Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Zonnepanelen zakelijk
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Voordelen zonnepanelen zakelijk

Specialist in (groot) zakelijke PV-installaties

Hagitech is Zonnekeur installateur en specialist in het installeren van zonnepaneelsystemen voor bedrijven. Wij onderscheiden ons met onze ontwerp- en systeemkennis: onmisbaar bij het uitwerken en voorbereiden van groot zakelijke zonnepanelen installaties.

Het project wordt secuur uitgewerkt en er wordt rekening gehouden met alle bijkomende facetten. Bij een SDE project gaan wij eerst zorg dragen voor de subsidie aanvraag en na toekenning wordt de verdere uitwerking in gang gezet, zodat alles op het juiste moment gereed is voor uitvoering van het project. Met onze service gerichte aanpak ontzorgen we u met alles. 

Daarnaast beschikken we over de nodige bouwkundige kennis van daken en uiteindelijk zorgen we met ons eigen montage team voor een degelijke en nette montage.

Lage vaste lasten

Met zonnepanelen brengt u de vaste lasten van uw bedrijf sterkt omlaag. Doordat de dakoppervlaktes groot zijn kan er veel energie worden opgewekt. Hierdoor is het prima mogelijk om als bedrijf energie-neutraal in stroomverbruik te worden. Met zonne-energie maakt u een grote stap in het verlagen van uw vaste lasten! 

Fiscale voordelen en subsidies

Naast het verlagen van uw vaste lasten zijn er voor bedrijven verschillende interessante fiscale aftrek mogelijkheden die het investeren in zonne-energie zeer aantrekkelijk maken.

Innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Met zonnepanelen op uw dak straalt u als bedrijf duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid uit. Door het opwekken van schone energie zorgt  u voor een beter milieu en minder CO2 uitstoot. Duurzame energie is onbeperkt en vermijdt stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast speelt Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) steeds meer een belangrijkere rol bij bedrijven en instellingen. Het installeren van zonnepanelen is een juiste vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 

 
Subsidie zakelijk

Subsidie zakelijk

Voor bedrijven zijn er verschillende zakelijke regelingen en subsidies die het investeren in zonne-energie nog aantrekkelijker maken....
Direct contact opnemenU hoort zo spoedig mogelijk van ons

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug