Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Excellent Line
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Productlijn Excellent

Onze Excellent Line is voor de klant die uitsluitend top kwaliteit zoekt. De panelen van LG zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Deze premium panelen hebben een prachtig design en zijn diep zwart waarmee u een geweldig resultaat bereikt. Daarnaast richt LG zich op zonnepanelen met de hoogste vermogens, zodat u een maximaal rendement van uw dak haalt! LG zonnepanelen staan bekend om hun lage degradatie, waardoor de panelen ook na 25 jaar nog een fantastisch hoog vermogen genereren! LG Solar staat kwalitatief in het top segment met een zeer lange productgarantie, in combinatie met een oerdegelijke omvormer van SolarEdge of SMA en een gedegen dak montagesysteem heeft u gegarandeerd een elegant systeem met hoge kwaliteit en hogere opbrengst dan gemiddeld!                   

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd in de productlijn: Excellent

 
Touwbaan 29

Alblasserdam - Touwbaan 29

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Gerard Doustraat 3

Raamsdonksveer - Gerard Doustraat 3

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Het Brikzeil 11

Rosmalen - Het Brikzeil 11

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een 3-fase SMA omvormer.
 
Ravelijn 109

Woudrichem - Ravelijn 109

Aantal panelen geplaatst: 27 Een indak installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een 3-fase SMA omvormer.
 
Bovenkruier 48

Nieuw Lekkerland - Bovenkruier 48

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Tolstraat 8

Meerkerk - Tolstraat 8

Aantal panelen geplaatst: 24 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Dorpsstraat 46

Maasdam - Dorpsstraat 46

Aantal panelen geplaatst: 38 Installatie volgens de Excellent Line, met LG zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Jasmijnstraat 23

Leerdam - Jasmijnstraat 23

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
Vorige1 ....   

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug