Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Dealer SolarWatt

Zonnepanelen met de glas-glas techniek. De Duitse fabrikant Solarwatt heeft al 20 jaar ervaring in de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Met BMW als aandeelhouder staat SolarWatt zeer solide in de markt. SolarWatt heeft een van de meest geautomatiseerde fabrieken ter wereld. Doordat het volledige productieproces door robots wordt uitgevoerd, ligt de bouwkwaliteit op een continue kwaliteit.

SolarWatt Partner

Als SolarWatt partner kunnen wij u voorzien in maatwerkadvies, gebaseerd op uw wensen en situatie en kunt bij ons terecht voor advies en toepassing van Solarwatt producten.

Onze Elite Line is uitgevoerd met zonnepanelen van SolarWatt volgens de nieuwste techniek.

Elite Line

Dealer SolarWatt - SolarWatt Partner
Dealer SolarWatt - 5 jaar volledige dekking

5 jaar volledige dekking

Solarwatt 'Volledige dekking' is een verzekering voor extra dekking bovenop de product- en vermogensgarantie. Uw rendement is verzekerd! Bij een totaal verlies van uw zonne-energiesysteem betaalt de verzekering de prijs van een nieuw systeem en vergoedt bovendien bijkomende kosten, zoals montagekosten. In het geval van deelschade, dus als uw SOLARWATT systeem nog te repareren is, neemt de verzekering de noodzakelijke reparatiekosten op zich. De verzekeringsdekking begint op de dag dat wij het SOLARWATT zonne-energiesysteem inbedrijf hebben gesteld. De bijdrage voor de Volledige Dekking is gedurende de eerste 5 jaar voor rekening van SOLARWATT.

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen?

 

  • Binnen een minuut heeft u een idee wat uw dak kan opleveren 

Bereken nu de opbrengst van uw dak

Dealer SolarWatt - Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? (foto rechts)
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf