Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Referenties
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug
 
 

Referenties

Hagitech heeft ruime ervaring met alle soorten projecten. Bekijk ons portfolio of voer uw postcode in en zoek een referentie project bij u in de buurt!

 ....   166
 
Fregat 16

Alblasserdam - Fregat 16

Aantal panelen geplaatst: 14 14 Zonnepanelen op schuin dak. I.v.m. schaduw door de dakkapel is er gekozen voor een omvormer van SolarEdge, die er voor zorgt dat elk paneel wordt geoptimaliseerd. Deze omvormer werkt met de bijbehorende PowerOptimizers die achter elk paneel worden gemonteerd. Productlijn: Excellent Black.
 
Watermolen 48

Papendrecht - Watermolen 48

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie van 10 zonnepanelen uit onze productlijn Excellent Black, zonnepanlen van het Europese merk Bisol (mooi egaal zwart en top prestaties) i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge en bijbehorende PowerOptimizers.
 
Perkstraat 51

Zwijndrecht - Perkstraat 51

Aantal panelen geplaatst: 10 Schuin dak zonnepanelen installatie van 10 zonnepanelen (Bisol) i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Johan de Kreijstraat 28

Giessenburg - Johan de Kreijstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie met 14 zonnepanelen van het Europese merk: Bisol. Een paneel van hoge kwaliteit met zeer goede prestaties i.c.m. een omvormer van het merk SMA.
 
Bogerd 6

Giessenburg - Bogerd 6

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie met Europese zonnepanelen van het merk Bisol. Een uitstekende keuze voor een kwalitatief hoogwaardig en ook op termijn goed presterend paneel. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het merk SMA.
 
Slotermeer 19

Barendrecht - Slotermeer 19

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie van 9 zonnepanelen en een omvormer van SMA. Wilt u meer weten over deze producten? Kijk dan bij onze productlijn: Excellent.
 
Lingeweg 27

Tiel - Lingeweg 27

Aantal panelen geplaatst: 32 Installatie van 32 Europese zonnepanelen van het merk REC. De installatie is uitgevoerd met een omvormer systeem van SolarEdge. Dit systeem is uitgevoerd met een PowerOptimizer achter elk individueel paneel voor maximale opbrengst per paneel. De zonnepanelen zijn gemonteerd op een stalen golfplaten dakconstructie.
 
Lorentzstraat 52

Ridderkerk - Lorentzstraat 52

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie van 10 zonnepanelen op een maatwerk platdak systeem. De installatie is uitgevoerd i.v.m. een omvormer van SMA.
 ....   166