Hagitech Energiesystemen
Hagitech Energiesystemen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl
Erkend installateur - Erkend installateur
Erkend installateur - Erkend installateur

Erkend installateur

Zonnestroom? - Een vak apart! Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig zonnepanelen verkoopt. En dat is ook zo! Maar u zoekt niet zomaar iemand, maar een vakbekwaam installateur met een InstallQ keurmerk en ruime ervaring; Dat zijn wij: Aangenaam kennis te maken!

  • Met een InstallQ installateur bent u verzekerd van een specialist die beschikt over de juiste diploma's voor het vakkundig installeren van uw zonnepanelen installatie.
  • Wij zijn gecertificeerd vakbekwaam installateur op het gebied van zonnestroomsystemen.
  • Onze eigen vakmensen zijn allemaal gecertificeerd voor het aansluiten van de installatie in de meterkast en/of het dakwerk.
  • Hiermee bent u verzekerd van vakmensen in uw huis die uw zonnepanelen installatie verantwoord en vakkundig monteren en installeren; dat is wat u zoekt!
 

Is uw dak geschikt?

InstallQ

Hagitech beschikt  over het InstallQ keurmerk; de kwaliteitsborging binnen de installatiesector waarmee u verzekerd bent van een installateur die aantoonbaar kwaliteit levert. Pas wanneer een installateur voldoet aan de eisen van de erkenningsregeling, mag hij of zij zich presenteren als InstallQ erkend.

Hoe wij werken

Erkend installateur - Over ons - InstallQ contentblok

Een klant aan het woord...

''Vanaf het 1e contact gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf. Denken mee met de klant en geven deskundig advies. Het duurde even voordat de panelen werden gelegd maar dat was duidelijk gecommuniceerd en het wachten waard. Mijn complimenten aan de gehele team, de directie, monteurs en de backoffice. Gelukkig dat er nog zulke bedrijven bestaan.'' - John Waanders, 23-11-2022

Sterke punten
Gehele proces van offerte, aanschaf, planning, installatie en nazorg uitstekend verzorgd. Uitgebreide schouw met aandacht voor elektra en dakbelasting. Duidelijke communicatie over verschillende productlijnen en altijd telefonisch bereikbaar. Snelle responstijd.

Ontdek alle reviews     Terug naar de homepage

Erkend installateur - Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? - foto links

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen?

 

  • Binnen een minuut heeft u een idee wat uw dak kan opleveren 

 Bereken nu de opbrengst van uw dak

  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf