Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Elite Line / glas-glas
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Productlijn Elite glas-glas SolarWatt

Onze Elite Line is uitgevoerd met zonnepanelen volgens de nieuwste techniek. Een zonnepaneel wordt meestal gemaakt middels een zogeheten glas/folie laminaattechniek. De bovenzijde van het paneel bestaat uit glas en de onderzijde is van een kunststof backsheet. Met een glas/glas paneel is de onderzijde ook van glas. De Duitse fabrikant Solarwatt heeft al 20 jaar ervaring in de productie van zonnepanelen,  en loopt nu voorop met de introductie van de glas-glas zonnepanelen voor grootschalig gebruik. De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt, en zorgt ervoor dat de veroudering van de SolarWatt zonnepanelen minimaal is. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is Solarwatt de enige fabrikant die 30 jaar materiaal- en vermogensgarantie geeft op de glas-glas reeks zonnepanelen. In combinatie met een oerdegelijke omvormer van SMA of SolarEdge en een gedegen dakmontage systeem heeft u gegarandeerd een sterk en stabiel systeem van top kwaliteit met een langste levensduur.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen.

 
Meerenstraat 33

Alem - Meerenstraat 33

Aantal panelen geplaatst: 19 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Elite Full Black met SolarWatt zonnepanelen en een 3-fase SMA omvormer.
 
Oberonlaan 45

Dordrecht - Oberonlaan 45

Aantal panelen geplaatst: 21 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Elite Full Black met SolarWatt zonnepanelen een een SolarEdge omvormer.
 
Lindenstraat 46

Meerkerk - Lindenstraat 46

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black met zonnepanelen van SolarWatt en een SolarEdge omvormer.
 
Luzerneklaver 29

Rotterdam - Luzerneklaver 29

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black met zonnepanelen van Solarwatt en een SMA omvormer.
 
Weerdestein 146

Dordrecht - Weerdestein 146

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black met zonnepanelen van SolarWatt en een SMA omvormer.
 
Thorbeckestraat 92 t/m 150

Hardinxveld-Giessendam - Thorbeckestraat 92 t/m 150

Aantal panelen geplaatst: 102 Installatie volgens de productlijn Elite Bleu, Glas-Glas met zonnepanelen van SolarWatt en een SMA omvormer.
 
Rietvelddreef 60

Barendrecht - Rietvelddreef 60

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite Black met zonnepanelen van SolarWatt en een SMA omvormer.
 
President Hopstakenlaan 56

Hoeven - President Hopstakenlaan 56

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black met de zonnepanelen van SolarWatt en een SMA omvormer.
 ....   6 ....   

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug