Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
SolarWatt Zonnepanelen
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Solarwatt zonnepanelen

Een zonnepaneel wordt meestal gemaakt middels een zogeheten glas/folie laminaattechniek. De bovenzijde van het paneel bestaat uit glas en de onderzijde is van een kunststof backsheet. Met een glas/glas paneel is de onderzijde ook van glas. De Duitse fabrikant Solarwatt heeft al 20 jaar ervaring in de productie van zonnepanelen,  en loopt nu voorop met de introductie van de glas-glas zonnepanelen voor grootschalig gebruik. De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt, en zorgt ervoor dat de veroudering van de SolarWatt zonnepanelen minimaal is. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is Solarwatt de enige fabrikant die 30 jaar materiaal- en vermogensgarantie geeft op de glas-glas reeks zonnepanelen met gratis 5 jaar volledige dekking.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met SolarWatt zonnepanelen.

 
Ebstroom 6

Katwijk aan Zee - Ebstroom 6

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie volgens de productlijn Elite, Glas-Glas SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Palissade 42

Zaltbommel - Palissade 42

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas met zonnepanelen van SolarWatt met 30 jaar product- en vermogensgarantie. De omvormer is van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
IKC - Hilfertsheem

Hilversum - IKC - Hilfertsheem

Aantal panelen geplaatst: 272 IKC - Hilfertsheem - PV installatie van 272 zonnepanelen op Nieuwbouw Scholen te Hilversum. De installatie is uitgevoerd met Duitse zonnepanelen en omvormer en Nederlands montagesysteem.
 
Zuiderlingedijk 111

Spijk - Zuiderlingedijk 111

Aantal panelen geplaatst: 34 Installatie o.b.v. 34 zonnepanelen volgens de productlijn Elite, Glas-Glas SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Noordkade 102

Waddinxveen - Noordkade 102

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite, 12 glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Veststraat

Dordrecht - Veststraat

Aantal panelen geplaatst: 28 Platdak zonnepanelen installatie bij een Appartementen complex aan de Veststraat te Dordrecht. De VvE heeft gekozen voor de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt met 30 jaar product- en vermogensgarantie
 
Agniese van Langerakdreef 8

Vianen - Agniese van Langerakdreef 8

Aantal panelen geplaatst: 26 Installatie met 26 zonnepanelen volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Esdoornlaan 32

Sprang Capelle - Esdoornlaan 32

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite, Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt.
 ....   22

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug