Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Erkend installateur
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Erkend installateur zonnepanelen

Zonnestroom? - Een vak apart! Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig zonnepanelen verkoopt. En dat is ook zo! Maar u zoekt niet zomaar iemand, maar een vakbekwaam Zonnekeur installateur met een InstallQ / KviNL keurmerk; Dat zijn wij: Aangenaam kennis te maken!

Met een InstallQ installateur bent u verzekerd van een specialist die beschikt over de juiste diploma's voor het vakkundig installeren van uw zonnepanelen installatie. Wij zijn gecertificeerd vakbekwaam installateur op het gebied van zonnestroomsystemen. We weten waar we mee bezig zijn, maken passende configuraties en technisch wordt alles op elkaar afgestemd. De nodige bouwkundige kennis voor op het dak hebben we ook in huis. Daarnaast leveren we producten van goede kwaliteit. Hagitech is een erkend installateur die beschikt over alle diploma's om uw zonnepanelen installatie verantwoord en vakkundig te monteren en te installeren. De installatie wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen; dat is wat u zoekt!

Bereken uw dakopbrengstBinnen een minuut heeft u een idee
Erkend installateur - Zonnekeur Installateur

Zonnekeur Installateur

Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Het geeft u houvast bij het zoeken naar de betrouwbare producten en installateurs op het gebied van zonne-energie.

Erkend installateur - InstallQ

InstallQ

Hagitech beschikt over het InstallQ keurmerk; de kwaliteitsborging binnen de installatiesector waarmee u verzekerd bent van een installateur die aantoonbaar kwaliteit levert.

Erkend installateur - QBISnl

QBISnl

QBISnl is het openbare, onafhankelijke nationale kwaliteitsregister van gekwalificeerde vakmensen en vakbedrijven in de (duurzame) bouw- en installatietechniek.

Erkend installateur - Certificaten

Certificaten

Hagitech beschikt over de certificaten van ontwerpen, installeren en bouwkundige montage van zonne-energie systemen

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug