Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Referenties
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug
 
 

Referenties

Hagitech heeft ruime ervaring met alle soorten projecten. Bekijk ons portfolio of voer uw postcode in en zoek een referentie project bij u in de buurt!

 ....   171
 
Lorentzstraat 52

Ridderkerk - Lorentzstraat 52

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie van 10 zonnepanelen op een maatwerk platdak systeem. De installatie is uitgevoerd i.v.m. een omvormer van SMA.
 
Groenstraat 91

Prinsenbeek - Groenstraat 91

Aantal panelen geplaatst: 18 Zonnepanelen installatie met mooie zwarte zonnepanelen van het Europese merk Bisol. Met Bisol zonnepanelen kiest u voor top kwaliteit, ook op termijn. Daarnaast zijn het ook de mooiste zwarte zonnepanelen op de markt. Het systeem is uitgevoerd met een omvormer van SMA.
 
Glashof 1

Leerdam - Glashof 1

Aantal panelen geplaatst: 49 Zonnepanelen systeem bij een VvE in Leerdam. Het systeem is uitgevoerd met zonnepanelen van het Europese merk Bisol i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA.
 
Paukenslag 15

Klaaswaal - Paukenslag 15

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie met 14 Europese Bisol zonnepanelen. Schitterende zwarte panelen voor op een schuin dak. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van SolarEdge i.c.m. de bijbehorende Poweroptimizers. Hiermee wordt het maximale vermogen per paneel opgewekt.
 
Groot Veldsweer 23

Hardinxveld-Giessendam - Groot Veldsweer 23

Aantal panelen geplaatst: 13 Zonnepanelen installatie met 13 zonnepanelen. De installatie is uitgevoerd met Europese zonnepanelen van het merk Bisol en een omvormer van het Europese merk SMA.
 
Irenestraat 10

Bosschenhoofd - Irenestraat 10

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie met Europese zonnepanelen van het topmerk: Bisol. Deze panelen staan bekend om hun zeer lage degradatie, de panelen hebben een vermogensgarantie van 85% van het vermogen in het 25e jaar. Het systeem is uitgevoerd met een omvormer van SMA.
 
van Steenhuijsstraat 16

Sprang Capelle - van Steenhuijsstraat 16

Aantal panelen geplaatst: 8 Systeem van 8 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA. Het montagesysteem is een geschroefd systeem met voldoende ruimte tussen pannen en panelen voor een optimaal ventilerend systeem, één van de aspecten voor het behalen van een goed rendement is een systeem wat zo koel mogelijk blijft omdat deze hierdoor beter presteert!
 
Lelietuin 47

Houten - Lelietuin 47

Aantal panelen geplaatst: 18 Zonnepanelen installatie van 18 panelen van het Europese topmerk Bisol. De panelen zijn in twee windrichtingen gemonteerd i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge.
 ....   171