Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
SolarWatt Zonnepanelen
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Solarwatt zonnepanelen

Een zonnepaneel wordt meestal gemaakt middels een zogeheten glas/folie laminaattechniek. De bovenzijde van het paneel bestaat uit glas en de onderzijde is van een kunststof backsheet. Met een glas/glas paneel is de onderzijde ook van glas. De Duitse fabrikant Solarwatt heeft al 20 jaar ervaring in de productie van zonnepanelen,  en loopt nu voorop met de introductie van de glas-glas zonnepanelen voor grootschalig gebruik. De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt, en zorgt ervoor dat de veroudering van de SolarWatt zonnepanelen minimaal is. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is Solarwatt de enige fabrikant die 30 jaar materiaal- en vermogensgarantie geeft op de glas-glas reeks zonnepanelen met gratis 5 jaar volledige dekking.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met SolarWatt zonnepanelen.

 
Kraaiendijk 16

Heijningen - Kraaiendijk 16

Aantal panelen geplaatst: 138 Installatie volgens de productlijn: Elite, Glas-Glas zonnepanelen van het Duitse merk SolarWatt, in combinatie met de omvormers van SMA.
 
Boorstraat 9

Hardinxveld-Giessendam - Boorstraat 9

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black, met SolarWatt zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Paulus Potterstraat 27

Raamsdonksveer - Paulus Potterstraat 27

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Elite Full Black, met SolarWatt zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Jan Gossaertlaan 13

Bilthoven - Jan Gossaertlaan 13

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite Black, Glas-Glas met SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Steenhof 9

Bavel - Steenhof 9

Aantal panelen geplaatst: 27 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Elite Black met SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Het Reekje 25

Noordhoek - Het Reekje 25

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Elite Full Black met SolarWatt Glas-Glas panelen en een SolarEdge omvormer.
 
Gortstraat 87

Veenendaal - Gortstraat 87

Aantal panelen geplaatst: 22 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Elite Black, Glas-Glas met SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Romboutslaan 2

Dordrecht - Romboutslaan 2

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie volgens de productlijn Elite Black met SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 ....   5 ....   

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug