Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Elite Line / glas-glas
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Productlijn Elite glas-glas SolarWatt

Onze Elite Line is uitgevoerd met zonnepanelen volgens de nieuwste techniek. Een zonnepaneel wordt meestal gemaakt middels een zogeheten glas/folie laminaattechniek. De bovenzijde van het paneel bestaat uit glas en de onderzijde is van een kunststof backsheet. Met een glas/glas paneel is de onderzijde ook van glas. De Duitse fabrikant Solarwatt heeft al 20 jaar ervaring in de productie van zonnepanelen,  en loopt nu voorop met de introductie van de glas-glas zonnepanelen voor grootschalig gebruik. De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt, en zorgt ervoor dat de veroudering van de SolarWatt zonnepanelen minimaal is. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is Solarwatt de enige fabrikant die 30 jaar materiaal- en vermogensgarantie geeft op de glas-glas reeks zonnepanelen. In combinatie met een oerdegelijke omvormer van SMA of SolarEdge en een gedegen dakmontage systeem heeft u gegarandeerd een sterk en stabiel systeem van top kwaliteit met een langste levensduur.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen.

 
Duinbeek 23

Zwijndrecht - Duinbeek 23

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Duinbeek 19

Zwijndrecht - Duinbeek 19

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Kleine Buitenweide 8

Vlaardingen - Kleine Buitenweide 8

Aantal panelen geplaatst: 12 Schuin dak installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Botenwerf 5

Hardinxveld-Giessendam - Botenwerf 5

Aantal panelen geplaatst: 15 Een Oost / West installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Maasstraat & Jacob van Rijsoordstraat

Rhoon - Maasstraat & Jacob van Rijsoordstraat

Aantal panelen geplaatst: 27 Installaties bij 3 buren in Rhoon met SolarWatt- en Qcells zonnepanelen zonnepanelen i.c.m. met een SMA omvormer.
 
Beekweg 25

Rotterdam - Beekweg 25

Aantal panelen geplaatst: 14 Uitbreiding van een systeem volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers
 
Noordzijde 31b

Goudriaan - Noordzijde 31b

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Rooijensestraat 16

Hoenzadriel - Rooijensestraat 16

Aantal panelen geplaatst: 52 Oost / West installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SolarEdge omvormer.
3 ....   

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug