Particulier
Particulier
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

Solaredge omvormer

 

Bekijk ons actuele aanbod

De SolarEdge omvormer behoort tot een reeks innovatieve omvormers  met een hoog rendement. SolarEdge verenigt technologie van wereldklasse met constante innovatie om intelligente energie-oplossingen te ontwikkelen. Dankzij een combinatie van PowerOptimizers en omvormers, uitzonderlijke veiligheid, geavanceerde monitoring en intelligent energiebeheer is dit een omvormer die klaar is voor de toekomst met standaard 12 jaar garantie en 25 jaar garantie op de PowerOptimizers. Een SolarEdge omvormer is uitsluitend toepasbaar in combinatie met PowerOptimizers bedoeld voor optimalisatie (en aansluiting) per paneel. De omvormers beschikken over een ingebouwde data monitoring module via internet waarmee de installatie op paneelniveau kan worden gemonitord.  Een SolarEdge omvormer is de oplossing voor moeilijke daken met veel schaduwproblemen door bv. dakkapellen, schoorsteen en/of bomen.                                                                                                 

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met een Solaredge omvormer met PowerOptimizers.

 

Papendrecht - Watermolen 48

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie van 10 zonnepanelen uit onze productlijn Excellent Black, zonnepanlen van het Europese merk Bisol (mooi egaal zwart en top prestaties) i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge en bijbehorende PowerOptimizers.
 

Sliedrecht - Smalweer 1

Aantal panelen geplaatst 14 Installatie volgens de Design Line met dunne film panelen. De installatie is uitgevoerd in combinatie met een omvormer van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 

Ridderkerk - Rijksstraatweg 130

Aantal panelen geplaatst 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 

Alblasserdam - Blokweerweg 147

Aantal panelen geplaatst 15 Zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en een SolarEdge omvormer.
 

Delft - Brasserskade 1

Aantal panelen geplaatst 319 Installatie van 82,94kWp op het platte dak van de sporthal van het ROC Mondriaan in Delft.
 

Maarsbergen - Ridder Fulcolaan 12

Aantal panelen geplaatst 10 Combinatie van schuin en platdak volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 

Papendrecht - Frederik van Eedenstraat 25

Aantal panelen geplaatst 7 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van LG en een SolarEdge omvormer.
 

Prinsenbeek - Markt 39

Aantal panelen geplaatst 8 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 

Ouderkerk aan den IJssel - Hennepwerf 8

Aantal panelen geplaatst 7 Installatie volgens de PowerLine met LG zonnepanelen van 370Wp. en SolarEdge omvormersysteem.
Vorige1....  
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf