Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Q Cells zonnepanelen
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Q Cells zonnepanelen

Qcells is een toonaangevende speler en biedt zonnepanelen van Duitse kwaliteit ondersteund door Koreaanse financiële kracht. Qcells heeft zowel de productie als de fabricage van alle paneelonderdelen in eigenhand, en dat is uniek. De productie in kWh per Wattpiek ligt ruim bovengemiddeld. De panelen hebben hoge opbrengsten van 315 tot 325 Wp. per paneel en worden geleverd met 12 jaar productgarantie. Q Cells maakt bij de Q. peak DUO panelen gebruik van een moderne techniek door het paneel elektrisch in 2 delen te produceren; de afzonderlijke werking van het bovenste én onderste deel van het paneel maakt een betere schaduwbescherming mogelijk dan bij traditionele panelen. Qcells onderscheidt zich door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Een belangrijke eigenschap die in de PV branche niet altijd even vanzelfsprekend is.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met zonnepanelen van Q Cells

 
van der Duinstraat 4

Sprang Capelle - van der Duinstraat 4

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een 3-fase SMA omvormer.
 
Batiststraat 45

's Gravendeel - Batiststraat 45

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Kanaaldijk 11

Leerbroek - Kanaaldijk 11

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie op een schuurdak volgens de productlijn Efficiënt Black, met de nieuwe Qcells DUO-ML zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Neerpolderseweg 62

Giessenburg - Neerpolderseweg 62

Aantal panelen geplaatst: 12 Schuin dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
De Bleek 25

Vianen - De Bleek 25

Aantal panelen geplaatst: 22 Oost/West installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een SolarEdge omvormer met poweroptimizers.
 
Manege 2

Elst - Manege 2

Aantal panelen geplaatst: 70 Zakelijke plat dak installatie, met 70 Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Bruningsstraat 8 / Leeghwaterstraat 55

Sliedrecht - Bruningsstraat 8 / Leeghwaterstraat 55

Aantal panelen geplaatst: 400 Twee zakelijke plat dak installaties met in totaal 400 Qcells zonnepanelen en twee stuks SMA Core 1 omvormers.
 
Het Kaar

Hapert - Het Kaar

Aantal panelen geplaatst: 10 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een omvormer van het merk Solis.
Vorige1 ....   

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug