Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Yingli
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Yingli zonnepanelen

Yingli Solar behoort kwalitatief tot de top-5 merken uit Azië. De panelen hebben hoge opbrengsten van 260 tot 285Wp per paneel. De productie in kWh per Wattpiek ligt ruim bovengemiddeld. Yingli Solar onderscheid zich door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en goede leverbetrouwbaarheid. Twee belangrijke eigenschappen die in de PV branche niet altijd even vanzelfsprekend zijn. Door deze betrouwbaarheid, goede bouwkwaliteit en hoge opbrengsten hebben wij Yingli Solar als basis in ons programma opgenomen. De panelen zijn voorzien van alle Europese kwaliteitscertificaten van de TÜV en ISO, En hebben de benodigde zout en ammoniak certificaten.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met Yingli zonnepanelen.

 
Lekdijk 63

Langerak - Lekdijk 63

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie met Yingli zonnepanelen en een omvormer van Omnik. Het systeem is gemonteerd op een golfplaten dak constructie.
 
Dimmerlaan 42

Leerdam - Dimmerlaan 42

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie met 9 Yingli zonnepanelen en een omvormer van Omnik. Dit is een installatie volgens onze productlijn 'Efficiënt' De zonnepanelen installatie is uitgevoerd met ons standaard geschroefde montagesysteem voor een veilig systeem en optimale ventilatie om het systeem zo koel mogelijk te houden voor maximale prestatie.
 
Weversstraat 45

Alblasserdam - Weversstraat 45

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie met 8 zonnepanelen volgens de productlijn: Efficiënt i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge.
 
Pr. Willem van Oranjestraat 21

Sleeuwijk - Pr. Willem van Oranjestraat 21

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met 12 zonnepanelen van 275Wp/ per paneel i.c.m. een omvormer van SMA en een goed ventilerend, geschroefd montagesysteem.
 
Geemansweer 45

Hardinxveld-Giessendam - Geemansweer 45

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie van 11 zonnepanelen volgens onze productlijn: 'Efficiënt'
 
de Vutter 29

den Bosch - de Vutter 29

Aantal panelen geplaatst: 52 Zakelijk platdak systeem met 52 zonnepanelen. Bij dit project is het platdak systeem van Flatfix Fusion toegepast. Met een minimum aan ballast kan het gekoppelde systeem voor zowel grote als kleine systemen worden gebruikt. FlatFix Fusion heeft een opstellingshoek van 13 graden, dit zorgt ervoor dat het PV-systeem bij nagenoeg iedere oriëntatie zeer goede opbrengsten kan behalen.

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug