Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Elite Line / glas-glas
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Productlijn Elite glas-glas SolarWatt

Onze Elite Line is uitgevoerd met zonnepanelen volgens de nieuwste techniek. Een zonnepaneel wordt meestal gemaakt middels een zogeheten glas/folie laminaattechniek. De bovenzijde van het paneel bestaat uit glas en de onderzijde is van een kunststof backsheet. Met een glas/glas paneel is de onderzijde ook van glas. De Duitse fabrikant Solarwatt heeft al 20 jaar ervaring in de productie van zonnepanelen,  en loopt nu voorop met de introductie van de glas-glas zonnepanelen voor grootschalig gebruik. De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt, en zorgt ervoor dat de veroudering van de SolarWatt zonnepanelen minimaal is. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is Solarwatt de enige fabrikant die 30 jaar materiaal- en vermogensgarantie geeft op de glas-glas reeks zonnepanelen. In combinatie met een oerdegelijke omvormer van SMA of SolarEdge en een gedegen dakmontage systeem heeft u gegarandeerd een sterk en stabiel systeem van top kwaliteit met een langste levensduur.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen.

 
Agnes Bartoutslaan 18

Hendrik Ido Ambacht - Agnes Bartoutslaan 18

Aantal panelen geplaatst: 17 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Noordmansstraat 64

Ridderkerk - Noordmansstraat 64

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen met een SMA omvormer.
 
Sijsjespeer 8

Boskoop - Sijsjespeer 8

Aantal panelen geplaatst: 15 Schuin dak installatie volgens de productlijn Elite Fulle Black met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en een SMA omvormer
 
De Wetering 6

Dalem - De Wetering 6

Aantal panelen geplaatst: 16 Oost / West installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Schoolstraat 128

Papendrecht - Schoolstraat 128

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Schoolstraat 126

Papendrecht - Schoolstraat 126

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Schoolstraat 122

Papendrecht - Schoolstraat 122

Aantal panelen geplaatst: 14 Oost / West installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Driehoefijzersstraat 46

Zevenbergschen Hoek - Driehoefijzersstraat 46

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
2 ....   

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug