Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Hoe wij werken

Hoe wij werken - stap 0 - routekaartje van aanvraag tot zorgeloos eigen stroom

Van aanvraag tot zorgeloos eigen stroom

Werkwijze.

Overzichtelijk op een rij.

  • In 7 stappen naar zonnestroom zonder zorgen.
  • U neemt contact met ons op en wij doen de rest.

Stap 1 - Neem contact met ons!

Dit kan op de manier wat u fijn vind; via de website, e-mail of telefonisch, wij gaan graag voor u aan de slag! 

We kijken met u mee naar uw adres, we bekijken en bespreken uw wensen en de mogelijkheden. Daarbij houden we rekening met de juiste ligging, eventuele schaduwobjecten en uw stroomverbruik.

Stap 2 - Installatie voorstel

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, ontvangen we graag extra informatie, zoals een foto van het dak, de groepenkast en uw stroomverbruik. Na de ontvangst van de aanvullende gegevens, bekijken we wat voor u de beste optie is en houden rekening met alle factoren die van belang zijn voor een optimaal systeem. Ons installatie voorstel werken we uit in een persoonlijke en complete offerte welke we graag bij u komen bespreken! In de offerte bieden we meerdere soorten zonnepanelen en omvormers aan.

Hoe wij werken - Stap 2 - Installatie voorstel
Hoe wij werken - Stap 3 - Schouw

Stap 3 - Schouw

In het voortraject komen we vrijblijvend bij u langs voor een schouw en het bespreken van de offerte. Ook beantwoorden we eventuele vragen en adviseren u de juiste productkeuze voor uw situatie. We bekijken de woning of het (bij)gebouw waarop de zonnepanelen zijn geadviseerd en bespreken vooraf het kabeltraject, bepalen de positie van de omvormer en doen een controle in de meterkast. Wanneer u overtuigd bent dat u een Hagitech installatie wenst dan gaan we de gemaakte offerte en afspraken omzetten in een opdrachtbevestiging en wordt de installatie opgenomen in onze voorlopige montageplanning. Daarna wordt de installatie overgedragen aan de werkvoorbereiding.

Stap 4 - Werkvoorbereiding en planning

De installatie wordt door de werkvoorbereiding uitgewerkt en die gaat er ook voor zorgen dat de installatie op tijd compleet is en volgens afspraak geïnstalleerd gaat worden. Als het moment is aangebroken wordt er contact met ons opgenomen voor het afstemmen van een installatiedatum, ook daarin proberen we een dag in te plannen wat goed bij u uit komt. U kunt ervan uitgaan dat onze eigen monteurs op de afgesproken datum arriveren!

Hoe wij werken - Stap 4 - Werkvoorbereiding en planning

Stap 5 - Installatie

De montage dag is voor veel van onze klanten een feestje; Ons nette, vriendelijke en ervaren montage-teams arriveren op de afgesproken datum en hebben dan één missie: een tevreden klant. Vooraf wordt de installatie met u besproken en daarna gaan de monteurs aan de slag. 

Het monteren van een zonnepanelen installatie is vrijwel altijd op hoogte. Veilig werken staat voor ons voorop. Wij zorgen ervoor dat onze montage medewerkers altijd beschikken over de nodige veiligheidsvoorzieningen om uw installatie op een verantwoorde manier te kunnen monteren.

Naast een strak en vlak zonnepanelen veld, besteden onze monteurs ook veel zorg en aandacht aan het leidingwerk, dit wordt zo goed en mooi mogelijk aangelegd en weggewerkt. Ook de aansluiting en aanpassingen in de meterkast worden uitgevoerd volgens de gestelde normen, zodat de meterkast ook na aansluiting van de zonnepanelen voldoet aan de NEN1010. 

Als alles gereed is geven de monteurs u uitleg over het systeem en laten in de meeste situaties uw woning na één dag weer netjes opgeruimd achter. Bij een wat  grotere installatie kan dit twee of drie dagen zijn.

  • Hoe wij werken - Stap 5 - Installatie
  • Hoe wij werken - Stap 5 - Installatie
  • Hoe wij werken - Stap 5 - Installatie

Stap 6 - Online monitoring en financiën

De Backoffice staat al in de startblokken om de installatie aan te melden voor de online monitoring op uw computer of smartphone. Vanaf dag één wordt er eigen energie opgewekt en kunt u gaan bijhouden hoeveel stroom er wordt opgewekt. Tenslotte hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen, maar krijgt u de factuur pas als alles gereed is. Wel zo vertrouwd!

Hoe wij werken - Stap 6 - Online monitoring en financiën

Stap 7 - Zorgeloos stroom opwekken

Eindresultaat is een tevreden Hagitech klant die terug kijkt op fijne contacten met alle Hagitech medewerkers!

Lees de klantbeoordelingen

Hoe wij werken - Service en aftersales

Service en aftersales

Voor ons is het net zo belangrijk: Een goede service en aftersales. Mocht er onverhoopt een serviceaanvraag ontstaan? Ook dan staan wij graag voor u klaar! Naast de productgaranties ontvangt u onze algemene installatiegarantie, hiermee bent u ook na de installatie verzekerd van een adequate opvolging en afhandeling van uw service aanvraag.

Bezoek onze showroom

 

Is uw dak geschikt?

  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf