Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl

SMA omvormer - Hagitech Zonnepanelen

 

Bekijk ons actuele aanbod

SMA omvormers zijn de beste omvormer op de markt! Het Duitse SMA is wereldmarktleider met ruim 40 jaar ervaring in de PV sector, hiermee bent u zeker van knowhow en kwaliteit. SMA omvormers hebben de hoogste efficiëntie, waardoor het maximale rendement wordt behaald. Ze zijn betrouwbaar, veilig en voorzien van een intelligent, geïntegreerd schaduwbeheersysteem: ShadeFix voor een maximale opbrengst.  Daarnaast zijn SMA omvormers fluisterstil. Via een Wifi of LAN verbinding is de omvormer overal ter wereld te monitoren via Sunny Portal. De kosteloze dienst 'SMASmart Connected’ analyseert de werking van de omvormer en meldt eenvoudig via e-mail meldingen van de installatie. Daarnaast kan een SMA omvormer op elk moment worden uitgebreid met intelligent energiebeheer en opslagoplossingen.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met een SMA omvormer.

 

Hendrik Ido Ambacht - Koningsvaren 9

Aantal panelen geplaatst 35 Installatie met Qcells zonnepanelen en SMA omvormer
 

Berlicum - Lisdodde 4

Aantal panelen geplaatst 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van LG en een SMA omvormer.
 

Heukelum - Achterweg 6

Aantal panelen geplaatst 22 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met zonnepanelen van LG en een SMA omvormer.
 

Rotterdam - Luzerneklaver 29

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black met zonnepanelen van Solarwatt en een SMA omvormer.
 

Giessenburg - Taets van Amerongenstraat 6

Aantal panelen geplaatst 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black met zonnepanelen van LG en een SMA omvormer.
 

Dordrecht - Weerdestein 146

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black met zonnepanelen van SolarWatt en een SMA omvormer.
 

Gorinchem - Willem de Vries Robbeweg 100

Aantal panelen geplaatst 44 Plat dak installatie met zonnepanelen van Qcells en een SMA omvormer.
 

Hardinxveld-Giessendam - Thorbeckestraat 92 t/m 150

Aantal panelen geplaatst 102 Installatie volgens de productlijn Elite Bleu, Glas-Glas met zonnepanelen van SolarWatt en een SMA omvormer.
 

Barendrecht - Rietvelddreef 60

Aantal panelen geplaatst 12 Installatie volgens de productlijn Elite Black met zonnepanelen van SolarWatt en een SMA omvormer.
Vorige1....  
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf