Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Dealer SolarWatt
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Dealer SolarWatt

SolarWatt zonnepanelen

De nieuwste techniek. De Duitse fabrikant Solarwatt heeft al 20 jaar ervaring in de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Met hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen richt SolarWatt zicht op de particuliere en zakelijke markt. Met BMW als aandeelhouder staat SolarWatt zeer solide in de markt. SolarWatt heeft een van de meest geautomatiseerde fabrieken ter wereld. Doordat het volledige productieproces door robots wordt uitgevoerd, ligt de bouwkwaliteit op een continue kwaliteit. Onze Elite Line is uitgevoerd met zonnepanelen van SolarWatt volgens de nieuwste techniek.

Glas-glas zonnepanelen

SolarWatt loopt nu voorop met de introductie van de glas-glas zonnepanelen voor grootschalig gebruik. De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt, en zorgt ervoor dat de veroudering van de panelen minimaal is. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is Solarwatt de enige fabrikant die 30 jaar materiaal- en vermogensgarantie geeft op de glas-glas reeks zonnepanelen. Voor meer informatie: SolarWatt

Productgamma

Standaard: SolarWatt glas folie

Nieuwe generatie: SolarWatt glas glas   

Degradatie cellen per jaar 0,7%- 1,0% per jaar       Degradatie cellen per jaar 0,345% per jaar
Productgarantie 12 jaarProductgarantie 30 jaar
Vermogensgarantie 25 jaarVermogensgarantie 30 jaar
Backsheet kunstof ( plastic) Backsheet glas
Mechanische belasting 5400 PAMechanische belasting 6600 PA

 

5 jaar volledige dekking

Solarwatt 'Volledige dekking' is een verzekering voor extra dekking bovenop de SOLARWATT productgarantie en vermogensgarantie. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onvoorziene gebeurtenissen in de toekomst. Uw rendement is verzekerd! Bij een totaal verlies van uw zonne-energiesysteem betaalt de verzekering de prijs van een nieuw systeem en vergoedt bovendien bijkomende kosten, zoals verpakkings- en montagekosten. In het geval van deelschade, dus als uw SOLARWATT zonne-energie en/of opslagsysteem nog te repareren is, neemt de verzekering de noodzakelijke reparatiekosten op zich.

Registreer gratis uw energiesysteem

De verzekeringsdekking begint op de dag dat wij het SOLARWATT zonne-energiesysteem inbedrijf hebben gesteld. De bijdrage voor de Volledige Dekking is gedurende de eerste 5 jaar voor rekening van SOLARWATT.

Het is natuurlijk verstandig om het rendement uit uw zonne-energie investering voor een langere termijn zeker te stellen, in ieder geval gedurende de terugverdientijd. Het is daarom mogelijk om voor een aantrekkelijk tarief de SOLARWATT Volledige Dekking te verlengen naar een periode van 10 jaar. Uw minimale rendement zet u hiermee voor 10 jaar vast! Registreer hier gratis uw energiesysteem

 "Solarwatt heeft de meest geautomatiseerde fabriek wereldwijd. Alleen het beste is goed genoeg als onderdeel van BMW!"


 

Vraag een offerte aanDe offerteaanvraag is vrijblijvend.
Dealer SolarWatt

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag een installatie, ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaald pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?