Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Excellent Line
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Productlijn Excellent

Onze Excellent Line is de oplossing als u op zoek bent naar uitsluitend de beste producten! Europese zonnepanelen met een hoge opbrengst van 280-300Wp. per paneel in combinatie met een oerdegelijke omvormer van SolarEdge of SMA en een gedegen dak montagesysteem heeft u gegarandeerd de hoogste kwaliteit met en maximale opbrengst! Onderstaande referenties zijn uitgevoerd in de productlijn: Excellent

 
Watermunt 4

Streefkerk - Watermunt 4

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie met 15 Bisol zonnepanelen volgens de productlijn: Excellent Black.
 
Raadhuislaan 69

Mijnsheerenland - Raadhuislaan 69

Aantal panelen geplaatst: 417 Zakelijk project van 417 zonnepanelen. Deze installatie komt in aanmerking voor de SDE subsidie. De SDE stimuleert de producten van duurzame energie met zonnepanelen en richt zich op bedrijven en (non-profit) instellingen. Met deze installatie wordt de CO2 met 51 ton gereduceerd!
 
Moerdijkseweg 4a

Terheijden - Moerdijkseweg 4a

Aantal panelen geplaatst: 72 72 zonnepanelen bij Snoeren Cultuurtechniek in Terheijden. Productlijn: Excellent Black.
 
Concordialaan 235

Etten Leur - Concordialaan 235

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie bij een tandartsenpraktijk met 22 zwarte zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De omvormer is van het merk SMA.
 
Voordijk 319a

Barendrecht - Voordijk 319a

Aantal panelen geplaatst: 240 Installatie in oost-west opstelling met Europese zonnepanelen van Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer systeem van SolarEdge.
 
Voordijk 319

Barendrecht - Voordijk 319

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie op garage van woonhuis aan de Voordijk in Barendrecht. Totaal 16 zonnepanelen van het Europese merk Bisol.
 
Lingeweg 27

Tiel - Lingeweg 27

Aantal panelen geplaatst: 32 Installatie van 32 Europese zonnepanelen van het merk REC. De installatie is uitgevoerd met een omvormer systeem van SolarEdge. Dit systeem is uitgevoerd met een PowerOptimizer achter elk individueel paneel voor maximale opbrengst per paneel. De zonnepanelen zijn gemonteerd op een stalen golfplaten dakconstructie.
 
Bogerd 6

Giessenburg - Bogerd 6

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie met Europese zonnepanelen van het merk Bisol. Een uitstekende keuze voor een kwalitatief hoogwaardig en ook op termijn goed presterend paneel. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het merk SMA.
 
Groenstraat 91

Prinsenbeek - Groenstraat 91

Aantal panelen geplaatst: 18 Zonnepanelen installatie met mooie zwarte zonnepanelen van het Europese merk Bisol. Met Bisol zonnepanelen kiest u voor top kwaliteit, ook op termijn. Daarnaast zijn het ook de mooiste zwarte zonnepanelen op de markt. Het systeem is uitgevoerd met een omvormer van SMA.
 
Gooikensdam 16

Oosterhout - Gooikensdam 16

Aantal panelen geplaatst: 36 Zakelijke zonnepanelen installatie met 36 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 
Gooikensdam 20

Oosterhout - Gooikensdam 20

Aantal panelen geplaatst: 49 Zakelijke zonnepanelen installatie met 49 zonnepanelen van het Europese merk REC. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 
Tuindorp 1a

Geldermalsen - Tuindorp 1a

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met 12 Bisol zonnepanelen i.c.m. een SMA omvormer en een geschroefd montagesysteem voor een degelijke stormvaste zonnepanelen installatie.
 
Lelietuin 47

Houten - Lelietuin 47

Aantal panelen geplaatst: 18 Zonnepanelen installatie van 18 panelen van het Europese topmerk Bisol. De panelen zijn in twee windrichtingen gemonteerd i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge.
 
van Steenhuijsstraat 16

Sprang Capelle - van Steenhuijsstraat 16

Aantal panelen geplaatst: 8 Systeem van 8 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA. Het montagesysteem is een geschroefd systeem met voldoende ruimte tussen pannen en panelen voor een optimaal ventilerend systeem, één van de aspecten voor het behalen van een goed rendement is een systeem wat zo koel mogelijk blijft omdat deze hierdoor beter presteert!
 
Irenestraat 10

Bosschenhoofd - Irenestraat 10

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie met Europese zonnepanelen van het topmerk: Bisol. Deze panelen staan bekend om hun zeer lage degradatie, de panelen hebben een vermogensgarantie van 85% van het vermogen in het 25e jaar. Het systeem is uitgevoerd met een omvormer van SMA.
 
Rendierstraat en Gemsstraat

Almere - Rendierstraat en Gemsstraat

Aantal panelen geplaatst: 3 woningen - totaal 60 stuks 3 woningen met totaal 60 zonnepanelen van REC i.c.m. omvormersysteem van SolarEdge! Opnieuw top installaties met maximaal rendement!
 
Pelikaan 115

Ridderkerk - Pelikaan 115

Aantal panelen geplaatst: 16 16 zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Blue.
 
de Waterloop 23

Leerdam - de Waterloop 23

Aantal panelen geplaatst: 10 10 zonnepanelen op plat dak, bij dit project zijn de panelen van REC toegepast uit onze productlijn Excellent Blue. Omdat wij erkend REC Solar professional zijn kunnen wij deze panelen met 12 jaar garantie aanbieden.
 
Rivierdijk 10

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 10

Aantal panelen geplaatst: 18 18 zonnepanelen gemonteerd op geïsoleerde stalen dakpanplaten. Productlijn: Excellent Blue met zonnepanelen van REC die wij standaard kunnen aanbieden met 12 jaar garantie De omvormer is van SMA, een Duits top product. De omvormers van SMA zijn een garantie voor een goed rendement en een zorgeloze installatie die jarenlang meegaat!
 
Schapedrift 30

Hardinxveld-Giessendam - Schapedrift 30

Aantal panelen geplaatst: 8 8 zonnepanelen uit onze productlijn Excellent Black, een Europees top paneel met een mooi egaal zwarte uitstraling, zonder onderlinge kleurverschillen op het dak. In combinatie met een omvormer van SMA, en een geschroefd montagesysteem, een systeem van top kwaliteit.
 
Laan van Nederhoven 130

Zwijndrecht - Laan van Nederhoven 130

Aantal panelen geplaatst: 13 13 zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Blue.
 
Voorstraat 3

Asperen - Voorstraat 3

Aantal panelen geplaatst: 18 18 zonnepanelen op het verenigingsgebouw 'Salem' van de Hervormde Kerk in Asperen. Productlijn: Excellent Blue - Zonnepanelen van REC. Omdat wij REC Solar professional zijn kunnen wij deze panelen met 12 jaar garantie aanbieden.
 
Schapendrift 142

Hardinxveld-Giessendam - Schapendrift 142

Aantal panelen geplaatst: 14 14 Zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Blue - deze installatie is geleverd met een monitoring met Sunny View, leuk voor in de woonkamer om dagelijks de rendementen en opbrengst bij te houden! Zelfs de kinderen gaan het leuk vinden...!
 
Johan de Kreijstraat 28

Giessenburg - Johan de Kreijstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie met 14 zonnepanelen van het Europese merk: Bisol. Een paneel van hoge kwaliteit met zeer goede prestaties i.c.m. een omvormer van het merk SMA.
 
Middelweg 72a

Nieuw Lekkerland - Middelweg 72a

Aantal panelen geplaatst: 22 Systeem met 22 zonnepanelen van Solar Frontier (dunne film zonnepanelen) i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Middelweg 72b

Nieuw Lekkerland - Middelweg 72b

Aantal panelen geplaatst: 16 Zonnepanelen systeem met 16 zonnepanelen van het Europese topmerk Bisol. De installatie is uitgevoerd met en omvormer van het Duitse merk SMA.
 
Planetenweg 23

Berkel en Rodenrijs - Planetenweg 23

Aantal panelen geplaatst: 40 Platdak zonnepanelen installatie met zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA.
 
Groot Veldsweer 23

Hardinxveld-Giessendam - Groot Veldsweer 23

Aantal panelen geplaatst: 13 Zonnepanelen installatie met 13 zonnepanelen. De installatie is uitgevoerd met Europese zonnepanelen van het merk Bisol en een omvormer van het Europese merk SMA.
 
Glashof 1

Leerdam - Glashof 1

Aantal panelen geplaatst: 49 Zonnepanelen systeem bij een VvE in Leerdam. Het systeem is uitgevoerd met zonnepanelen van het Europese merk Bisol i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA.
 
Paukenslag 15

Klaaswaal - Paukenslag 15

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie met 14 Europese Bisol zonnepanelen. Schitterende zwarte panelen voor op een schuin dak. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van SolarEdge i.c.m. de bijbehorende Poweroptimizers. Hiermee wordt het maximale vermogen per paneel opgewekt.
 
Lorentzstraat 52

Ridderkerk - Lorentzstraat 52

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie van 10 zonnepanelen op een maatwerk platdak systeem. De installatie is uitgevoerd i.v.m. een omvormer van SMA.
 
Perkstraat 51

Zwijndrecht - Perkstraat 51

Aantal panelen geplaatst: 10 Schuin dak zonnepanelen installatie van 10 zonnepanelen (Bisol) i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Slotermeer 19

Barendrecht - Slotermeer 19

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie van 9 zonnepanelen en een omvormer van SMA. Wilt u meer weten over deze producten? Kijk dan bij onze productlijn: Excellent.
 
van Slingelandtlaan 7

Zwijndrecht - van Slingelandtlaan 7

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie met 22 zonnepanelen volgens onze Design productlijn. I.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge.
 
Hartelweg 5

Breda - Hartelweg 5

Aantal panelen geplaatst: 50 Plat dak installatie met 50 zonnepanelen van het merk: Solar Frontier i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA. De panelen zijn gemonteerd op een speciaal maatwerk montage systeem i.v.m. wensen opdrachtgever en architect.
 
Oud Cromstrijensedijk OZ 54a

Klaaswaal - Oud Cromstrijensedijk OZ 54a

Aantal panelen geplaatst: 28 28 zonnepanelen op garage in Klaaswaal. Productlijn: Excellent Black.
 
Hollandsestraat 5

Waalwijk - Hollandsestraat 5

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie bij het Hervormd Gemeentecentrum in Waalwijk. De installatie is uitgevoerd met Europese panelen van Bisol i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Watermunt 2

Streefkerk - Watermunt 2

Aantal panelen geplaatst: 26 26 zonnepanelen op woning te Steefkerk van het merk: Solar Frontier uit onze Design Line. In deze situatie zijn er panelen in zowel de Zuid-Oost als de Zuid-West richting geplaatst.
 
Violierlaan 60

Leerdam - Violierlaan 60

Aantal panelen geplaatst: 24 24 zonnepanelen uit onze Design Line van het merk: Solar Frontier.
 
de Boomgaard 7

Driebergen - de Boomgaard 7

Aantal panelen geplaatst: 45 Particuliere installatie van 45 zonnepanelen. Onze Design Line is een uitermate geschikte zonnepaneel (merk: Solar Frontier) wanneer het esthetisch niveau zeer belangrijk is en aan moet sluiten op (het ontwerp van) de woning. De zonnepanelen zijn van zgn. dunne-film(Cis), ipv mono- of polykristallijn. Het paneel is iets kleiner dan standaard, en is volledig diep-zwart. De opbrengst kWh per Wattpiek is 10% hoger dan kristallijne panelen.
 
van Oldenbarneveltlaan 75

Zwijndrecht - van Oldenbarneveltlaan 75

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie met 20 Solar Frontier panelen i.c.m. omvormer systeem van SolarEdge en bijbehorende PowerOptimizers.
 
Watermolen 48

Papendrecht - Watermolen 48

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie van 10 zonnepanelen uit onze productlijn Excellent Black, zonnepanlen van het Europese merk Bisol (mooi egaal zwart en top prestaties) i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge en bijbehorende PowerOptimizers.
 
Rietstraat 7

Lage Zwaluwe - Rietstraat 7

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Black
 
Flierstraat 63

Lage Zwaluwe - Flierstraat 63

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie op plat dak met Bisol zonnepanelen en omvormer van SolarEdge.
 
Dorpsstraat 132

Barendrecht - Dorpsstraat 132

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie van 8 zonnepanelen van Bisol op een omvormer van SolarEdge. Daarnaast zijn er 4 bestaande panelen verplaatst naar het dak van de dakkapel.
 
Rietstraat 9

Lage Zwaluwe - Rietstraat 9

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Black
 
Steurgat 19

Gorinchem - Steurgat 19

Aantal panelen geplaatst: 20 Zonnepanelen installatie met 20 zwarte zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Black. In combinatie met een omvormer van SolarEdge Deze omvormer met bijbehorende PowerOptimizers zorgt er voor dat de tijdelijke schaduw door de dakkapel geen effect heeft op de gehele installatie door de individuele werking per paneel.
 
Rotterdamseweg 197

Zwijndrecht - Rotterdamseweg 197

Aantal panelen geplaatst: 15 15 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Black. Installatie is uitgevoerd met omvormer van SolarEdge.
 
Lindtsedijk 55

Heerjansdam - Lindtsedijk 55

Aantal panelen geplaatst: 26 26 Europese zwarte zonnepanelen van Bisol op schuindak montagesysteem met geschroefde dakhaken en een omvormer van Solaredge met bijbehorende PowerOptimizers achter elk paneel, die ervoor zorgen dat de maximale opbrengst per paneel wordt opgewekt.
 
Vlettevaart 20

Rucphen - Vlettevaart 20

Aantal panelen geplaatst: 24 24 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Black, geïnstalleerd in landscape positie. Naast de aanleg van het 220V traject van omvormer naar meterkast is ook de hoofdmeterkast volledig vervangen. Daarnaast zijn er voorzieningen aangebracht voor een toekomstige sauna. Het systeem is aangelegd met een omvormer van SolarEdge. Hiermee wordt een maximaal rendement per paneel opgewekt en kan de monitoring per paneel worden gevolgd.
 
Koperwiek 2 en 4

Etten Leur - Koperwiek 2 en 4

Aantal panelen geplaatst: 20 Combinatie project met 2 buren - Koperwiek 2: 20 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Black met een omvormer van SolarEdge. De SolarEdge omvormer is in deze situatie niet nodig, echter deze klant vind het erg leuk om elk paneel apart te kunnen monitoren. Koperwiek 4: 15 zonnepanelen uit dezelfde productlijn met een omvormer van SMA.
 
Kastanjelaan 3

Oud Alblas - Kastanjelaan 3

Aantal panelen geplaatst: 20 20 zonnepanelen in een oost/west situatie uit de productlijn: Excellent Black i.c.m. een omvormer van SolarEdge.
 
Scarlattistraat 12

Sliedrecht - Scarlattistraat 12

Aantal panelen geplaatst: 13 13 zonnepanelen op schuin dak en dak van de dakkapellen uit de productlijn: Excellent Black i.c.m. een omvormer van SolerEdge
 
Nieuweweg 176

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 176

Aantal panelen geplaatst: 23 Installatie van totaal 23 panelen. Er zijn 13 zwarte panelen op de mansarde kap van de woning geplaatst, 9 op het bovenste deel en 4 op het onderste deel van de kap. Daarnaast zijn er 10 blauwe panelen op het platte dak van de schuur geplaatst. Beide van het merk Bisol. Het systeem is uitgevoerd met een SolarEdge omvormer.
 
Bommelskoussedijk 54

Klaaswaal - Bommelskoussedijk 54

Aantal panelen geplaatst: 18 Zonnepanelen installatie met 18 zonnepanelen van het Europese merk: Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en ons standaard geschroefde montagesysteem.
 
Otto van Polanenstraat 34

Asperen - Otto van Polanenstraat 34

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie van 12 zonnepanelen (Bisol/EU) en SMA omvormer (DE). Het systeem is uitgevoerd met ons standaard geschroefde montagesysteem voor een veilige constructie.
 
Bijdorp West 4

Barendrecht - Bijdorp West 4

Aantal panelen geplaatst: 136 Zakelijke installatie met 136 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met SMA omvormers. De geplaatste zonnepanelen op de dakrand stralen uit dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijke rol speelt bij dit bedrijf.
 
Marie Boddaertstraat 14

Gorinchem - Marie Boddaertstraat 14

Aantal panelen geplaatst: 8 Zonnepanelen installatie met 8 zonnepanelen, merk: Bisol (EU) en omvormer, merk: SMA (DE) een Europese installatie voor maximale opbrengst!
 
Belle van Zuylenstraat 10

Gorinchem - Belle van Zuylenstraat 10

Aantal panelen geplaatst: 24 Installatie met 24 zonnepanelen geplaatst in een oost-west opstelling. De installatie is uitgevoerd met een SMA omvormer. Deze installatie is volgens onze productlijn: Excellent.
 
Belle van Zuylenstraat 8

Gorinchem - Belle van Zuylenstraat 8

Aantal panelen geplaatst: 14 Zonnepanelen installatie volgens onze productlijn: Excellent. De installatie is uitgevoerd in een oost-west opstelling.
 
Dokter Zwaanstraat 13

Gorinchem - Dokter Zwaanstraat 13

Aantal panelen geplaatst: 18 Zonnepanelen installatie met 18 Solar Frontier zonnepanelen i.c.m. een SMA omvormer gemonteerd in een oost-west opstelling. De zonnepanelen van Solar Frontier zijn esthetisch mooie panelen maar ook aan te bevelen bij daken die buiten de optimale ligging (tussen zuid-oost en zuid-west) gesitueerd zijn, aangezien de CIS panelen buiten de optimale ligging veel hogere rendementen leveren t.o.v. kristallijne zonnepanelen.
 
Prinsendam 73

Oosterhout - Prinsendam 73

Aantal panelen geplaatst: 15 Zonnepanelen installatie van 15 zonnepanelen, merk: Bisol i.c.m. een SMA omvormer. Bij zwarte zonnepanelen passen wij zwarte paneelklemmen en eind kapjes toe.
 
Nieuwendijk 6

Noordeloos - Nieuwendijk 6

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie met 8 zonnepanelen volgens onze productlijn Excellent.
 
Domineesbergweg 26

Rhenen - Domineesbergweg 26

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie op woning en schuur met totaal 20 zonnepanelen volgens de productlijn: Excellent Black.
 
Sluis 29

Groot Ammers - Sluis 29

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie met 18 zonnepanelen volgens de productlijn: Excellent Black
 
Zevenhuizenseweg 1-d

Asperen - Zevenhuizenseweg 1-d

Aantal panelen geplaatst: 24 Installatie met 24 zonnepanelen volgens de productlijn: Excellent Black
 
Marga Klompelaan 6

Oosterhout - Marga Klompelaan 6

Aantal panelen geplaatst: 19 Installatie met 19 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge i.v.m. schaduw op het systeem vanwege de schoorsteen. Dit systeem werkt met optimalisatie per paneel zodat het systeem ondanks schaduw de maximale opbrengst genereert.
 
Reinoutsgaarde 18

Nieuwegein - Reinoutsgaarde 18

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie van 10 zonnepanelen volgens de productlijn: Excellent i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Bellefleur 13

Andel - Bellefleur 13

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met 11 zonnepanelen.
 
Roerdompstraat 62

Groot Ammers - Roerdompstraat 62

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met 12 zonnepanelen.
 
Raadhuisstraat 41

Leerbroek - Raadhuisstraat 41

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met 14 zonnepanelen
 
Raadhuisstraat 45

Leerbroek - Raadhuisstraat 45

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met 12 zonnepanelen.
 
Bilderdijkstraat 23

Alblasserdam - Bilderdijkstraat 23

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel d.m.v. de bijbehorende PowerOptimizers.
 
Steenbreekvaren 8

Bergschenhoek - Steenbreekvaren 8

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met 17 zonnepanelen.
 
Griendstraat 35

Berkel en Rodenrijs - Griendstraat 35

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met 12 zonnepanelen.
 
Leeweg 11a

Berkel en Rodenrijs - Leeweg 11a

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met 15 zonnepanelen direct tijdens de nieuwbouw meegenomen. De woning wordt binnenkort opgeleverd.
 
Bommelskoussedijk 54b

Klaaswaal - Bommelskoussedijk 54b

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie met 13 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Kanaaldijk 4

Leerbroek - Kanaaldijk 4

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie met 20 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black in een Oost/West opstelling.
 
Kastanjelaan 11

Arkel - Kastanjelaan 11

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie met 14 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black
 
Duitlaan 18

den Bosch - Duitlaan 18

Aantal panelen geplaatst: 39 Zonnepanelen installatie met 39 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Peperstraat 22

Oud Alblas - Peperstraat 22

Aantal panelen geplaatst: 27 Installatie op schuur volgens de productlijn Excellent Blue in combinatie met een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Merijntje van Gijzenstraat 28

Oosterhout - Merijntje van Gijzenstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie op plat dak volgens de productlijn Excellent Blue. Het montagesysteem wordt ingewerkt in het grind!
 
Alblasserschans 1

Nieuwegein - Alblasserschans 1

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie met 14 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent.
 
Achterste Monnikenland 32

Hoeven - Achterste Monnikenland 32

Aantal panelen geplaatst: 22 Zonnepanelen gecombineerd op schuin dak en plat dak volgens de Excellent Line en Design Line.
 
van Oudijckerf 16

Amersfoort - van Oudijckerf 16

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie met 12 zonnepanelen volgens de productlijn Design
 
Rietveld-erf 54

Dordrecht - Rietveld-erf 54

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie met 16 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Weezenhof 6318

Nijmegen - Weezenhof 6318

Aantal panelen geplaatst: 9 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Narva 24

Leerdam - Narva 24

Aantal panelen geplaatst: 16 Zonnepanelen installatie volgens de Design line met zonnepanelen van Solar Frontier in combinatie met een SMA omvormer.
 
Rietdijk 3

Giessen - Rietdijk 3

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black in combinatie met een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Tempelierstraat 9

Wijk en Aalburg - Tempelierstraat 9

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie van 20 zonnepanelen volgens de productlijn Design, met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Arkelse Onderweg 118

Gorinchem - Arkelse Onderweg 118

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie van 20 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Kastanjelaan 3

Arkel - Kastanjelaan 3

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie van 13 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Beethovenlaan 260

Zwijndrecht - Beethovenlaan 260

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie van 12 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black
 
Het Bezaan 13

Rosmalen - Het Bezaan 13

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie met 18 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black, met zwarte zonnepanelen van Bisol i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Het Bezaan 5

Rosmalen - Het Bezaan 5

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met 12 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black, met zwarte zonnepanelen van Bisol i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Esdoornstraat 28

's Gravenpolder - Esdoornstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 30 Installatie volgens de productlijn Black Design met dunne film panelen van Solar Frontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Leehoeve 49

Delft - Leehoeve 49

Aantal panelen geplaatst: 36 Plat dak installatie in Oost-West opstelling met dunne film zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Joubertlaan 25

Zeist - Joubertlaan 25

Aantal panelen geplaatst: 26 Installatie volgens de productlijn Black Design met dunne film (ook wel CIS) zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Lingestraat 8

Alblasserdam - Lingestraat 8

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie van 12 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black met Europese zonnepanelen van Bisol.
 
De Grutto 13

Ouderkerk aan den IJssel - De Grutto 13

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met 12 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Watermunt 13

Streefkerk - Watermunt 13

Aantal panelen geplaatst: 24 Zonnepanelen installatie met 24 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Oranje Nassaulaan 32

Culemborg - Oranje Nassaulaan 32

Aantal panelen geplaatst: 24 Installatie van 24 Solar Frontier dunne film (CIS) zonnepanelen volgens de productlijn Black Design.
 
Burg. van der Lelystraat 51a

Woudrichem - Burg. van der Lelystraat 51a

Aantal panelen geplaatst: 21 Installatie met 21 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Dosiostraat 174

Rotterdam - Dosiostraat 174

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak zonnepanelen installatie met 14 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Kievit 32

Oud-Beijerland - Kievit 32

Aantal panelen geplaatst: 12 I.v.m. een verhuizing heeft onze klant de huidige installatie mee verhuisd. Tevens is de installatie uitgebreid met 2 panelen.
 
Margaretha van Daunstraat 16

Vianen - Margaretha van Daunstraat 16

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie met 15 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black
 
Lodewijk van Nassaustraat 18

Leerdam - Lodewijk van Nassaustraat 18

Aantal panelen geplaatst: 18 Zonnepaneel installatie met 18 CIS zonnepanelen volgens de productlijn: Black Design geplaatst in een oost/west opstelling.
 
Olgaland 30

Den Haag - Olgaland 30

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie met 17 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design.
 
Blauwkapel 108

Gorinchem - Blauwkapel 108

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie van 17 panelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel d.m.v. de bijbehorende PowerOptimizers.
 
Woelse Donk 65

Gorinchem - Woelse Donk 65

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van Solar Frontier.
 
Nieuweweg 141

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 141

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie met 10 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Smalweer 1

Sliedrecht - Smalweer 1

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de Design Line met dunne film panelen. De installatie is uitgevoerd in combinatie met een omvormer van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Anna Roemers-Visscherpad 8

Gorinchem - Anna Roemers-Visscherpad 8

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Jip en Janneke 17

Gorinchem - Jip en Janneke 17

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Zijpe 33

Kaatsheuvel - Zijpe 33

Aantal panelen geplaatst: 19 Installatie volgens de productlijn Design met Dunne film (CIS) zonnepanelen i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Zesde Buitenpepers 138

's Hertogenbosch - Zesde Buitenpepers 138

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zwarte zonnepanelen van Bisol.
 
Halmaheiraplein 6

Dordrecht - Halmaheiraplein 6

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Schaepmanstraat 23

Hardinxveld-Giessendam - Schaepmanstraat 23

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Black Design met dunne film panelen van Solar Frontier.
 
Bergweg 341B

Rotterdam - Bergweg 341B

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met 12 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Wintersweg 7

Mijnsheerenland - Wintersweg 7

Aantal panelen geplaatst: 72 Installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Groot Veldsweer 21

Hardinxveld-Giessendam - Groot Veldsweer 21

Aantal panelen geplaatst: 14 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black, gelijk aan eerder door ons geplaatste installatie bij de buren.
 
Moermond 80

Zwijndrecht - Moermond 80

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Bertus Aafjespad 7

Culemborg - Bertus Aafjespad 7

Aantal panelen geplaatst: 8 Dakrenovatie bestaande uit het verwijderen van oude zonnecollectoren en nieuwe zonnepanelen installatie volgens de PowerLine met FullBlack zonnepanelen van LG i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Wollegaastdam 1

Leeuwarden - Wollegaastdam 1

Aantal panelen geplaatst: 87 Plat dak zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Amer 20

Someren - Amer 20

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Rijsdijk 8

Krimpen aan de Lek - Rijsdijk 8

Aantal panelen geplaatst: 26 Oost-West plat dak systeem met 26 zonnepanelen o.b.v. de productlijn Excellent Blue.
 
Ambachtlaan 16

Etten Leur - Ambachtlaan 16

Aantal panelen geplaatst: 47 Gecombineerde plat dak/schuin dak installatie met 47 zonnepanelen bij een bedrijf in Etten-Leur. De plat dak installatie is uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Blue en de schuin dak installatie is uitgevoerd met de productlijn Black Design.
 
Nieuwbouw

Heukelum - Nieuwbouw

Aantal panelen geplaatst: 19 Zuidoost + Zuidwest installatie bij een nieuwbouw woning te Heukelum, volgens de productlijn Excellent Black.
 
A 37

Ottoland - A 37

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Albert Cuijpstraat 5 en 11

Hardinxveld-Giessendam - Albert Cuijpstraat 5 en 11

Aantal panelen geplaatst: 36 2 oost/west installaties volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Zonnepanelen Hendrik - Ido - Ambacht

Hendrik Ido Ambacht - Zonnepanelen Hendrik - Ido - Ambacht

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue
 
Prof. Dr. Kramerslaan 3

Nieuwegein - Prof. Dr. Kramerslaan 3

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie in oost/west opstelling o.b.v. 20 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Lijsterbeshof 8

Papendrecht - Lijsterbeshof 8

Aantal panelen geplaatst: 16 Combinatie systeem op het schuine dak van de woning en platte dak van de overkapping. Op het schuine dak zijn er 10 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black toegepast en op de overkapping 6 panelen volgens de productlijn Black Design.
 
Kerkeinde 46

Sleeuwijk - Kerkeinde 46

Aantal panelen geplaatst: 20 Oost/West installatie met 20 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black met Zonnepanelen van Bisol (EU) i.c.m. een omvormer van SMA (EU)
 
Larikslaan 36

Sleeuwijk - Larikslaan 36

Aantal panelen geplaatst: 30 Installatie met 30 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design.
 
Lange Nieuwstraat 241

Tilburg - Lange Nieuwstraat 241

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Black Design, 16 SolarFrontier zonnepanelen i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Asterstraat 39

Leerdam - Asterstraat 39

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie met 14 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Mandenmakerslaan 17

de Meern - Mandenmakerslaan 17

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie met 17 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol (EU) en een omvormer van SMA (EU)
 
Graaf Adolfstraat 18

Leerdam - Graaf Adolfstraat 18

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie in oost/west opstelling met 16 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier.
 
Leidekkersgilde 31

Houten - Leidekkersgilde 31

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie met 17 zonnepanelen van REC i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Midgraaf 2

Nieuwendijk - Midgraaf 2

Aantal panelen geplaatst: 15 + 8 Dak geïntegreerd PV systeem volgens de productlijn Excellent Black.
 
Scheepswerflaan 44

Raamsdonksveer - Scheepswerflaan 44

Aantal panelen geplaatst: 30 Installatie met 30 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA.
 
IKC - Hilfertsheem

Hilversum - IKC - Hilfertsheem

Aantal panelen geplaatst: 272 IKC - Hilfertsheem - PV installatie van 272 zonnepanelen op Nieuwbouw Scholen te Hilversum. De installatie is uitgevoerd met Duitse zonnepanelen en omvormer en Nederlands montagesysteem.
 
Riga 15

Leerdam - Riga 15

Aantal panelen geplaatst: 16 Gecombineerde schuin dak en plat dak installatie volgens de productlijn Black Design met CIS zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een SolarEdge omvormer met PowerOptimizers met optimalisatie per paneel.
 
Kalmanstraat 3

Dongen - Kalmanstraat 3

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Blaakse Wetering 44

Poortugaal - Blaakse Wetering 44

Aantal panelen geplaatst: 42 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Bakemaveld 14

Barendrecht - Bakemaveld 14

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie met 13 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SMA omvormer en geschroefd montagesysteem met voldoende ventilatie, belangrijk aspect voor een maximale opbrengst van de installatie.
 
Cederlaan 14

Dordrecht - Cederlaan 14

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Merellaan 30

Vuren - Merellaan 30

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie met 15 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design, met CIS zonnepanelen van SolarFrontier.
 
Oudelandseweg 58

Ridderkerk - Oudelandseweg 58

Aantal panelen geplaatst: 20 + 36 2 PV Installaties, waarvan een schuindak installatie op de woning met 20 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol - XL, afm. 1000x2000mm. Daarnaast een platdak installatie op de garage met 36 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design met CIS zonnepanelen van SolarFrontier en een maatwerk montagesysteem zonder hellingshoek uit esthetisch oogpunt. Beide installatie zijn uitgevoerd met een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
A93

Ottoland - A93

Aantal panelen geplaatst: 36 Installatie met 36 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design. I.v.m. een momumentaal pand is de vergunning verleend o.b.v. onze productlijn Black Design met dakpansgewijze montage!
 
Het Hooge Land 9

Dalem - Het Hooge Land 9

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, een volledig Europese productlijn!
 
Parallelweg 50

Hardinxveld-Giessendam - Parallelweg 50

Aantal panelen geplaatst: 32 Oost - West installatie volgens de productlijn Black Design. (16 panelen oost/ 16 panelen west)
 
Breedewaij 31

Hardinxveld-Giessendam - Breedewaij 31

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Black Design
 
Korf 2

Almkerk - Korf 2

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black - Een productlijn met Europese kwaliteitsproducten.
 
Brooshooftstraat 1

Hardinxveld-Giessendam - Brooshooftstraat 1

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Roerdompstraat 29

Schelluinen - Roerdompstraat 29

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
De Wervel 10

Alblasserdam - De Wervel 10

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie met 15 zonnepanelen volgens de productlijn: Black Design met dunne film panelen van SolarFrontier i.c.m. een SMA omvormer.
 
Stationssingel 80

Rotterdam - Stationssingel 80

Aantal panelen geplaatst: 10 Platdak installatie met SolarWatt zonnepanelen i.c.m. een SMA omvormer bij de Thomas More School in Rotterdam
 
Nieuweweg 25

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 25

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie op bijgebouw volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Pijlkruid 79

Alphen aan de Rijn - Pijlkruid 79

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie bij een nieuwbouw woning volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier.
 
Kruiser 58

Veenendaal - Kruiser 58

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol i.c.m. een SMA omvormer.
 
Voetakker 14

Zaltbommel - Voetakker 14

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol i.v.m. een omvormer van SMA.
 
Dreesstraat 14

Hardinxveld-Giessendam - Dreesstraat 14

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een SMA omvormer.
 
Joh. Kraaijeveldstraat 56

Sliedrecht - Joh. Kraaijeveldstraat 56

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Luchtenburg 24

Dordrecht - Luchtenburg 24

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie met 14 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Zeewaardin 33

's Hertogenbosch - Zeewaardin 33

Aantal panelen geplaatst: 34 Installatie volgens de productlijn Black Design met (dunne film) panelen van SolarFrontier i.c.m. een SMA omvormer.
 
Leeuwerikshof 19

Hoornaar - Leeuwerikshof 19

Aantal panelen geplaatst: 17 PV-installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
van Delftstraat 11

Giessenburg - van Delftstraat 11

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier.
 
Parelhoenhof 4

Schoonhoven - Parelhoenhof 4

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
den Bogerd 30

Hardinxveld-Giessendam - den Bogerd 30

Aantal panelen geplaatst: 45 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue voor de nieuwe winkel van Primera Boogaard, Plan Giessenhof te Hardinxveld-Giessendam.
 
Raadhuisstraat 22

Sprang Capelle - Raadhuisstraat 22

Aantal panelen geplaatst: 38 Oost/West installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Wichard van Pontlaan 40

Zaltbommel - Wichard van Pontlaan 40

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Boeier 121

Barendrecht - Boeier 121

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Kerkweg 179

Ridderkerk - Kerkweg 179

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol (EU) en omvormer van SMA (EU) gemonteerd op een platdak montagesysteem.
 
Rijksstraatweg 130

Ridderkerk - Rijksstraatweg 130

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Irenestraat 22

Bosschenhoofd - Irenestraat 22

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SMA omvormer.
 
Mozartstraat 52

Tiel - Mozartstraat 52

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie o.b.v. 12 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Lijnbaan 9

Hardinxveld-Giessendam - Lijnbaan 9

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie op maatwerk montagesysteem volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier
 
Sandenburg 106

Dordrecht - Sandenburg 106

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier
 
Zwanenwater

Moerkapelle - Zwanenwater

Aantal panelen geplaatst: 31 Platdak installatie op maatwerk montagesysteem met zonnepanelen volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een SMA omvormer.
 
Brugstraat 9 en 21

Schipluiden - Brugstraat 9 en 21

Aantal panelen geplaatst: 18 + 12 2 installaties volgens de productlijn Black Design i.c.m. een SMA omvormer.
 
Merwededijk 46

Dalem - Merwededijk 46

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Graafschap 14

Leerdam - Graafschap 14

Aantal panelen geplaatst: 66 Installatie o.b.v. 66 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Snoek 15

Hendrik Ido Ambacht - Snoek 15

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie met 20 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Fortuijnplein 3

Groot Ammers - Fortuijnplein 3

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Reewegpad 9

Dordrecht - Reewegpad 9

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Albert Schweitzersingel 69

Amersfoort - Albert Schweitzersingel 69

Aantal panelen geplaatst: 47 Installatie van 12,69kWp op het platte dak van het Leger des Heils vestiging Amersfoort
 
Schrijnwerkerstraat 40

Breda - Schrijnwerkerstraat 40

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m een SMA omvormer.
 
Erik de Rodestraat 13

's Hertogenbosch - Erik de Rodestraat 13

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m een SMA omvormer.
 
Overkerk 6

Dordrecht - Overkerk 6

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol i.c.m. een SMA omvormer.
 
Rietveldseweg 14c

Culemborg - Rietveldseweg 14c

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie op het oostelijke en westelijke dak van een schuur volgens productlijn Design i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Noordzijde 6b

Noordeloos - Noordzijde 6b

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SMA omvormer.
 
Gouverneurslaan 47

Geertruidenberg - Gouverneurslaan 47

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel
 
Wieldrechtse Zeedijk 23

Dordrecht - Wieldrechtse Zeedijk 23

Aantal panelen geplaatst: 30 Installatie volgens productgroep Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Gerard Alewijnsstraat 8

Hendrik Ido Ambacht - Gerard Alewijnsstraat 8

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met het Renusol Intersole indaksysteem volgens de productlijn Design i.c.m. een SMA omvormer.
 
Beatrixweg 16

Kinderdijk - Beatrixweg 16

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie geplaatst in 3 verschillende dakoriëntaties. Zuidelijk op het schuine dak. Oost/west opstelling op dakkapel. Uitgevoerd volgens de productlijn Design i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Blauwkapel 116

Gorinchem - Blauwkapel 116

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Margaretha van Daunstraat 17

Vianen - Margaretha van Daunstraat 17

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Werkensedijk 38a & 38b

Werkendam - Werkensedijk 38a & 38b

Aantal panelen geplaatst: 40 2 Installaties op het oostelijke en westelijke dak van deze garages volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SMA omvormer.
 
Suite 13 & 15

Zwijndrecht - Suite 13 & 15

Aantal panelen geplaatst: 18 2 Installaties volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. SMA omvormer.
 
Leoninusplantsoen 2

Zaltbommel - Leoninusplantsoen 2

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent i.c.m. SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
van Isendoornlaan 187 & 189

Apeldoorn - van Isendoornlaan 187 & 189

Aantal panelen geplaatst: 26 2 Installaties volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. Goodwe omvormer.
 
Ekster 8

Hardinxveld-Giessendam - Ekster 8

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. SMA omvormer.
 
Waterlinieweg 74

Culemborg - Waterlinieweg 74

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie op het oostelijke en westelijke dak volgens de productielijn Design i.c.m. een SMA omvormer.
 
Berkenlaan 74

Harmelen - Berkenlaan 74

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvomer met optimalisatie per paneel.
 
Oosteinde 30

Voorburg - Oosteinde 30

Aantal panelen geplaatst: 68 Installatie volgens de productlijn Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. met een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel. Vlak gemonteerd op het dak zodat het niet zichtbaar is vanaf begane grond.
 
Hoekeinde 4

Sleeuwijk - Hoekeinde 4

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens productlijn Design i.c.m. een SMA omvormer.
 
Plaszoom 27

's Gravendeel - Plaszoom 27

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens productgroep Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Brasserskade 1

Delft - Brasserskade 1

Aantal panelen geplaatst: 319 Installatie van 82,94kWp op het platte dak van de sporthal van het ROC Mondriaan in Delft.
 
Peilmolenweg 1

Oud Alblas - Peilmolenweg 1

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens productgroep Design i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Vlierbeshof 8

Papendrecht - Vlierbeshof 8

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie met Bisol XL 330Wp panelen i.c.m. SMA omvormer.
 
Broekseweg 43

Meerkerk - Broekseweg 43

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Broekseweg 45

Meerkerk - Broekseweg 45

Aantal panelen geplaatst: Installatie volgens de productgroep Excellent Black i.c.m. een SMA omvormer.
 
Waalstraat 27

Sliedrecht - Waalstraat 27

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Balck i.c.m. een SolarEdge omvormer. Geplaatst op het schuine en platte dak.
 
Woelse Donk 51

Gorinchem - Woelse Donk 51

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productgroep Design i.c.m. Goodwe omvormer. Zonder hellingshoek geplaatst op het platte dak van een garage.
 
Drijverschuit 37

Hardinxveld-Giessendam - Drijverschuit 37

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productgroep Design i.c.m. een SMA omvormer.
 
Drijverschuit 39

Hardinxveld-Giessendam - Drijverschuit 39

Aantal panelen geplaatst: 20 Oost/West installatie volgens productlijn Design i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Koekoeksbloemstraat 35

Berkel en Rodenrijs - Koekoeksbloemstraat 35

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel. Geplaatst om het schuine en platte dak.
 
Albert Cuijpstraat 17

Hardinxveld-Giessendam - Albert Cuijpstraat 17

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie volgens de productlijn Design i.c.m een SMA omvormer.
 
Nobelaar 7

Oosterhout - Nobelaar 7

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens productlijn Excellent Black i.c.m een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Wipmolen 42

Papendrecht - Wipmolen 42

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens productgroep Excellent Black i.v.m. een SMA omvormer.
 
Schenkeldijk 12

's Gravendeel - Schenkeldijk 12

Aantal panelen geplaatst: 12 IRFTS Easy Roof indaksysteem met zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Hoepel 31

Sliedrecht - Hoepel 31

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens productgroep Excellent Black i.v.m. een SMA omvormer.
 
Plasweg 36

Waddinxveen - Plasweg 36

Aantal panelen geplaatst: 40 Installatie volgens de productgroep Excellent Black i.v.m. een SMA omvormer.
 
Lijnbaan 11

Hardinxveld-Giessendam - Lijnbaan 11

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Design met panelen van Solar Frontier i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Singel 23

Barendrecht - Singel 23

Aantal panelen geplaatst: 25 Installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Kornelis van Wijnenstraat 62

Rhenoy - Kornelis van Wijnenstraat 62

Aantal panelen geplaatst: 30 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een SMA omvormer
 
Glashof 36

Leerdam - Glashof 36

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met SolarFrontier (CIS) zonnepanelen volgens de productlijn Black Design. Het systeem is uitgevoerd met een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Kievitlaan 55

Sliedrecht - Kievitlaan 55

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Zijderveldselaan

Zijderveld - Zijderveldselaan

Aantal panelen geplaatst: 48 Indak pv-systeem o.b.v. 48 zonnepanelen i.c.m. een SMA omvormer.
 
Rondel 21

Nijkerk - Rondel 21

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Rondel 19

Nijkerk - Rondel 19

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie met SolarFrontier (CIS) zonnepanelen volgens de productgroep Black Design. Het systeem is uitgevoerd met een SMA omvormer.
 
Stockholmpad 3

Rotterdam - Stockholmpad 3

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SMA omvormer.
 
Beekweg 27

Rotterdam - Beekweg 27

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Troelstrastraat 39

Hardinxveld-Giessendam - Troelstrastraat 39

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productgroep Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Jan Wiegersstraat 55

Almere - Jan Wiegersstraat 55

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens productlijn Excellent Blue i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Venusstraat 14

Culemborg - Venusstraat 14

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens productlijn Excellent Black i.c.m. een SMA omvormer.
 
Giessenborch 26

Vianen - Giessenborch 26

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie gemonteerd op een garagedak volgens de productlijn Black Design i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Rondo 131

Sliedrecht - Rondo 131

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Muisbroekseweg 24

Giessenburg - Muisbroekseweg 24

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Ooievaarlaan 2

Leerdam - Ooievaarlaan 2

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens productlijn Excellent Black i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Graafland 7b

Groot Ammers - Graafland 7b

Aantal panelen geplaatst: 10 Indak pv-systeem o.b.v. 10 Excellent Black panelen i.c.m. een SMA omvormer.
 
Lange Weide 212

Breda - Lange Weide 212

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie geplaatst op een plat dak volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SMA omvormer.
 
Rivierdijk 244

Sliedrecht - Rivierdijk 244

Aantal panelen geplaatst: 240 Installatie van 62,4kWp uitgevoerd met panelen van het Europese merk Bisol i.c.m. een SMA omvormer.
 
Wolvenburg 26-60

Barendrecht - Wolvenburg 26-60

Aantal panelen geplaatst: 44 Deze Vereniging van Eigenaren hebben gekozen voor de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Verduinstraat 33

Vianen - Verduinstraat 33

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie op 2 verschillende daken volgens productgroep Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Peursumseweg 60

Giessenburg - Peursumseweg 60

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie geplaatst op 2 verschillende daken volgens productgroep Excellent Blue i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Nieuweweg 26

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 26

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie geplaatst op een plat dak volgens productgroep Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Rietgors 6

Alblasserdam - Rietgors 6

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met LG 300Wp panelen full-black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Abbekesdoel 50

Bleskensgraaf - Abbekesdoel 50

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens productgroep Excellent Black i.c.m. een Solar Edge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Smalweer 39

Sliedrecht - Smalweer 39

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens productlijn Excellent Black i.c.m. een SMA omvormer.
 
de Rietput 127

Vuren - de Rietput 127

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Rivierdijk 330

Sliedrecht - Rivierdijk 330

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens productlijn Design i.c.m. een SMA omvormer.
 
Kleinzand 4

Hoek van Holland - Kleinzand 4

Aantal panelen geplaatst: 42 Platdak installatie met 42 zonnepanelen in oost/west opstelling volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. een omvormer van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Buitendams 19

Hardinxveld-Giessendam - Buitendams 19

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie met 20 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design.
 
van Brederodestraat 40

Giessenburg - van Brederodestraat 40

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens productgroep Design i.c.m. een SMA omvormer.
 
van Tongerenstraat 2

Wijngaarden - van Tongerenstraat 2

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens productgroep Excellent Black geplaatst op zowel het oostelijk als westelijk dak van de woning. I.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Johanna Naber-Erf 197

Dordrecht - Johanna Naber-Erf 197

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent i.c.m. een SMA omvormer.
 
Zuidendijk 473

Dordrecht - Zuidendijk 473

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.v.m. een SMA omvormer.
 
Pastoor Gillisstraat 38

Rijen - Pastoor Gillisstraat 38

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Griend 1

Zuilichem - Griend 1

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Rondel 17

Nijkerk - Rondel 17

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormer van SolarEdge.
 
Troelstrastraat 1

Maarssen - Troelstrastraat 1

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Valklaan 48

Maartensdijk - Valklaan 48

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Middelkoop 28

Leerbroek - Middelkoop 28

Aantal panelen geplaatst: 60 Installatie met 60 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge. Daarnaast is de woning voorzien van een indak zonneboilersysteem. De zonneboiler wordt naast tapwaterverwarming ook ingezet voor ruimteverwarming.
 
Aveling 7

Sliedrecht - Aveling 7

Aantal panelen geplaatst: 31 Installatie volgens de productlijn Black Design i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge
 
Loevesteinlaan 23

Gorinchem - Loevesteinlaan 23

Aantal panelen geplaatst: 11 Schuin dak zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Buizerd 2

Etten Leur - Buizerd 2

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Noordzijde 4

Noordeloos - Noordzijde 4

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie o.b.v. 14 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Maria van Boechoutlaan 24

Odijk - Maria van Boechoutlaan 24

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie o.b.v. de productlijn Excellent Blue.
 
Oeverzegge 18

Benschop - Oeverzegge 18

Aantal panelen geplaatst: 10 Combinatie schuin en platdak installatie o.b.v. de productlijn Excellent Black.
 
Hendrick de Keyserlaan 47

Amersfoort - Hendrick de Keyserlaan 47

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgende de productlijn Design, met zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Burgemeester van Oerslaan 62

Oosterhout - Burgemeester van Oerslaan 62

Aantal panelen geplaatst: 30 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem
 
Lange Voren 8

Oosterhout - Lange Voren 8

Aantal panelen geplaatst: 22 XL panelen Platdak installatie met 22 XL zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Blue, 320 Wp. zonnepanelen i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge
 
Marslaan 67

Nieuw Lekkerland - Marslaan 67

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Weideveld 14

Hardinxveld-Giessendam - Weideveld 14

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Maasstraat 1

Hardinxveld-Giessendam - Maasstraat 1

Aantal panelen geplaatst: 60 Installatie op het dak van de Gereformeerde Kerk 'de Bron' o.b.v. de productlijn Excellent Blue
 
Nassaustraat 4

Hardinxveld-Giessendam - Nassaustraat 4

Aantal panelen geplaatst: 36 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, op het schuine dak van het bijgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente te Boven Hardinxveld.
 
Vest 98

Dordrecht - Vest 98

Aantal panelen geplaatst: 8 Indak systeem volgens de productlijn Excellent Black geplaatst tijdens nieuwbouw en inbedrijfgesteld rond de opleverdatum van de woning.
 
De Stobbe 2

Ameide - De Stobbe 2

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Thielmonde 1

Oud-Beijerland - Thielmonde 1

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Design met zonnepanelen van SolarFrontier.
 
Koolmees 247

Ridderkerk - Koolmees 247

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Verlengde Bredestraat 23

Meteren - Verlengde Bredestraat 23

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Rialaan 16

Oostvoorne - Rialaan 16

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Hogewaard 13c

Ameide - Hogewaard 13c

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Provincialeweg 30

Dordrecht - Provincialeweg 30

Aantal panelen geplaatst: 30 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Weesmeesterstraat 13

Delfgauw - Weesmeesterstraat 13

Aantal panelen geplaatst: 18 XL-panelen Platdak installatie volgens de productlijn Excellent met XL-zonnepanelen van Bisol, 325Wp. per paneel.
 
Costerlaan 44

Vlijmen - Costerlaan 44

Aantal panelen geplaatst: 6 Platdak installatie volgens de productlijn Efficient
 
Wijk en Aalburg

Wijk en Aalburg - Wijk en Aalburg

Aantal panelen geplaatst: 18 Indak zonnepanelen systeem volgens de productlijn Excellent.
 
van Ruijsdaelstraat 11

Sprang Capelle - van Ruijsdaelstraat 11

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie o.b.v. 13 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Loodreep 18

Hardinxveld-Giessendam - Loodreep 18

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Doetse Vliet 1c

Giessenburg - Doetse Vliet 1c

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Maasstraat 19

Hardinxveld-Giessendam - Maasstraat 19

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgende de productlijn Excellent Blue.
 
Scarlattistraat 1

Sliedrecht - Scarlattistraat 1

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer, nieuwste model HD Wave.
 
Loevesteinlaan 11 + 13

Gorinchem - Loevesteinlaan 11 + 13

Aantal panelen geplaatst: 13 + 10 2 buren-installaties volgens de productlijn Excellent Black.
 
Korfgraaf 8

Hellouw - Korfgraaf 8

Aantal panelen geplaatst: 150 Installatie met 150 Dunne film zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een SMA omvormer.
 
Fazantstraat 17

Numansdorp - Fazantstraat 17

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Heggerank 2

Leusden - Heggerank 2

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Schoolstraat 5

Oud Alblas - Schoolstraat 5

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met groot formaat, XL-zonnepanelen
 
Schoolstraat 14

Oud Alblas - Schoolstraat 14

Aantal panelen geplaatst: 29 Installatie volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge
 
Kromme Gat 29

Hardinxveld-Giessendam - Kromme Gat 29

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Bakema-erf 46, 61, 64, 65, 67

Dordrecht - Bakema-erf 46, 61, 64, 65, 67

Aantal panelen geplaatst: totaal 54 5 buren installaties aan het Bakema-erf te Dordrecht, uitgevoerd in zowel de productlijnen Excellent als Elite.
 
Fuutlaan 1

Groot Ammers - Fuutlaan 1

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Asterstraat 19

Leerdam - Asterstraat 19

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Jekerstraat 28

Culemborg - Jekerstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 35 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Harenhof 32

Zuilichem - Harenhof 32

Aantal panelen geplaatst: 12 Indak-zonnepanelensysteem volgens de productlijn Excellent Black.
 
Merelstraat 21

Sliedrecht - Merelstraat 21

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Cimbaalhof 131

Etten Leur - Cimbaalhof 131

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn Excellent Mono.
 
Noordzijde 1A

Noordeloos - Noordzijde 1A

Aantal panelen geplaatst: 26 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Clarissenhoeve 28

Berlicum - Clarissenhoeve 28

Aantal panelen geplaatst: 23 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Gleede 5

Strijen - Gleede 5

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Lange Nieuwstraat 243

Tilburg - Lange Nieuwstraat 243

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de Design Line met zonnepanelen van SolarFrontier.
 
Waterruit 114

Gouda - Waterruit 114

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Bollenveld 3

Stolwijk - Bollenveld 3

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Citadel 74

Zaltbommel - Citadel 74

Aantal panelen geplaatst: 7 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Dorpsweg 86-a

Hoogblokland - Dorpsweg 86-a

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
De Wervel 6

Alblasserdam - De Wervel 6

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Albert Cuypstraat 23

Hardinxveld-Giessendam - Albert Cuypstraat 23

Aantal panelen geplaatst: 20 Plat dak installatie in Boven Hardinxveld volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
van Randwijklaan 73

Werkendam - van Randwijklaan 73

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge HD Wave omvormer.
 
Walraven van Hallstraat 18

Zwijndrecht - Walraven van Hallstraat 18

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een solaredge omvormer
 
Molenakker 12

Streefkerk - Molenakker 12

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black
 
Van de Boetzelaerlaan 3

Langerak - Van de Boetzelaerlaan 3

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met 12 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. 3 zonnecollectoren met gelijke afmeting als de zonnepanelen.
 
Klein Brabant 161 en 162

Vught - Klein Brabant 161 en 162

Aantal panelen geplaatst: 11 + 8 2 buren installaties uitgevoerd in twee verschillende productlijnen: Elite, glas-glas zonnepanelen en Excellent met Bisol EU zonnepanelen.
 
Bramengaarde 97

Hendrik Ido Ambacht - Bramengaarde 97

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Blauwkapel 70

Gorinchem - Blauwkapel 70

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Fluitekruidstraat 3

Bleskensgraaf - Fluitekruidstraat 3

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie met zwarte zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SMA omvormer.
 
Reigerstraat 9

Schelluinen - Reigerstraat 9

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Watersnip 11

Hardinxveld-Giessendam - Watersnip 11

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black
 
Ganzepad 4

Werkendam - Ganzepad 4

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black
 
Kersbergenlaan 33

Zeist - Kersbergenlaan 33

Aantal panelen geplaatst: 18 XL-panelen Installatie volgens de productlijn Excellent XL, met XL zonnepanelen van Bisol i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Violierlaan 36

Leerdam - Violierlaan 36

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Culemborgseweg 20

Asch - Culemborgseweg 20

Aantal panelen geplaatst: 24 Installatie op een stalen dak met zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Schoutsweer 4

Sliedrecht - Schoutsweer 4

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Hoevenweg 57

Hagestein - Hoevenweg 57

Aantal panelen geplaatst: 28 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Merwe Donk 12

Gorinchem - Merwe Donk 12

Aantal panelen geplaatst: 21 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met een SMA omvormer.
 
Weistraat 18

Tricht - Weistraat 18

Aantal panelen geplaatst: 28 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met zwarte zonnepanelen van Bisol i.c.m. een SMA omvormer
 
Houting 3

Hardinxveld-Giessendam - Houting 3

Aantal panelen geplaatst: 16 Oost/West installatie met 16 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black, met zwarte zonnepanelen van Bisol en SMA omvormer.
 
Graafdijk Oost 33a

Molenaarsgraaf - Graafdijk Oost 33a

Aantal panelen geplaatst: 50 Installatie met 50 zonnepanelen bij een huisartsenpraktijk in Molenaarsgraaf. De installatie is uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Black, i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Rijtuigwei 29

Barendrecht - Rijtuigwei 29

Aantal panelen geplaatst: 28 Plat dak installatie met 28 zonnepanelen in oost/west opstelling volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Dorpsstraat 44

Dussen - Dorpsstraat 44

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie met 20 zonnepanelen op woning en schuur, volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Groot-Zuideveld 20

Dussen - Groot-Zuideveld 20

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met zwarte zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SMA omvormer
 
Wichard van Pontlaan 40 - installatie 2

Zaltbommel - Wichard van Pontlaan 40 - installatie 2

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 
Standaardmolen 27

Capelle aan den IJssel - Standaardmolen 27

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie met zwarte zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Dorpsstraat 147

Zoetermeer - Dorpsstraat 147

Aantal panelen geplaatst: 11 Gecombineerde schuin en plat dak installatie volgens de PowerLine met LG zonnepanelen
 
Zuideveldlaan 37

Dussen - Zuideveldlaan 37

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zwarte zonnepanelen i.c.m. een SolaEdge omvormer systeem
 
Zoutlaan 49

Oudenbosch - Zoutlaan 49

Aantal panelen geplaatst: 21 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zwarte zonnepanelen i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Walraven van Hallstraat 16

Zwijndrecht - Walraven van Hallstraat 16

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Black
 
Weerdestein 38

Dordrecht - Weerdestein 38

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem
 
Azobé 264

Dordrecht - Azobé 264

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak oost/west installatie volgens de productlijn Excellent.
 
van Renesseborch 1

Hendrik Ido Ambacht - van Renesseborch 1

Aantal panelen geplaatst: 10 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Eemweg 44

Culemborg - Eemweg 44

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Rijshaak 9

Werkendam - Rijshaak 9

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Powerline met LG Neon 2 Black zonnepanelen van 320Wp/ per paneel i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 
Sluisweg 112

Hardinxveld-Giessendam - Sluisweg 112

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Blue met zonnepanelen van Bisol i.c.m. een SMA omvormer
 
Dirkappel 1

Nieuwendijk - Dirkappel 1

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black en SMA omvormer.
 
Spinbolmolen 4

Papendrecht - Spinbolmolen 4

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zwarte zonnepanelen van Bisol en SolarEdge omvormer met paneeloptimalisatie
 
Nieuweweg 77

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 77

Aantal panelen geplaatst: 13 Gecombineerde schuin en plat dak installatie volens de productlijn Excellent Black met Bisol zonnepanelen en SolarEdge omvormer
 
Rivierdijk 151

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 151

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zwarte zonnepanelen van Bisol i..cm. een SolarEdge omvormersysteem.
 
Markt 39

Prinsenbeek - Markt 39

Aantal panelen geplaatst: 8 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 
Pauwtjesmolen 76

Hardinxveld-Giessendam - Pauwtjesmolen 76

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. het leveren en plaatsen van een Velux dakraam.
 
Buitendijk 119

Hank - Buitendijk 119

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Berliozstraat 5

Waalwijk - Berliozstraat 5

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Boezemkade 20

Ottoland - Boezemkade 20

Aantal panelen geplaatst: 8 XL panelen Installatie volgens de productlijn Excellent Black XL, met Bisol XL zonnepanelen i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 
Breezijde 5

Arkel - Breezijde 5

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met LG Neon2Black zonnepanelen met de nieuwe celle technologie i.c.m. een SolarEdge omvormersyteem.
 
Ravelijn 27

Gorinchem - Ravelijn 27

Aantal panelen geplaatst: Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Johan de Kreijstraat 20

Giessenburg - Johan de Kreijstraat 20

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met zwarte zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Schans 28

Woudrichem - Schans 28

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 
Cederlaan 24

Dordrecht - Cederlaan 24

Aantal panelen geplaatst: 6 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG i.c.m. een SMA omvormer
 
Hamse Biezen 1

Kerk-Avezaath - Hamse Biezen 1

Aantal panelen geplaatst: 64 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Stougjesdijk 181

Mijnsheerenland - Stougjesdijk 181

Aantal panelen geplaatst: 12 Oost/West installatie volgens de productlijn Excellent.
 
Tiendweg 96

Leerdam - Tiendweg 96

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
van der Hoekleede 33

Werkendam - van der Hoekleede 33

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de PowerLine met zonnepanelen van LG met celle technologie en SMA omvormer.
 
Levanger 11

Werkendam - Levanger 11

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met SolarEdge omvormer
 
Buitenlaag 36

Werkendam - Buitenlaag 36

Aantal panelen geplaatst: 23 Installatie volgens de PowerLine met LG zonnepanelen en SMA omvormer
 
De Wervel 4

Alblasserdam - De Wervel 4

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel
 
Blauwe Reiger 56

Hardinxveld-Giessendam - Blauwe Reiger 56

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met SolarEdge omvormer systeem.
 
Blauw Reiger 58

Hardinxveld-Giessendam - Blauw Reiger 58

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent met SolarEdge omvormer systeem.
 
Koningsvaren 1

Hendrik Ido Ambacht - Koningsvaren 1

Aantal panelen geplaatst: 35 Oost/West installatie volgens de PowerLine met zonnepanelen van LG met cello technologie i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Kwartel 1

Meerkerk - Kwartel 1

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met SolarEdge omvormer.
 
Margaretha van Daunstraat 18

Vianen - Margaretha van Daunstraat 18

Aantal panelen geplaatst: 26 Een oost-west systeem van 26 panelen geplaatst in Vianen. Dit houdt in dat aan beide kanten van het dak zonnepanelen zijn geplaatst. Productlijn: Excellent Black.
 
Kievitlaan 37

Sliedrecht - Kievitlaan 37

Aantal panelen geplaatst: 6 Beperkt dak oppervlakte. In deze situatie zijn er 3 panelen op het platte dak van de dakkapel geplaatst en 3 panelen op het schuine dak boven de dakkapel. Productlijn: Efficiënt
 
Fregat 16

Alblasserdam - Fregat 16

Aantal panelen geplaatst: 14 14 Zonnepanelen op schuin dak. I.v.m. schaduw door de dakkapel is er gekozen voor een omvormer van SolarEdge, die er voor zorgt dat elk paneel wordt geoptimaliseerd. Deze omvormer werkt met de bijbehorende PowerOptimizers die achter elk paneel worden gemonteerd. Productlijn: Excellent Black.
 
Waterloop 6

Leerdam - Waterloop 6

Aantal panelen geplaatst: 13 13 zonnepanelen uit onze Excellent Blue productlijn. Deze installatie is uitgevoerd i.c.m. een SolarEdge omvormer i.v.m. enkele objecten op het dak die schaduw geven op het systeem.
 
Roerdompstraat 27

Schelluinen - Roerdompstraat 27

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen gemonteerd in landscape positie. De panelen zijn uit onze productlijn: Excellent Black.
 
w.v. Hallstraat 20

Zwijndrecht - w.v. Hallstraat 20

Aantal panelen geplaatst: 20 20 zonnepanelen uit onze productlijn Excellent Black.
 
Fazantstraat 15

Hoornaar - Fazantstraat 15

Aantal panelen geplaatst: 20 20 zonnepanelen uit onze Excellent Black serie. 14 op de zuid kant + 6 op de oostkant.
 
Dorpsstraat 42

Dussen - Dorpsstraat 42

Aantal panelen geplaatst: 14 14 zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Black
 
Sint Antoniestraat 4

Bruchem - Sint Antoniestraat 4

Aantal panelen geplaatst: 20 Oost-West systeem. 10 panelen op de oostkant en 10 panelen op de westkant. Met een oost-west systeem worden mooie rendementen behaald!
 
Pauwtjesmolen 12

Hardinxveld-Giessendam - Pauwtjesmolen 12

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen van REC uit onze productlijn: Excellent Blue. Maatwerk systeem op plat dak constructie met 2 panelen boven elkaar geplaatst.
 
Nijlring 58

Drunen - Nijlring 58

Aantal panelen geplaatst: 14 14 zonnepanelen uit onze Excellent Black serie.
 
Rijksstraatweg 178

Sleeuwijk - Rijksstraatweg 178

Aantal panelen geplaatst: 47 47 zonnepanelen op woning te Sleeuwijk. Productlijn: Excellent Black, Europese panelen van Bisol.
 
den Deel 19

Ulvenhout - den Deel 19

Aantal panelen geplaatst: 18 18 zonnepanelen woning Ulvenhout. Productlijn: Excellent Black
 
Molendijk 44

Goudswaard - Molendijk 44

Aantal panelen geplaatst: 10 10 zonnepanelen woning in Goudswaard. Productlijn: Excellent Black.
 
Stevenshof 40

Dordrecht - Stevenshof 40

Aantal panelen geplaatst: 13 13 zonnepanelen i.c.m. een omvormer van SolarEdge i.v.m. diverse hellingshoeken van de installatie.
 
Wolfseind 11

Hardinxveld-Giessendam - Wolfseind 11

Aantal panelen geplaatst: 18 Totaal 18 zonnepanelen, waarvan 10 stuks op het dak van de woning en 8 op het platte dak van de schuur.
 
Zwolle - Boomkensdiep 35

Zwolle - Zwolle - Boomkensdiep 35

Aantal panelen geplaatst: 23 23 zonnepanelen op woning te Zwolle. Deze woning had al diverse milieuvriendelijke aanpassingen laten doen (Dubbelglas / Gevel isolatie) Met de aanschaf van zonnepanelen valt deze woning nu onder label A.
 
Hamsterakker 3

Houten - Hamsterakker 3

Aantal panelen geplaatst: 15 15 zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Black.
 
Middelburg - President Rooseveltlaan 5

Middelburg - Middelburg - President Rooseveltlaan 5

Aantal panelen geplaatst: 16 16 Zonnepanelen woning in Middelburg. Productlijn: Excellent Black.
 
Mark 20

Kaatsheuvel - Mark 20

Aantal panelen geplaatst: 13 13 zonnepanelen, waarvan 8 op schuin dak en 5 op plat dak. Productlijn: Excellent Black
 
Brandwijksedijk 40a

Brandwijk - Brandwijksedijk 40a

Aantal panelen geplaatst: 24 Alleen levering: 24 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Blue. Opdrachtgever heeft na uitleg door Hagitech de montage in eigen beheer uitgevoerd. Bij een levering zorgen wij ervoor dat alles wordt geleverd voor een complete installatie.
 
Rijksweg 216 en 218

Nieuwendijk - Rijksweg 216 en 218

Aantal panelen geplaatst: 11 Combi project: 11 + 12 zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Black.
 
Hazenburg 5

Barendrecht - Hazenburg 5

Aantal panelen geplaatst: 17 17 Zonnepanelen, geplaatst op plat dak en schuin dak. Productlijn gecombineerd, schuin dak: Excellent Black en plat dak: Efficiënt.
 
Kievit 25

Hardinxveld-Giessendam - Kievit 25

Aantal panelen geplaatst: 22 22 panelen in oost-west situatie. Productlijn: Excellent Black.
 
Populierstraat 12

Leerdam - Populierstraat 12

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen uit onze Excellent Black productlijn.
 
Rijksstraatweg 102a

Ridderkerk - Rijksstraatweg 102a

Aantal panelen geplaatst: 18 18 zonnepanelen op schuurdak van de woning in Ridderkerk. Productlijn: Excellent Black
 
Laan van Welgelegen 32

Werkendam - Laan van Welgelegen 32

Aantal panelen geplaatst: 10 10 zonnepanelen, productlijn: Excellent Black
 
Berkenlaan 25

Sleeuwijk - Berkenlaan 25

Aantal panelen geplaatst: 17 17 Zonnepanelen, waarvan 8 op het schuine dak en 9 op het platte dak van het bijgebouw. Productlijn: Excellent Black en Excellent Blue, beide van het merk Bisol.
 
Tiendweg 136a

Leerdam - Tiendweg 136a

Aantal panelen geplaatst: 15 15 zonnepanelen van REC - Productlijn: Excellent Blue. Op de zonnepanelen van REC kunnen wij als erkend REC Solar professional standaard 12 jaar garantie bieden.
 
Opperduit 334

Lekkerkerk - Opperduit 334

Aantal panelen geplaatst: 25 25 zonnepanelen op deze mooie woonboerderij met een oost/west situatie. Productlijn: Excellent Black.
 
Scarlattistraat 14

Sliedrecht - Scarlattistraat 14

Aantal panelen geplaatst: 20 20 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Black, Europese top kwaliteit.
 
Kastanjelaan 9

Arkel - Kastanjelaan 9

Aantal panelen geplaatst: 10 10 zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Black.
 
Het Brikzeil 15

Rosmalen - Het Brikzeil 15

Aantal panelen geplaatst: 15 15 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Black, zonnepanelen van Bisol met een omvormer van SMA.
 
Fragat 30

Alblasserdam - Fragat 30

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Black.
 
Lange Weide 220 - 222 - 228

Breda - Lange Weide 220 - 222 - 228

Aantal panelen geplaatst: 16 - 16 - 15 Gecombineerd project bij 3 woningen aan de Lange Weide in Breda. Productlijn Excellent Blue. Bericht van opdrachtgever Lange Weide 222; de eerste dag leverde het systeem van 16 panelen van 250Wp. al 28 kWh op!
 
Nannenbergstraat 13

Opheusden - Nannenbergstraat 13

Aantal panelen geplaatst: 17 17 zonnepanelen van het Europese merk: Bisol (productlijn: Excellent Black). Het systeem is uitgevoerd met een omvormer van SolarEdge. Hiermee wordt er een maximaal rendement per paneel opgewekt. Een perfecte oplossing wanneer er tijdelijk sprake is van schaduw vorming op zonnepanelen.
 
Weergang 13

Bergambacht - Weergang 13

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie uit de productlijn: Excellent Black i.c.m. omvormer van Duitse topmerk: SMA
 
Zevenhuizenseweg 8

Asperen - Zevenhuizenseweg 8

Aantal panelen geplaatst: 23 23 zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Black.
 
Zevenhuizenseweg 1b

Asperen - Zevenhuizenseweg 1b

Aantal panelen geplaatst: 9 9 Zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Black
 
Burg. de Kortstraat 14

Bruchem - Burg. de Kortstraat 14

Aantal panelen geplaatst: 16 16 zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Black. Mooie europese zonnepanelen i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Groot Veldsweer 28

Hardinxveld-Giessendam - Groot Veldsweer 28

Aantal panelen geplaatst: 12 Project met 12 zonnepanelen van Bisol. Een Europees topmerk i.c.m. een Europese omvormer van het merk SMA. Garantie voor een probleemloos systeem met de beste opbrengstrendementen.
 
Maria van Reigersbergenweg 49

Sleeuwijk - Maria van Reigersbergenweg 49

Aantal panelen geplaatst: 14 14 Zonnepanelen uit onze productlijn: Excellent Black. Wij verzorgen in combinatie met de zonnepanelen installaties ook overige dak aanpassingen. Bij deze woning is er een Velux dakraam geplaatst. Op deze manier houdt u alles in één hand!
 
Rivierdijk 228

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 228

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen uit de productlijn: Excellent Black. Om aan de EPC norm te voldoen is deze nieuwbouw woning voorzien van een zonnepanelen installatie. Omdat er door de schoorsteen gedeeltelijk schaduw op het systeem valt is er een omvormer systeem van SolarEdge toegepast (i.c.m. de bijbehorende PowerOptimizers achter ieder paneel), die ervoor zorgen dat er een maximale opbrengst per paneel wordt opgewekt.
 
Steenloper 3

Etten Leur - Steenloper 3

Aantal panelen geplaatst: 22 Optimale ruimte benutting, 22 panelen op schuin dak en terrasoverkapping. Goed voor ruim 5000 kWh op jaarbasis! Ook gelijk een nieuw Velux dakraam met buitenzonwering geleverd en gemonteerd!
 
Gemullehoekenweg 83

Oisterwijk - Gemullehoekenweg 83

Aantal panelen geplaatst: 20 Totaal 20 zonnepanelen waarvan 12 stuks op de woning en 8 stuks op de schuur.
 
Neerpolderseweg 106

Giessenburg - Neerpolderseweg 106

Aantal panelen geplaatst: 18 18 zonnepanelen van het Europese merk Bisol i.c.m. een 3 fase omvormer van SMA. Een systeem van top kwaliteit.
 
Leerdamseweg 24

Asperen - Leerdamseweg 24

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met 12 zonnepanelen van Bisol i.c.m. een SMA omvormer.
 
Fregat 24 + 26

Alblasserdam - Fregat 24 + 26

Aantal panelen geplaatst: 18 + 17 2 woningen voorzien van een zonnepanelen installatie met Europese kwaliteitsproducten. Zonnepanelen van Bisol, omvormers van SMA en een degelijk geschroefd Duits montagesysteem. Tevens een Velux dakraam geplaatst.
 
Havik 66

Etten Leur - Havik 66

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie met 16 zwarte Europese zonnepanelen van het merk: Bisol en een omvormer van het Duitse topmerk: SMA.
 
Bartoklaan 14

Raamsdonksveer - Bartoklaan 14

Aantal panelen geplaatst: 12 Systeem van 12 Europese zonnepanelen, topkwaliteit én mooi!
 
Putstraat 114

Waalwijk - Putstraat 114

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie van 8 zonnepanelen van het Europese merk Bisol i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA. Basis voor kwaliteit!
 
Arica 92

Capelle aan den IJssel - Arica 92

Aantal panelen geplaatst: 18 Plat dak installatie met 18 zonnepanelen volgens onze productlijn: 'Excellent'
 
Burgemeester Vranckenstraat 24

Zevenbergen - Burgemeester Vranckenstraat 24

Aantal panelen geplaatst: 15 Zonnepanelen installatie van 15 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black.
 
Kwakernaat 9

Gorinchem - Kwakernaat 9

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie met 8 Europese zonnepanelen van Bisol op maatwerk plat dak montagesysteem. Er is een omvormer van het Duitse merk SMA toegepast.
 
Kershof 5

Bruchem - Kershof 5

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met 12 zwarte zonnepanelen van Bisol, ons standaard stormvast geschroefd montagesysteem en omvormer van Omnik
 
Merelstraat 14

Sliedrecht - Merelstraat 14

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens onze productlijn: Excellent. Zonnepanelen van Bisol en omvormer van SMA. Een Europese top installatie.
 
Jip en Janneke 111

Gorinchem - Jip en Janneke 111

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie in een oost-west opstelling met zwarte zonnepanelen van het Europese merk Bisol volgens de productlijn: Excellent Black.
 
Apollostraat 21

Hardinxveld-Giessendam - Apollostraat 21

Aantal panelen geplaatst: 14 Zonnepanelen installatie met 14 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design met CIS zonnepanelen van Solar Frontier (ook wel dunne film panelen genoemd)
 
De IJzeren Pot 6

Beusichem - De IJzeren Pot 6

Aantal panelen geplaatst: 16 Gecombineerde plat dak + hellend dak installatie op nieuwbouw woning uitgevoerd in opdracht van JSB Elektrotechniek
 
Frederik van Eedenstraat 4

Gorinchem - Frederik van Eedenstraat 4

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Black Design met 20 zonnepanelen van SolarFrontier.
 
Jan Snouckstraat 10

Schelluinen - Jan Snouckstraat 10

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 
zonnepanelen

Breda - zonnepanelen

Aantal panelen geplaatst: 36 Gecombineerde plat dak en schuin dak installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m een omvormersyteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Enk 42

Vuren - Enk 42

Aantal panelen geplaatst: 32 Platdak systeem volgens de productlijn Black Design met 32 SolarFrontier zonnepanelen.
 
Justus van Effenstraat 23

Papendrecht - Justus van Effenstraat 23

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie o.b.v. 13 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Venkelhof 62

Oosterhout - Venkelhof 62

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie van een Solar Frontier PowerSet Turbo 3.1.
 
Gladiolenstraat 6

Rosmalen - Gladiolenstraat 6

Aantal panelen geplaatst: 32 Installatie volgens productgroep Design i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel. 6 panelen geplaatst op het schuine dak, 20 panelen op een schans op het platte dak en 6 op een ander plat dak. Kortom voldoende diversiteit!
 
Frambozendreef 18a

Arkel - Frambozendreef 18a

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Black
 
Oosterschelde 14

Zwijndrecht - Oosterschelde 14

Aantal panelen geplaatst: 19 Combinatie van schuindak en plat dak installatie met 19 zonnepanelen, waarvan 7 hoog rendement panelen van LG en 12 CIS zonnepanelen van SolarFrontier.
 
Johanna Naber-erf 263

Dordrecht - Johanna Naber-erf 263

Aantal panelen geplaatst: 21 Platdak installatie volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Alver 38

Papendrecht - Alver 38

Aantal panelen geplaatst: 20 Platdak installatie in oost/west opstelling volgens de producttijn Excellent Blue.
 
Raadhuisstraat 82

Sprang Capelle - Raadhuisstraat 82

Aantal panelen geplaatst: 22 Gecombineerde schuin- en platdak installatie met 22 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormersysteem.
 
Merwe Donk 78

Gorinchem - Merwe Donk 78

Aantal panelen geplaatst: 19 Gecombineerde schuin dak en platdak installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Dikkertje Dap 20

Gorinchem - Dikkertje Dap 20

Aantal panelen geplaatst: 11 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Excellent Black, i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Pastoor van Doorenstraat 11

Moergestel - Pastoor van Doorenstraat 11

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Excellent Black in combinatie met een indak montagesysteem. De bestaande schoorstenen zijn gesloopt en het systeem is aangewerkt met nieuwe dakpannen.
 
Botersloot 16

Noordeloos - Botersloot 16

Aantal panelen geplaatst: 33 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
van Ravesteijn-erf 330

Dordrecht - van Ravesteijn-erf 330

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Excellent.
 
Valkenburgsingel 7

Rotterdam - Valkenburgsingel 7

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de PowerLine met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Schotenhof 42

Prinsenbeek - Schotenhof 42

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Spijksedijk 13

Gorinchem - Spijksedijk 13

Aantal panelen geplaatst: 36 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. SolarEdge omvormersysteem.
 
Fonteinkruid 24

Hendrik Ido Ambacht - Fonteinkruid 24

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormer systeem.
 
Hazelaarlaan 13a

Ameide - Hazelaarlaan 13a

Aantal panelen geplaatst: 19 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue en SMA omvormer
 
Viool 59

Oud-Beijerland - Viool 59

Aantal panelen geplaatst: 28 Indak zonnepanelen installatie bij een nieuwbouw woning uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 
Batelier 59

Sliedrecht - Batelier 59

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black XL. Met Bisol XL (afm. 1.00x2.00m) zonnepanelen i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 
Zwaluwenburg 72

Dordrecht - Zwaluwenburg 72

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgen de productlijn Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG en SMA omvormer
 
Stalkaarsen 4

Gorinchem - Stalkaarsen 4

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG en SMA omvormer.
 
Uiterwaard 5

Hendrik Ido Ambacht - Uiterwaard 5

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Excellent Black XL, met XL zonnepanelen van Bisol en SolarEdge omvormersysteem.
 
t Fort 13

Elst - t Fort 13

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Crescendoweg 29 en 31

Rosmalen - Crescendoweg 29 en 31

Aantal panelen geplaatst: 10 + 10 2 buren installaties uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Black met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Homberg 2108

Wijchen - Homberg 2108

Aantal panelen geplaatst: 16 Oost/West installatie volgens de productlijn Excellent Black met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer
 
Buitendams 61

Hardinxveld-Giessendam - Buitendams 61

Aantal panelen geplaatst: 40 Plat dak installatie voor het stroomverbruik van de algemene ruimte van de VvE de Symfonie in Hardinxveld-Giessendam. Uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Blue met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Clauslaan 6

Beusichem - Clauslaan 6

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem.
 
Toneelstraat 28

Gorinchem - Toneelstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue en SMA omvormer.
 
Nelson Mandelahof 32

Castricum - Nelson Mandelahof 32

Aantal panelen geplaatst: 14 Indak systeem volgens de productlijn Excellent Black.
 
Koningin Emmalaan 2b

Leerdam - Koningin Emmalaan 2b

Aantal panelen geplaatst: 18 Gecombineerde plat- en schuin dak installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem.
 
Rijshaak 12

Werkendam - Rijshaak 12

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met LG zonnepanelen.
 
Kwartel 3

Meerkerk - Kwartel 3

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG.
 
Frans L. Blomlaan 7

Leerdam - Frans L. Blomlaan 7

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormer met paneeloptimalisatie.
 
Fransiscushof 170

Vianen - Fransiscushof 170

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem.
 
Bijvoetstraat 24

Dongen - Bijvoetstraat 24

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem.
 
Lijnbaan 36

Hardinxveld-Giessendam - Lijnbaan 36

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem.
 
Griend 39

Zwijndrecht - Griend 39

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Oranjelaan 262p

Dordrecht - Oranjelaan 262p

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormer systeem.
 
Koningin Wilhelminalaan 100c

Hardinxveld-Giessendam - Koningin Wilhelminalaan 100c

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Excellent Black en SMA omvormer
 
Enk 5

Vuren - Enk 5

Aantal panelen geplaatst: 18 Plat dak zonnepanelen installatie met 18 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Blue en SoalarEdge omvormer systeem.
 
Zuiderlingedijk 235a

Spijk - Zuiderlingedijk 235a

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem.
 
Prinses Marijkestraat 1

Arkel - Prinses Marijkestraat 1

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol en SMA omvormer.
 
Kraayenberg 7903

Wijchen - Kraayenberg 7903

Aantal panelen geplaatst: 15 Gecombineerde schuin- en plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black
 
Schoolplein 15

Langerak - Schoolplein 15

Aantal panelen geplaatst: 19 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG Solar en SMA omvormer.
 
Menno van Coehoornsingel 8

Langerak - Menno van Coehoornsingel 8

Aantal panelen geplaatst: 18 Oost/West installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Azobé 172

Dordrecht - Azobé 172

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Vinkeweer 5

Hardinxveld-Giessendam - Vinkeweer 5

Aantal panelen geplaatst: 13 Gecombineerde plat en schuindak installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine en SolarEdge omvormersysteem
 
Tonneband 23

Hardinxveld-Giessendam - Tonneband 23

Aantal panelen geplaatst: 19 Oost/West installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Karekietstraat 20

Schelluinen - Karekietstraat 20

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie met 20 zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormersysteem.
 
Rijshaak 18

Werkendam - Rijshaak 18

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG en SMA omvormer.
 
Boompjes 3

Almkerk - Boompjes 3

Aantal panelen geplaatst: 6 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG solar
 
Hofbergen 46

Loenen aan de Vecht - Hofbergen 46

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent met LG Solar zonnepanelen en SolarEdge omvormer systeem.
 
De Malapertweg 21

Nieuwegein - De Malapertweg 21

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
van Randwijklaan 1

Werkendam - van Randwijklaan 1

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de Excellent Black PowerLine met LG solar zonnepanelen.
 
Dijkweg 8a

Hellevoetsluis - Dijkweg 8a

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie met indak-montagesysteem uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem
 
Cornelis Smitstraat 18

Alblasserdam - Cornelis Smitstraat 18

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG en SMA omvormer.
 
Sleeuwijksedijk 20

Werkendam - Sleeuwijksedijk 20

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormersysteem.
 
Ant. v.d. Nootstraat 8

Spijkenisse - Ant. v.d. Nootstraat 8

Aantal panelen geplaatst: 24 Plat dak installatie bij het Leger des Heils te Spijkenisse, uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Blue en SolarEdge omvormersysteem.
 
van Groningenstraat 74

's Gravendeel - van Groningenstraat 74

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem
 
Arent van Lierstraat 13c + 13d

Puttershoek - Arent van Lierstraat 13c + 13d

Aantal panelen geplaatst: 8 + 10 2 buren installaties volgens de productlijn Excellent Black Powerline met zonnepanelen van LG en SMA omvormers.
 
Lorentzstraat 44

Ridderkerk - Lorentzstraat 44

Aantal panelen geplaatst: 10 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Johanna van Gulikstraat 6

Gorinchem - Johanna van Gulikstraat 6

Aantal panelen geplaatst: 10 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Stratosfeerstraat 177

Dordrecht - Stratosfeerstraat 177

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met zonnepanelen van LG solar en SMA omvormer
 
Rijnstraat 1a

Hardinxveld-Giessendam - Rijnstraat 1a

Aantal panelen geplaatst: 106 Plat dak installatie bij sportaccommodatie OKK in Hardinxveld-Giessendam. Uitgevoerd volgens de productlijn Excellent.
 
Kruipalen 7

Valburg - Kruipalen 7

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Excellent i.c.m. een SolarEdge omvormersysteem
 
Lijnbaan 26

Hardinxveld-Giessendam - Lijnbaan 26

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent.
 
Transvaal 38

Sleeuwijk - Transvaal 38

Aantal panelen geplaatst: 9 Platdak installatie met XL-Zonnepanelen volgens de productlijn Excellent en SolarEdge omvormersysteem.
 
Merwe Donk 72

Gorinchem - Merwe Donk 72

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Excellent.
 
de Wetering 27

Dalem - de Wetering 27

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent in SolarEdge omvormersysteem
 
Achterdijk Oost 42

Hardinxveld-Giessendam - Achterdijk Oost 42

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie op boothuis uitgevoerd volgens de productlijn Excellent en maatwerk montagesysteem.
 
Woning Deil

Deil - Woning Deil

Aantal panelen geplaatst: 14 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Excellent en SolarEdge omvormersysteem.
 
Aletta Jacobs-erf 360

Dordrecht - Aletta Jacobs-erf 360

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent.
 
Bloklandhof 39

Wijk en Aalburg - Bloklandhof 39

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent.
 
Schaweg 4

Mookhoek - Schaweg 4

Aantal panelen geplaatst: 20 Oost/West installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Tolvaert 10

Kaatsheuvel - Tolvaert 10

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent met SolarEdge omvormersysteem.
 
van Ravesteyndreef 94

Barendrecht - van Ravesteyndreef 94

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent met SolarEdge omvormersyteem.
 
Vervoornstraat 38

Putten - Vervoornstraat 38

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SMA omvormer
 
Stellingmolen 3

Papendrecht - Stellingmolen 3

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent
 
Vijfmorgen 72

Sleeuwijk - Vijfmorgen 72

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent.
 
Groot Veldsweer 36

Hardinxveld-Giessendam - Groot Veldsweer 36

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met SolarEdge omvormersysteem.
 
Essendijk 50

Rhoon - Essendijk 50

Aantal panelen geplaatst: 26 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met full black zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Hagebeemd 16 en 18

Oosterhout - Hagebeemd 16 en 18

Aantal panelen geplaatst: 24 + 19 Installaties volgens de productlijn Excellent Black en SMA omvormers
 
Baronie 6

Asperen - Baronie 6

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Patrijshof, kavel 41

Schoonhoven - Patrijshof, kavel 41

Aantal panelen geplaatst: 48 Nieuwbouw woning ontworpen op een indak zonnepanelen systeem uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem.
 
Kerkstraat 31b

Kedichem - Kerkstraat 31b

Aantal panelen geplaatst: 20 oost/west installatie volgens de productlijn Excellent met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer
 
Rijtuigwei 25

Barendrecht - Rijtuigwei 25

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Blue met SolarEdge omvormersysteem.
 
Andromeda-ring 11

Dordrecht - Andromeda-ring 11

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met SMA omvormer
 
Beatrixstraat 5

Papendrecht - Beatrixstraat 5

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormersysteem.
 
Rivierdijk 104

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 104

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent met SMA omvormer
 
Kameleonring 31

Dordrecht - Kameleonring 31

Aantal panelen geplaatst: 13 Gecombineerde schuin- en platdak installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem
 
Bruningsstraat 6

Werkendam - Bruningsstraat 6

Aantal panelen geplaatst: 96 Platdak installatie volgende de productlijn Excellent met SMA omvormer.
 
Kameleonring 29

Dordrecht - Kameleonring 29

Aantal panelen geplaatst: 9 Gecombineerde plat en schuin dak installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Walstro 6

Sprang Capelle - Walstro 6

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG en SolarEdge omvormersysteem
 
Molenstraat 153

Kinderdijk - Molenstraat 153

Aantal panelen geplaatst: 16 Oost/West zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent.
 
 Wethouder van Rooijenweg 37

Houten - Wethouder van Rooijenweg 37

Aantal panelen geplaatst: 13 Gecombineerde schuin- en plat dak installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Pijnenburg 32

Dordrecht - Pijnenburg 32

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie volgens de Productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SMA omvormer
 
Laan 1940-1945 92

Meteren - Laan 1940-1945 92

Aantal panelen geplaatst: 18 Oost/West installatie volgens de productlijn Excellent, uitgevoerd met LG zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Buitenaf 7

Sliedrecht - Buitenaf 7

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer
 
Klarinet 14

Oud-Beijerland - Klarinet 14

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie uitgevoerd volgens de productlijn Excellent met zonnepanelen van LG Solar en SMA omvormer
 
Willem van Egmondstraat 28

Polsbroek - Willem van Egmondstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Bijvoetstraat 26

Dongen - Bijvoetstraat 26

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SMA omvormer
 
Guldenweg 2

Helvoirt - Guldenweg 2

Aantal panelen geplaatst: 50 Plat dak zonnepanelen installatie, uitgevoerd volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Dr. van Linden Tolstraat 11

Schelluinen - Dr. van Linden Tolstraat 11

Aantal panelen geplaatst: 6 Installatie volgens de productlijn Excellent met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer