Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Elite Line / glas-glas
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Productlijn Elite glas-glas SolarWatt

Onze Elite Line is uitgevoerd met zonnepanelen volgens de nieuwste techniek. Een zonnepaneel wordt meestal gemaakt middels een zogeheten glas/folie laminaattechniek. De bovenzijde van het paneel bestaat uit glas en de onderzijde is van een kunststof backsheet. Met een glas/glas paneel is de onderzijde ook van glas. De Duitse fabrikant Solarwatt heeft al 20 jaar ervaring in de productie van zonnepanelen,  en loopt nu voorop met de introductie van de glas-glas zonnepanelen voor grootschalig gebruik. De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt, en zorgt ervoor dat de veroudering van de SolarWatt zonnepanelen minimaal is. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is Solarwatt de enige fabrikant die 30 jaar materiaal- en vermogensgarantie geeft op de glas-glas reeks zonnepanelen. In combinatie met een oerdegelijke omvormer van SMA of SolarEdge en een gedegen dakmontage systeem heeft u gegarandeerd een sterk en stabiel systeem van top kwaliteit met een langste levensduur.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen.

 
Veststraat

Dordrecht - Veststraat

Aantal panelen geplaatst: 28 Platdak zonnepanelen installatie bij een Appartementen complex aan de Veststraat te Dordrecht. De VvE heeft gekozen voor de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt met 30 jaar product- en vermogensgarantie
 
Agniese van Langerakdreef 8

Vianen - Agniese van Langerakdreef 8

Aantal panelen geplaatst: 26 Installatie met 26 zonnepanelen volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Esdoornlaan 32

Sprang Capelle - Esdoornlaan 32

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite, Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Dahliastraat 66

Culemborg - Dahliastraat 66

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie met 16 zonnepanelen volgens de productlijn: Elite, Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt (DE) i.c.m. een omvormer van SMA (DE). De zonnepanelen hebben een productgarantie én vermogensgarantie van 30 jaar.
 
Van Goyehof 4

Langerak - Van Goyehof 4

Aantal panelen geplaatst: 15 Zonnepanelen installatie met 15 zonnepanelen volgens de productlijn Elite, glas-glas SolarWatt. De zonnepanelen van SolarWatt hebben een product- en opbrengstgarantie van 30 jaar.
 
Kempenland 3

Kaatsheuvel - Kempenland 3

Aantal panelen geplaatst: 11 Zonnepanelen installatie met 11 zonnepanelen volgens de productlijn Elite, Glas-Glas van het Duitse merk SolarWatt i.c.m. een omvormer van SMA
 
Kraaiendijk 16

Heijningen - Kraaiendijk 16

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn: Elite, Glas-Glas zonnepanelen van het Duitse merk SolarWatt, in combinatie met een omvormer van SMA.
 
Wijdschildlaan 10

Gorinchem - Wijdschildlaan 10

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Elite, Glas-Glas met zonnepanelen van het Duitse merk SolarWatt met 30 jaar product- en opbrengstgarantie. De installatie is uitgevoerd i.c.m. een omvormer van SMA.
 ....   22

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug