Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Elite Line / glas-glas
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Productlijn Elite glas-glas SolarWatt

Onze Elite Line is uitgevoerd met zonnepanelen volgens de nieuwste techniek. Een zonnepaneel wordt meestal gemaakt middels een zogeheten glas/folie laminaattechniek. De bovenzijde van het paneel bestaat uit glas en de onderzijde is van een kunststof backsheet. Met een glas/glas paneel is de onderzijde ook van glas. De Duitse fabrikant Solarwatt heeft al 20 jaar ervaring in de productie van zonnepanelen,  en loopt nu voorop met de introductie van de glas-glas zonnepanelen voor grootschalig gebruik. De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt, en zorgt ervoor dat de veroudering van de SolarWatt zonnepanelen minimaal is. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is Solarwatt de enige fabrikant die 30 jaar materiaal- en vermogensgarantie geeft op de glas-glas reeks zonnepanelen. In combinatie met een oerdegelijke omvormer van SMA of SolarEdge en een gedegen dakmontage systeem heeft u gegarandeerd een sterk en stabiel systeem van top kwaliteit met een langste levensduur.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen.

 
Kruidenlaan 12

Oud-Gastel - Kruidenlaan 12

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Steur 2-94

Hendrik Ido Ambacht - Steur 2-94

Aantal panelen geplaatst: 66 Installatie op een VvE in Hendrik-Ido-Ambacht volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met 66 Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SolarEdge omvormer.
 
Rijksstraatweg 185

Dordrecht - Rijksstraatweg 185

Aantal panelen geplaatst: 36 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
de Wetering 2

Dalem - de Wetering 2

Aantal panelen geplaatst: 18 Oost / West installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Swinleede 6

Barendrecht - Swinleede 6

Aantal panelen geplaatst: 11 Een schuin- en plat dak installatie volgens de productlijn Elite Full Black, Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SolarEdge omvormer.
 
Slagveld 31

Etten Leur - Slagveld 31

Aantal panelen geplaatst: 19 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black, met SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Hendrik Marsmanhove 14

Nieuwegein - Hendrik Marsmanhove 14

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Elite Glas-Glas, met SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Kraaiendijk 16

Heijningen - Kraaiendijk 16

Aantal panelen geplaatst: 138 Installatie volgens de productlijn: Elite, Glas-Glas zonnepanelen van het Duitse merk SolarWatt, in combinatie met de omvormers van SMA.
4 ....   

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug