Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Klimaat en milieu
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Klimaat en milieu met zonnepanelen

Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser, en de kosten om deze te winnen worden steeds hoger. Mede hierdoor is in Europa de focus op alternatieve energie komen te liggen. Er wordt veel geïnvesteerd en hierdoor gaan de ontwikkelingen in duurzame energie met grote stappen vooruit. Biomassa, windenergie en zonne-energie zijn de energie opwekkers van de toekomst. Goed voor  het milieu en de CO² uitstoot.

Schoner Nederland

Met een zonne-energie systeem werkt u dus mee aan een beter Nederland! Door het opwekken van schone energie werkt u mee aan een beter milieu en minder CO² uitstoot. Het is bekend dat fossiele grondstoffen beperkt zijn en schadelijk zijn voor het klimaat. Duurzame energie is onbeperkt en vermijdt stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast worden de kosten van PV niet naar de toekomst geschoven. Het is bijna de enige vorm van energieopwekking waarvoor alle kosten van fabricage tot recyclage in de prijs zijn verdisconteerd.

Recycling zonnepanelen

Recyclen zonnepanelenHagitech levert alleen panelen van bedrijven die aangesloten zijn bij PV-cycle. PV-Cycle is een Europees georganiseerde samenwerking met inzamelpunten voor het kosteloos inleveren van defecte zonnepanelen. Na inlevering wordt het gedemonteerde en verwerkte materiaal gebruikt om grondstoffen te creëren voor nieuwe panelen. Op deze manier dragen we bij aan het op een verantwoorde wijze volledig recyclen van zonnepanelen en streven we naar een volledig duurzame industrie. 

Bereken uw dakopbrengstBinnen een minuut heeft u een idee

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug