stormvaste zonnepanelen installatie.
 
Gooikensdam 16

Oosterhout - Gooikensdam 16

Aantal panelen geplaatst: 36 Zakelijke zonnepanelen installatie met 36 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 
Planetenweg 23

Berkel en Rodenrijs - Planetenweg 23

Aantal panelen geplaatst: 40 Platdak zonnepanelen installatie met zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA.
 
Middelweg 72b

Nieuw Lekkerland - Middelweg 72b

Aantal panelen geplaatst: 16 Zonnepanelen systeem met 16 zonnepanelen van het Europese topmerk Bisol. De installatie is uitgevoerd met en omvormer van het Duitse merk SMA.
 
Middelweg 72a

Nieuw Lekkerland - Middelweg 72a

Aantal panelen geplaatst: 22 Systeem met 22 zonnepanelen van Solar Frontier (dunne film zonnepanelen) i.c.m. een omvormer van SMA.
 ....   172Volgende