Particulier
Particulier
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Productlijn Elite glas-glas SolarWatt

 

Oosterhout - Prinsendam 79

Aantal panelen geplaatst 15 PV installatie met 15 zonnepanelen volgens de productlijn Elite, Glas-glas zonnepanelen van SolarWatt. Deze zonnepanelen hebben een productgarantie van 30 jaar maar daarnaast ook een opbrengstgarantie van 30 jaar!
 

Zwijndrecht - Laan van Nederhoven 176

Aantal panelen geplaatst 8 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormer.
 

Hilversum - van de Sande Bakhuyzenstraat 105

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie volgens de productlijn Elite, met zwarte glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SMA omvormer
 

Benschop - Benedeneind Zuid-zijde 323

Aantal panelen geplaatst 26 Installatie volgens de productlijn Elite met glas - glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem
 

Hardinxveld-Giessendam - Boorstraat 9

Aantal panelen geplaatst 14 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black, met SolarWatt zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 

Hoeven - President Hopstakenlaan 56

Aantal panelen geplaatst 20 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black met de zonnepanelen van SolarWatt en een SMA omvormer.
 

Benschop - Zilverschoon 8

Aantal panelen geplaatst 14 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem met paneeloptimalisatie
 

Dordrecht - Damstraat 89c

Aantal panelen geplaatst 11 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 

Leerdam - Drossaardslaan 17

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
Vorige1....  
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf