Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Elite Line / glas-glas
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Productlijn Elite

Onze Elite Line is uitgevoerd met zonnepanelen volgens de nieuwste techniek. Een zonnepaneel wordt meestal gemaakt middels een zogeheten glas/folie laminaattechniek. De bovenzijde van het paneel bestaat uit glas en de onderzijde is van een kunststof backsheet. Met een glas/glas paneel is de onderzijde ook van glas. De Duitse fabrikant Solarwatt heeft al 20 jaar ervaring in de productie van zonnepanelen,  en loopt nu voorop met de introductie van de glas-glas zonnepanelen voor grootschalig gebruik. De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt, en zorgt ervoor dat de veroudering van de panelen minimaal is. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is Solarwatt de enige fabrikant die 30 jaar materiaal- en vermogensgarantie geeft op de glas-glas reeks zonnepanelen. In combinatie met een oerdegelijke omvormer van SMA of SolarEdge en een gedegen dakmontage systeem heeft u gegarandeerd de hoogste top kwaliteit met een maximale opbrengst en langste levensduur. Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen.

 
Graafland 83

Groot Ammers - Graafland 83

Aantal panelen geplaatst: 35 35 zonnepanelen i.c.m. een omvormer van SMA. De panelen zijn uitgevoerd als glas-glas panelen en onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit, superieure betrouwbaarheid en topprestaties. De zonnepanelen zijn gemonteerd op sandwich elementen.
 
Stevensweg 79a

Dordrecht - Stevensweg 79a

Aantal panelen geplaatst: 27 27 Glas-Glas zonnepanelen bij een garagebedrijf in Dordrecht. De nieuwe generatie zonnepanelen zijn uitgevoerd als glas-glas panelen.
 
De Akkers 91

Schiedam - De Akkers 91

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Wijdschildlaan 10

Gorinchem - Wijdschildlaan 10

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Elite, Glas-Glas met zonnepanelen van het Duitse merk SolarWatt met 30 jaar product- en opbrengstgarantie. De installatie is uitgevoerd i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Kraaiendijk 16

Heijningen - Kraaiendijk 16

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn: Elite, Glas-Glas zonnepanelen van het Duitse merk SolarWatt, in combinatie met een omvormer van SMA.
 
Kempenland 3

Kaatsheuvel - Kempenland 3

Aantal panelen geplaatst: 11 Zonnepanelen installatie met 11 zonnepanelen volgens de productlijn Elite, Glas-Glas van het Duitse merk SolarWatt i.c.m. een omvormer van SMA
 
Van Goyehof 4

Langerak - Van Goyehof 4

Aantal panelen geplaatst: 15 Zonnepanelen installatie met 15 zonnepanelen volgens de productlijn Elite, glas-glas SolarWatt. De zonnepanelen van SolarWatt hebben een product- en opbrengstgarantie van 30 jaar.
 
Dahliastraat 66

Culemborg - Dahliastraat 66

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie met 16 zonnepanelen volgens de productlijn: Elite, Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt (DE) i.c.m. een omvormer van SMA (DE). De zonnepanelen hebben een productgarantie én vermogensgarantie van 30 jaar.
 
Esdoornlaan 32

Sprang Capelle - Esdoornlaan 32

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite, Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Agniese van Langerakdreef 8

Vianen - Agniese van Langerakdreef 8

Aantal panelen geplaatst: 26 Installatie met 26 zonnepanelen volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Veststraat

Dordrecht - Veststraat

Aantal panelen geplaatst: 28 Platdak zonnepanelen installatie bij een Appartementen complex aan de Veststraat te Dordrecht. De VvE heeft gekozen voor de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt met 30 jaar product- en vermogensgarantie
 
Noordkade 102

Waddinxveen - Noordkade 102

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite, 12 glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Zuiderlingedijk 111

Spijk - Zuiderlingedijk 111

Aantal panelen geplaatst: 34 Installatie o.b.v. 34 zonnepanelen volgens de productlijn Elite, Glas-Glas SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Palissade 42

Zaltbommel - Palissade 42

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas met zonnepanelen van SolarWatt met 30 jaar product- en vermogensgarantie. De omvormer is van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Ebstroom 6

Katwijk aan Zee - Ebstroom 6

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Elite, Glas-Glas SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Nieuwe Es

Sleeuwijk - Nieuwe Es

Aantal panelen geplaatst: 30 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite, Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt. De Vereniging van Eigenaren heeft bewust gekozen voor een lange termijn PV installatie door het toepassen van zonnepanelen met 30 jaar opbrengst- en productgarantie en SMA omvormer.
 
Prinsendam 79

Oosterhout - Prinsendam 79

Aantal panelen geplaatst: 15 PV installatie met 15 zonnepanelen volgens de productlijn Elite, Glas-glas zonnepanelen van SolarWatt. Deze zonnepanelen hebben een productgarantie van 30 jaar maar daarnaast ook een opbrengstgarantie van 30 jaar!
 
Bloklandsingel 4

Wijk en Aalburg - Bloklandsingel 4

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Parelhoenhof 3

Schoonhoven - Parelhoenhof 3

Aantal panelen geplaatst: 15 Renusol indak systeem met zonnepanelen volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen met 30 jaar product- en opbrengstgarantie.
 
Kapitein Robstraat 9

Almere - Kapitein Robstraat 9

Aantal panelen geplaatst: 13 Plat dak installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Elite Glas-Glas. i.c.m een Solar Edge omvormer.
 
Prinses Irenestraat 54

Drunen - Prinses Irenestraat 54

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Elite i.c.m. een SMA omvormer.
 
Hoekbeemden 13

Terheijden - Hoekbeemden 13

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens productlijn Elite Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Weresteijn 19

Sliedrecht - Weresteijn 19

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn: Elite, Glas-Glas met zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SMA omvormer
 
Snees 36

Beuningen - Snees 36

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie volgens de productlijn: Elite, glas-glas zonnepanelen i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
van de Weemplein 10

Amersfoort - van de Weemplein 10

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Elite met zonnepanelen van Solar Watt High Power i.c.m. een Solar Edge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Bootjessteeg 97

Zwijndrecht - Bootjessteeg 97

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie geplaatst op een tuinhuis volgens de productlijn Elite i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Breezij 27

Rhenoy - Breezij 27

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Elite met panelen van SolarWatt i.c.m. een SMA omvormer.
 
Populierenlaan 7

Rijnsburg - Populierenlaan 7

Aantal panelen geplaatst: 35 Platdak oost/west installatie met 35 zonnepanelen volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen i.c.m. een omvormer van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Populierenlaan 3

Rijnsburg - Populierenlaan 3

Aantal panelen geplaatst: 15 Platdak installatie o.b.v. 15 volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen i.c.m. een SMA omvormer
 
Treviso 37 - 50

Krimpen aan den IJssel - Treviso 37 - 50

Aantal panelen geplaatst: 32 Deze Vereniging van Eigenaren hebben gekozen voor SolarWatt panelen i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Glasblazerstraat 7

Leerdam - Glasblazerstraat 7

Aantal panelen geplaatst: 44 Deze Vereniging van Eigenaren hebben gekozen voor Solarwatt panelen i.c.m. een SMA omvormer.
 
Bootstraat 25

's Gravendeel - Bootstraat 25

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Gasthuisstraat 85

Kaatsheuvel - Gasthuisstraat 85

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt met een omvormer van SolarEdge.
 
Ophoviuslaan 71

's Hertogenbosch - Ophoviuslaan 71

Aantal panelen geplaatst: 24 Installatie volgens de productlijn: Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Prinsessenweg 117

Nieuwegein - Prinsessenweg 117

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SMA omvormer.
 
Albertusstraat 4

Vught - Albertusstraat 4

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens productlijn Elite. SolarWatt High Power 300Wp panelen i.c.m. een SMA omvormer.
 
Thomas Edisonweg 49

Drunen - Thomas Edisonweg 49

Aantal panelen geplaatst: 252 Platdak installatie volgens de productlijn Elite met 252 glas-glas zonnepanelen i.c.m. een SolarEdge omvormer met paneeloptimalisatie.
 
Reviusstraat 7

Papendrecht - Reviusstraat 7

Aantal panelen geplaatst: 6 Installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
de Blokhut 1

Langeweg - de Blokhut 1

Aantal panelen geplaatst: 21 Combinatie van schuin en platdak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormer van SolarEdge met paneeloptimalisatie.
 
Achterweg 4

Rumpt - Achterweg 4

Aantal panelen geplaatst: 10 Platdak installatie met 10 zonnepanelen volgens de productlijn: Elite, glas-glas zonnepanelen i.c.m. een SolarEdge omvormersysteem.
 
Van de Sande Bakhuyzenstraat 109

Hilversum - Van de Sande Bakhuyzenstraat 109

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn: Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Drechterlandstraat 7 + 9

Tilburg - Drechterlandstraat 7 + 9

Aantal panelen geplaatst: 12-dec 2 installaties volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.v.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Staartblauwtje 16

Breda - Staartblauwtje 16

Aantal panelen geplaatst: 6 Platdak installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Leliestraat 28

Katwijk aan Zee - Leliestraat 28

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Antony van Dijckstraat 31

Waalwijk - Antony van Dijckstraat 31

Aantal panelen geplaatst: 28 Installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Bakema-erf 46, 61, 64, 65, 67

Dordrecht - Bakema-erf 46, 61, 64, 65, 67

Aantal panelen geplaatst: totaal 54 5 buren installaties aan het Bakema-erf te Dordrecht, uitgevoerd in zowel de productlijnen Excellent als Elite.
 
Loevestein 12

Sleeuwijk - Loevestein 12

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Graaf van Egmondstraat 27

Oud-Beijerland - Graaf van Egmondstraat 27

Aantal panelen geplaatst: 12 Oost-West installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Korenveld 4

Beneden-Leeuwen - Korenveld 4

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Dr. Schöyerstraat 95

Gorinchem - Dr. Schöyerstraat 95

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Hogedijk 22

Oosteind - Hogedijk 22

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Klein Brabant 161 en 162

Vught - Klein Brabant 161 en 162

Aantal panelen geplaatst: 11 + 8 2 buren installaties uitgevoerd in twee verschillende productlijnen: Elite, glas-glas zonnepanelen en Excellent met Bisol EU zonnepanelen.
 
Hertogshoef 253

Raamsdonksveer - Hertogshoef 253

Aantal panelen geplaatst: 26 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormersysteem.
 
Kraaiendijk 16

Heijningen - Kraaiendijk 16

Aantal panelen geplaatst: 32 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SMA omvormer.
 
Vest 92

Dordrecht - Vest 92

Aantal panelen geplaatst: 8 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt, i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Spuilaan 174

Oudenbosch - Spuilaan 174

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Schapedrift 52

Hardinxveld-Giessendam - Schapedrift 52

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Wouter van Langherakelaan 66

Langerak - Wouter van Langherakelaan 66

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer.
 
Rozenlaan 2a

Breda - Rozenlaan 2a

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen 300Wp. per paneel van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
van de Sande Bakhuyzenstraat 105

Hilversum - van de Sande Bakhuyzenstraat 105

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Elite, met zwarte glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SMA omvormer
 
Westenakker 20

Hedel - Westenakker 20

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn: Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Margaretha van Daunstraat 28

Vianen - Margaretha van Daunstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolaEdge omvormer systeem
 
Liesdel 43

Nieuwpoort - Liesdel 43

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Hoek van Holland

Hoek van Holland - Hoek van Holland

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c..m. een SolarEdge omvormer.
 
Diepenbrocklaan 35

Zwijndrecht - Diepenbrocklaan 35

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Vlierbeshof 1

Papendrecht - Vlierbeshof 1

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 
Ridder Fulcolaan 12

Maarsbergen - Ridder Fulcolaan 12

Aantal panelen geplaatst: 10 Combinatie van schuin en platdak volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Baanhoekweg 75

Dordrecht - Baanhoekweg 75

Aantal panelen geplaatst: 30 Gevel-installatie bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht, volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Boveneind ZZ 21

Benschop - Boveneind ZZ 21

Aantal panelen geplaatst: 16 Gecombineerde schuin- en platdak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Rivierdijk 15

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 15

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer geplaatst op een door opdrachtgever gemaakte veldopstelling - constructie.
 
Damstraat 89c

Dordrecht - Damstraat 89c

Aantal panelen geplaatst: 11 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Weerdestein 147

Dordrecht - Weerdestein 147

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Prinsenhof 7

Leiderdorp - Prinsenhof 7

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Laan van Nederhoven 176

Zwijndrecht - Laan van Nederhoven 176

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormer.
 
Wouter van Langherakelaan 74

Langerak - Wouter van Langherakelaan 74

Aantal panelen geplaatst: 22 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt is SolarEdge omvormer
 
Lange Dreef 11

Culemborg - Lange Dreef 11

Aantal panelen geplaatst: 20 Gecombineerde schuin dak en plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Buitenlandpoort 30

Vianen - Buitenlandpoort 30

Aantal panelen geplaatst: 16 Oost/West installatie volgens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen en SolarEdge omvormer systeem.
 
Westeind 199

Papendrecht - Westeind 199

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 
van Leijdenstraat 17

Hardinxveld-Giessendam - van Leijdenstraat 17

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Hofbergen 44

Loenen aan de Vecht - Hofbergen 44

Aantal panelen geplaatst: 9 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Hofbergen 42

Loenen aan de Vecht - Hofbergen 42

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormer.
 
Zilverschoon 8

Benschop - Zilverschoon 8

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem met paneeloptimalisatie
 
Molenwieken 16

Halsteren - Molenwieken 16

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Hans Lodeizenstraat 66

Almere - Hans Lodeizenstraat 66

Aantal panelen geplaatst: 13 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormer systeem.
 
Lekdijk 5

Tienhoven - Lekdijk 5

Aantal panelen geplaatst: 16 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Molenstraat 58a

Kinderdijk - Molenstraat 58a

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Beekenstein 94

Dordrecht - Beekenstein 94

Aantal panelen geplaatst: 20 Oost/West installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormer systeem.
 
Drossaardslaan 17

Leerdam - Drossaardslaan 17

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Torentjeshoeve 9

Tilburg - Torentjeshoeve 9

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Seinhuiswei 46

Barendrecht - Seinhuiswei 46

Aantal panelen geplaatst: 54 Plat dak installatie met 54 zonnepanelen voor VvE Seinhuiswei in Barendrecht uitgevoerd volgens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt
 
Schokkerstraat 11

Nieuw Lekkerland - Schokkerstraat 11

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgen de productlijn Elie, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormer systeem.
 
Wiedhaak

Hardinxveld-Giessendam - Wiedhaak

Aantal panelen geplaatst: 1008 Platdak installatie met 1008 glas-glas zonnepanelen en 11 SMA omvormers aan de Wiedhaak in Hardinxveld-Giessendam. De opbrengst van de installatie wordt digitaal weergegeven op een SolarFox prestatiescherm met actuele gegevens van de installatie. De installatie is een SDE+ project.
 
Zeelt 132

Alblasserdam - Zeelt 132

Aantal panelen geplaatst: 23 Oost-West installatie volgens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Beekweg 25

Rotterdam - Beekweg 25

Aantal panelen geplaatst: 10 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Betje Wolffstraat 13

Sommelsdijk - Betje Wolffstraat 13

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen van SolarWatt (DE) en SolarEdge omvormersysteem.
 
Rubensstraat 37

Papendrecht - Rubensstraat 37

Aantal panelen geplaatst: 32 Gecombineerde schuin en plat dak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Vroonhoeve 22

Wijk en Aalburg - Vroonhoeve 22

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer.
 
Drijverschuit 18

Hardinxveld-Giessendam - Drijverschuit 18

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met SolarWatt zonnepanelen met 305Wp.
 
van Leijdenstraat 19

Hardinxveld-Giessendam - van Leijdenstraat 19

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Gerbrandylaan

Leerdam - Gerbrandylaan

Aantal panelen geplaatst: 40 Plat dak installatie bij een VvE in Leerdam. Uitgevoerd volgens de productlijn Elite.
 
Veenenburgerlaan 60

Hillegom - Veenenburgerlaan 60

Aantal panelen geplaatst: 27 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Merwe Donk 43

Gorinchem - Merwe Donk 43

Aantal panelen geplaatst: 17 Gecombineerde schuin- en plat dak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Rotterdamseweg 188-A

Zwijndrecht - Rotterdamseweg 188-A

Aantal panelen geplaatst: 22 Gecombineerde plat- en schuin dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Purperreiger 34-A

Nieuw Lekkerland - Purperreiger 34-A

Aantal panelen geplaatst: 20 Plat dak installatie bij VvE Purperreiger te Nieuw-Lekkerland uitgevoerd volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen.
 
Arkelse Onderweg 51

Gorinchem - Arkelse Onderweg 51

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Sleedoorn 15

Poortugaal - Sleedoorn 15

Aantal panelen geplaatst: 36 Plat dak installatie bij VvE Sleedoorn te Poortugaal, uitgevoerd volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem
 
Lange Weide 152

Breda - Lange Weide 152

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen en SMA omvormer
 
Benedeneind Zuid-zijde 323

Benschop - Benedeneind Zuid-zijde 323

Aantal panelen geplaatst: 26 Installatie volgens de productlijn Elite met glas - glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem
 
Parijseplein 35

Zwijndrecht - Parijseplein 35

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SoalrEdge omvormersysteem
 
van Brederodestraat 1

Noordeloos - van Brederodestraat 1

Aantal panelen geplaatst: 12 Oost/West installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Molenbergstraat 16

Zevenbergen - Molenbergstraat 16

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgen de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Molenbergstraat 15

Zevenbergen - Molenbergstraat 15

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem
 
Wielingen 8

Brielle - Wielingen 8

Aantal panelen geplaatst: 24 Zuid-Oost / Zuid-West installatie volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Lage Heijning 1

Teteringen - Lage Heijning 1

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Catharinapolder 7

Barendrecht - Catharinapolder 7

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Molenwerf 1

Nieuw-Beijerland - Molenwerf 1

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie op maatwerk schans, uitgevoerd volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt
 
Roerdomp 60

Nieuw Lekkerland - Roerdomp 60

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer
 
Iepenlaan

Dordrecht - Iepenlaan

Aantal panelen geplaatst: 27 Plat dak installatie bij een nieuwbouw woning, uitgevoerd volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer.

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag een installatie, ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaald pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug